loremi -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (30.8.2012 14:48:44)
|
Tudi jaz še tu, s fantom sva še narazen, čeprav on nekaj omenja kaj če bi začela nazaj skupaj, verjetno precej tudi zato, da mu ni treba izplačat me. [sm=hudicek1.gif] Loremi je poleti zgubila službo, dobila odpoved, tako da tudi pogodba za nedločen čas človeku ne da dosti "nedotakljivosti" ob krizi in odpovedih. Prišlo je do krize, direktorica ni videla izhoda drugega kot da začne z odpuščanjem zaposlenih [sm=zmeden.gif]. Septembra začnem delat v drugem podjetju, to delo je bilo čisto po sreči dobljeno, za določen čas pol leta, poskusna doba 3 mesece. Plača nikakršna, ampak si mislim v teh časih je to vsaj služba. Bila sem pa celo na morju, s prijatelji. To je bil lep trenutek poletja. Leta laufajo mimo, otročkov verjetno ne bo. Vaginalna vnetja mi še vedno "pijejo kri", če se tako izrazim, ne neha se. Upam pa za ostale, da ste ok, da vam vsem uspe [sm=pikapoka2.gif], tiste ki ste mamice pa da vsakodnevno uživate v tem poslanstvu [sm=9nebesa.gif]. Pikovit, dolgo te že nisem brala, kako si, kako tvoje zdravje? Vsem pozdravčke!
|
|
|
|