arneja -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (26.4.2012 6:29:13)
|
Zarja, ob tako lepi novicki sem se pa po stotih letih morala tudi jaz prijavit sem gor [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Sem ti v zadnjem mesecu hotela ze parkrat poslati mail pa me nekaj RR zafrkava in mi ni uspelo. Kot da bi cutila, da se pri vas tudi nekaj dogaja [sm=smiley1.gif]. Iskrene cestitke, dolgo, predolgo sta tudi vidva cakala na to, ampak zdaj vam je uspelo in si predstavljam, da je ta sreca neprecenljiva. Zdaj mocno drzim pestke se za vse vztrajne borke, ki tudi ze predolgo cakajo - Miklarom, Gigi, Pikovit, Loremi, Tassi, Nasko, Fidolino, Grethy, Dajomajo in N74, s katero sva precej na vezi [sm=smiley1.gif]. Lepo pa pozdravljam tudi obe borkici, ki sta na drugacen nacin prisli do svojih zakladkov - mojo Daisy in Pijo 76 [sm=smiley1.gif] Nam je pa prejsnji petek tudi po doooolgih 11 letih uspelo koncno zagledati [sm=rozacrtici.gif]. Smo sli pa po darovano zensko celico v Brno [sm=smiley1.gif]. Tale letosnji april je zares cudezen [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
|
|
|
|