Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Že, že, ampak za 20€ na mesec več mesecev dišiš enako .
Pred kaksnimi 20 leti sem uporabljala Givenchy - nimam pojma vec tocno katerega. Bil mi je tako vsec, da kar nisem menjala nekaj casa... nek mladienic se me se dan danes spomni po parfumu. Pravi, da vedno ko zavoha tak ali podoben parfum takoj postane dobre volje, se spomni mene, njegove zaljubljenosti in salv smeha, ki smo si jih privoscili. Meni definitivno ni zal, da sem disala vedno enako. ocitno je bilo - vedno enako dobro
Do zdaj sem si sama kupila le en parfum, ker je bil predrag, da bi ga od koga "nažicala" za darilo Diši božanskooooo (vsaj meni), uporabljam ga redko, ker vem, da si ga glede na zdajšnje finančno stanje več ne bom mogla privoščiti, pa še v SLO se ga ne da dobit več... Mi je pa fajn, ker ne diši vsaka po njem
Drugač pa imam parfume cenovnega razreda povprečno 40 eur.
Hmmm, sem šla še 1x gledat... pa saj ni mogoče, da bi mu v 2 letih cena tolk narasla. Jaz sem približno 2 leti nazaj dala zanj okoli 150 eur, zdaj pa je 230 eur
< Sporočilo je popravil bodoča -- 25.12.2010 19:44:20 >
http://www.shoplaprairie.com/c-20-midnight-rain.aspx Se spomnim, da sem pred kakim letom "visela" v eni od parfumerij ala Limoni in sem se zgrozila nad ceno tega parfuma. Ne spomnim se koliko stane, ne vem kako diši, ampak vem, da se mi je zdel zelo drag - mogoče zato, ker sem študentka
Sama imam D&G Light Blue za poletne mesece in Valentino(vega) Rock 'N Rose za zimske mesece.
Oh jaz imam tudi tega pa mi noro diši! Pa ful mi diši še tale Bvlgari Omnia crystalline , pa od Thierry Mugler -Angel pa še en kup bi jih našla, če bi šla v podrobnosti..vsi ti so mislim da okoli 50-70€ na 50 ml, Angel pa pomoje okoli 100€(prej več kot manj)
Hmmm...njega dni mi je bil zelo ljub ''Red Jeans'' Dandanes pa mi je najbolj všeč tisti naravni, biološki in daaleč najbolj očarljiv, iz centra ženskosti. Hja, pa še zastonj je
Trenutno so pri meni v obtoku ti: Armani City glam ali Code (mislim, da sta oba nekje v rangu 50 €) Chanel Madmoiselle (pojma nimam koliko stane) Boss Orange (tudi nekje v rangu 50 €) Dior Dolce vita, Miss dior cherie in vedno doma Jadore (ti so malo dražji, nekje cca. 70 €) Escada Absolutley me in Into the blue (nekje okoli 40 €) Nina Ricci Ricci, Ricci - najnovejši in meni izjemno všeč (nekje okoli 45 €) Lolita Lempicka (pojma nimam koliko)
Vedno pa kupujem 30 ml, le pri Jadoru je flaša največja
Tudi ni slab; ampak meni diši izključno za poletje. Jih imaš pa v Duty-ju za 20€...
tudi ta mi je za tople dneve presladek, ga uprabljam samo zdej, pozimi..ravno sem si kupila novo dozo... Poletni parfum gor ali dol, mene bi poleti zagiftal do smrti.
Aja, Kernesa oprosti..dragi parfumi - fora je v naravnih sestavinah teh parfumov ne v "sintetiki" katera prevladuje v skoraj slehernem parfumu cenovnega razreda 10-70Eur. Zato je slednjo mogoče množiti v različne odtenke, medtem, ko so naravni parfumi edinstveni. Zato tudi cena takšna. Niti nima znamka parfuma tolikšne vrednosti, kot jo imajo sestavine same. Meni osebno imajo ti "dragi" parfumi tako specifične vonje, da se mi na mestu želodec obrne (imam zelo oster voh), zato se sama raje odločam za "sintetične" sestavine parfumov srednjega cenovnega razreda.