Felicita -> RE: Dragi ženski parfumi (25.12.2010 19:13:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Escada - po meni povprečno dober parfum za povprečno (ne visoko) ceno. So zelo sladkasti, včasih so imeli vsako pomlad nov okus...ampak so mi že leta presladki. točno to, ampak prov vsako leto najdejo nov vonj na variacijo žele bombonov ali sladkorne pene, lol. pa ne me narobe razumet, mam ful rada sladke vonje, ampak te se pa preveč ponavljajo (čeprov če gre mim mene kakšna odišavljena z escado ga takoj prepoznam). drugač meni osebno je najnajnajnajljubši Kenzo jungle, ki stane nekje 87€/100 ml. 'Imela' sem ga samo 1x (= kradla sem ga mami, ki je imela original) in ga bom spet imela ko bom velika in bogata. za posebne priložnosti. do takrat sem pa zadovoljna z (več kot spodobnim) ponaredkom za 13€/50 ml. Ostali meni ljubi: Cacharel amor amor (75€/100 ml), Lolita lempicka Si lolita (60€/50 ml), Dior poison (70€/50 ml), Dior midnight poison (84€/50 ml) - vse cene so za eau de parfum seveda. Rekla bom samo hvala bogu za Refan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (jest sm podobna ko Kerensa, mam rajš jih več kot pa da za enga dam tok denarja... plus da tok denarja za parfum si trenutno sploh ne morm privoščit)
|
|
|
|