NatyTaja -> RE: MONTIGNAC-2011 (4.1.2011 21:20:15)
|
Oj! Najprej bi rada popravila vse, ki se o Montignacovi metodi pogovarjate, kot o dieti!! To ni dieta (zame je dieta vse tisto sranje, po katerem ful shujšaš na vagi, zgubiš vodo, energijo, elastičnost, pa kg pridejo spet kmal nazaj v istem ali pa ponavadi celo večjem obsegu!) Pri Montiju se to ne dogaja, če se pri zgubljanju teže striktno držiš načel, potem pa se kolikortoliko držiš druge stopnje, kjer so dovoljeni tudi kaki enodnevni kiksi, pa kilaža zato ne gre gor! Gre za način življenja, ki bi ga moral obvladati vsak, da bi imel kvalitetnejše življenje, s primerno težo, kot prvo, kot drugo pa z veliko, veliko energije za turbo tempo, ki nas zajema v današnjih časih! Skratka mal sem zabluzila... No Ančkica, ko boš prebrala tole knjigo (obstajajo tudi poznejše različice, ki pa po mojem mnenju niso tako dobre - tam kr nekaj na hitro opisujejo pa tiste recepte navržejo.. to pa niti slučajno ne potegne tako, kot dejstva, ki so navedena v knjigi Jem, torej hujšam! Tako, da kr pogumno in čimprej predelat. Vmes pa lahko že začneš tudi zdravo živet... vsaj trije normalni obroki na dan pa veliko vode, pa sladkor in belo moko daj stran. Ko boš pa prebrala pa ti sploh ne bo več nejasno,kako in kaj!!) No jaz sem zaenkrat vztrajna in verjamem, da zdržim na prvi stopnji vsaj tri mesece, da pridem do tiste moje željene teže in kondicije. Energije že imam za izvoz! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drugače pa jaz prakticiram zajtrk: iz pz kruha (zdej bom začela pečt tudi doma), pa marmelada bs, ali pa lahki skutin namaz z zelišči, pa brezkofeinsko kavico z mlekom z mm. kosilo: meso, zelenjava, solata, sir....ali pa pz testenine z zelenjavno omakco pa kako solato, pa kak košček črne čokolade Večerja: šejk HL Dopolnjujem še z vlakninami in vitaminčki in ogromno vode (od tri litre naprej...) Telovadba: obvezna ponedeljkova odbojka, pa zumba, ko je čas... Nobene lakote, odlično počutje, veliko energije... Pa druge? Kok nas je zdej resnih? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|