Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 25.12.2010 1:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Wow to je za moje pojme res veliko. Mi nimamo stacionarca, imamo pa siol tv pa internet (optiko) pa 2 gsmja na narocnino pa sigurno ne gremo cez 50€ mesecno.
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 25.12.2010 13:54:42
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zdej pa, ali ful malo jeste, ali pa ful preveč zapravite za telefonijo? Definitivno preveč zapraviva za telefonijo. Oba imava mobitel, pa še siol naročnino, pa telekom stacionarni telefon, pa instant internet, pa še verjetno kaj. Vse skupaj znese več kot 300 eurov na mesec. Za zjokat. Ja, pri nas je bilo tudi tako. POtem sem ugotovila več reči. Najprej da je nekaj s telekomovim računom narobe, sem dala izpiske kontrolirat, nato pa odpovedala telekom (zamenjala v bistvu), ker bomo dobili optiko in telekoma, s katerim imam res slabe izkušnje, ne rabim več. Satelita ne bomo več plačevali, ker bomo imeli trojček. Mobi - preštudirala sem zdaj zelo podrobno opcije, ki jih nudijo različni ponudniki in prišla do zaključka, da smo imeli mnogo dražje pakete kot bi bilo treba. Zdaj nameravam dat za 4 mobije za 4 ljudi 100eur vse skup, pa lahko zelo veliko govorimo za ta denar, pa za trojčka 45, pa rtv (nočem jih, a me prisilijo, da jih plačam, banda!) 12. To je še zmeraj precej manj kot prej. IN mnooooogo manj od hrane. Mi pojemo vsaj za 100eur na mesec po osebi.
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 25.12.2010 14:53:46
|
|
|
|
KIKI****
|
siol tv trio (standard paket), isdn, 2x mobitel skupaj 98,00€ Men zelo preveč, zato bomo isdn črtali po novem letu (16 € brezvezne naročnine).
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 25.12.2010 16:14:14
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** siol tv trio (standard paket), isdn, 2x mobitel skupaj 98,00€ Men zelo preveč, zato bomo isdn črtali po novem letu (16 € brezvezne naročnine). Se popolnoma strinjam, tudi midva bova drug teden odjavila navaden telefon. Čisto brezvezen strošek že ta naročnina, potem pa še pogovori. Bom poskusila sedaj vse pogovore preusmeriti na mobitel in da vidim če bo kaj razlike.
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 25.12.2010 16:22:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mi imamo Amis-ovo "Trojka Maxi" in je stacionarna telefonija vključena v ceno paketa. Koliko bi bila posamezna naročnina za stacionarni telefon, ne vem (in, kolikor vem, samostojnega stacionarnega telefonskega priključka niti ne ponujajo), vem pa, da imamo vse telefonske klice (ne glede na dolžino) v vsa slovenska stacionarna omrežja zastonj, tako, d zagotovo več prihranimo na klicih, kakor pa plačamo za priključek.
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 25.12.2010 19:28:55
|
|
|
|
Peli
|
Midva dava za dva telefona pr Simobilu skupaj 25€ na mesec, pa 20 € za internet. Ja če bi šlo s hrano tko na mal...
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 27.12.2010 9:29:09
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
moj mobi 7,5€ na mesec mož ima služben mobi torej 0€ pa siol trio mal pod 50€ na mesec
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 27.12.2010 10:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
moj telefon+mobilni internet=cca. 30-40€ možev telefon=služben=0€ T2 internet=19€ kabelska tv=14€ stacionarni telefon=0€, ker ga ne rabiva, sva ga odklopila
|
|
|
|
RE: Koliko je še sprejemljivo.... 27.12.2010 10:55:50
|
|
|
|
magda_velepič
|
Teleing-tv,telefon,net-35€ kličemo skoraj nič ampak smo mogli vzet ta paket,ker je tak bilo določeno takrat.Je pa net 4 ms.Ali kak se to napiše. Simobil moj 18€ partnerjev okoli 10€.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?