|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 12:56:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Za sina Lego in samo Lego (tudi pri babicah je napisal isto),

lp


user posted image user posted image user posted image user posted image aha, pri nas je isto ... sam da je Lego, bog ne daj, da dobi duplo user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 13:21:49   
ronja
Očitno sem res najgroznejša na svetu, ker sem mnenja, da otroku res ni treba čist vsega kupit za kar izrazi željo

To je odvisno od tega, kako zahteven/skromen je otrok, kolikokrat kaj hoče itd... Moji punci sta za moje pojme zelo skromni: nikoli ne težita za igrače ali karkoli v trgovini, ne težita mi za stvari, ki jih imajo drugi, itd... Če pa pišemo pismo dedku Mrazu in ji tam rečem, da naj se spomni 3 stvari, ki bi jih imela, pa da ji potem dedek Mraz tega ne bi prinesel, se mi zdi pa narobe. To se mi zdi kot obljuba. Mogoče sem jaz čudna (bi bilo bolj verjetno), ampak res se mi zdi, da kadar ima otrok malo želja, da je lepo, da tiste upoštevamo, če jih lahko (in zaenkrat jih lahko).

Ja, mi smo taki kot tista familija: obe sestavljata duplo kot nori! Zdaj sta dobili te živalce za gor in so jima strašno všeč. Pa zakaj ne bi, če lahko? (itak sem dobila bone, kaj naj jih proč vržem?)

PS: da pohvalim dedija: mi imamo pa leseno postejlico za punčke, moj fotr naredil še meni, hehe. Mata radi, non stop nekoga spat dajeta.

razni set_i za peko pa kuho so mi tudi mal BV ... piškote pečeva skupaj s "taodraslimi" modelčki in pekačem itd. za kuhat je tut najbolj srečna če ji dam v džezvo mal suhih makaronov pa kuhalnico ...

To  zadnje itak vsi delamo. Ampak vem, da je bilo meni, ko sem bila mala in vsem otrokom, kar jih poznam, super všeč, če je bilo kaj "majhno, ampak enako funkcionalno". In ne, otrokom pecivo, pečeno v velikem pekaču ni enako kot tisto, pečeno v mini pekačku. Vsaj mojim ne. Sploh ker je velik pekač mamin, mini pa njihov. Tudi mini palačinke imajo čisto drugi okus. Kaj si res že tako odrasla, da tega ne občutiš? Pa saj smo mi isti: zakaj bi se sicer sploh tudili lepo servirat, dekorirat hrano? Zato, ker je videz hrane tudi pomemben. In to se mi ne zdi nič narobe, prej dobro.

a risat ima barvic/flomastre/vodenke pa pole papirja in ne rabi raznih briši-piši tabel ...

To je odvisno od tega, kolikokrat na dan se ti da pucat prevrnjene lončke barv/vode/... Eni imamo pač radi še "alternativo", za takrat, ko se ti ne da pucat, otrok bi pa risal.

Hehe, darja, do posvojitev sem bila vedno naklonjena, samo sem imela bolj otroke v mislihuser posted image . Sicer pa: kot si prebrala, midva ne bova dala toliko, večinoma je od babic, tet,... Od naju dobita leseno kuhinjo, voziček in knjigice. No, pa tiste ustvarjalne oblekice.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 13:27:08   
Eva19
pri nas imamo po moji strani samo miklavža. ker se lia letos še ne zaveda kaj to sploh je, je od babi in dedija dobila denar, ki smo ga dali na račun, pa eno mini sestavljanko, žogo, sladkarijo in dve knjigici. teta ji je kupila komplet divjih živali in mini prikolico s kockami. midva ji nisva nič, ker je imela konec novembra itak rojstni dan,in je dobila preveč igrač že takrat user posted image

po strani od mojega pa imamo božička, kaj bo dobila od babi in dedka ne vem, bo presenečenj, pa od tete tudi, edino omi, ki ne hodi več po trgovinah, sem naročila kar plenice, ker to najbolj potrebujem. pri naših pa bo prinesel simbolično samo dva bodija, ker jih tudi trenutno najbolj rabim.

midva sva ji šla pa danes kupit mini foteljček. pri drugih zelo rada sedi na njem, tko da sva se odločila, da ga dobi za božička, pa še ene balerinkice in mini uggice.



(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 13:35:26   
darja.mark
user posted image  Saj se tudi daril od tetk, stricev, dedkov in babic  ne bi branila :))))
In če hočem sem lahko še hujša kot kak otrok :)  Bi bila pa bolj pridna kot ostali otroci, mogoče tudi kaj bolj koristna :))) 

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 13:43:01   
Anonimen
Ronja ... Ne nisem tako odrasla, da bi na vse to pozabila. Ampak kakor se jaz svojega otrostva spomnim, sem vedno hotela bit velika punca pa naprimer s tapravimi lonci kuhat in ne s plasticnimi. Pa saj drugace tamala ima stedilnik pa mini loncke itd. sam kaj ko sameva v predalu, ona pa v dzezvi s kuhalnico makarone "kuha" ipd. Ocitno imam res zelo nezahtevnega otroka ;-)

(odgovor članu Eva19)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 14:18:27   
pety78
Kaj pa otroška domišljija? Saj za prave stvari je še čas. Meni je pa bilo fino, da sem se pretvarjala, da sem učiteljica in poučevala plišaste igračke, pa da sem kuhala in si izmišljevala in ponujala najrazličnejšo hrano, ne pa samo makarone. user posted image
Potem bi naj vsak starš otroku dal namesto plastične že kar pravo kosilnico? user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 14:36:07   
Anonimen
Na to temo smo se enkrat ze sprickale, pa de mi neda seenkrat ;-)
V glavnem jaz sem mnenja, da se otroku recimo bol pili domisljija, ce si recimo domislja, da je skatla za cevlje blagajna in jo mal porise/predela, kot pa da mu serviras "pravo" otrosko blagajno ... ampak kot sem rekla je to zgolj moje razmisljanje in pri nas zaenkrat odlicno funkcionira.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 14:40:14   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

NIKJER ni sestavljanke z žabo!!! Tiste, ki jih daš naredit v foto studio so pa iz 120 koščkov, Ronja zmore pa cca 20...



Mogoče najdeš pa tukaj:

http://www.puzzle4you.com/

Sam napopaš slikco, katero hočeš, da je na sestavljanki, število koščkov in format. Dobiš po pošti v parih dneh pa še drage niso (se mi zdi). Mi smo tako naročili orko, ker je enkrat gledala Free Willija in je od takrat čist nora na orke...


_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 14:41:15   
pety78
Otika, saj se ni treba pričkat. user posted image Se strinjam s teboj. Sploh če iz škatle sami doma skupaj naredita blagajno. Dala sem samo primerjavo med pravo blagajno, ki se uporablja v trgovini in igračo blagajno. Slednja je seveda bolj primerna. Če je pa domače izdelave, pa še toliko bolje. 
Čeprav si prej omenila, da namesto igrač, se raje igra s pravimi lonci in makaroni.... Naj si potem naredi makarone iz plastelina, recimo...,pa lonce iz kartona...Ker če maš pravo, potem spet ni neke domišljije, ali pač?


< Sporočilo je popravil pety78 -- 23.12.2010 14:42:45 >


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 14:50:10   
sanasan
pri nas bo nekaj daril sicer res že za božič, čeprav ga ne praznujemo (ga pa po novem že par let moja mama, kjer se vsi zberemo preden odfrčimo vsak po svoje...)....smo malo (z)mešana družinauser posted image z možem sva ateista, ta starejši 'je' vsakih par mesecev z mamo v drugi cerkvi oz.veri, tamala je pa navdušena nad budami(si je postavila celo svoj 'oltarček', kjer se najde še kup drugih 'drobanrij'user posted image in vsake toliko časa 'moli' kot je slišala v templjih v azijiuser posted image
torej letošnja darila bodo: 16l dobi afriški boben, paket najstniško-moške kozmetike, nekaj denarja in še par drobnarij; 6l dobi gsm, 356 pravljic, 2 zvezka 'pišem črke', sp.hlačke hellokitty .... to so bile njune željeuser posted image , 6m nečakinja: kompletek hlačke+jopica+copatki, želvica na kolesih, mehka žogica
naju bo pa pričakalo: mene kafetiera, mojega pa 1l glinen čajnik + par drobnarij ...pa 1.1.1011 si bova privoščila plesni večeruser posted image

ej, ronja, a bi mene tudi posvojilauser posted image ... bi si želela eno tako mamouser posted image


_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 14:50:34   
ronja
darja, če pa tako reklamo delaš, potem pa bom res razmislilauser posted image ...

otika, jasno, da so boljši pravi piskri kot plastični - ampak najboljši so pa tapravi mini!user posted image Vsaj meni so vedno bili in še zdaj so mi simpatični, pa sem že "velika punca"user posted image . Saj že ves čas govorim o uporabnih pekačih, takih kot jih imaš ti doma, samo da so manjši. Meni včasih vse moje lonce ven znosita, drugič pa s svojimi kuhata, največkrat pa kombinirata - lonci so za kuhat, tisti njuni pa za pečt sladkarije - kar je tudi tako, kot je v resniciuser posted image .

pety in otika, jaz sem pristaš zlate sredine v tem primeru: po moje ni ok, da ima otrok celo pomanjšano gospodinjstvo, mesto, 3 železnice in sploh cel šoping center v sobi in ja, je fajn, da ima otrok škatle za čevlje, pa selotejp in barvice, da si sam vse to naredi in stvari predela v nekaj drugega, fajn je, da vidi, kako se da eno stvar čisto drugače naredit,... Vendar je fajn tudi to, da ima pa kdaj kaj, kar je točno tako, kot si je on želel, da je podobno pravemu, ali celo je pravo, samo pomanjšano, itd... Ker sicer je razočaran, če si točno to zaželi... Pa z darili ju res ne bi rada razočarala, namen daril je ravno obratno: razveselit...

Otroke se sicer da super manipulirat, da rečejo, da si nečesa ne želijo, ker se to pač ne spodobi, ker je plastika... Vendar to ni nujno res. In bolj kot si proti, bolj delaš to stvari privlačno, ker je tak tabu. Moji niso nikoli kupili nobenega čipsa ali kakršnekoli take slane zadeve. Posledica: vsi trije otroci smo planili po njem, kjerkoli smo ga dobili še globooooko v odraslost. Navadno smo se ga celo tako nažrli na žurkah, da nam je bilo od čipsa slabo, ne od alkota (vsaj meni, ki ne pijem alkota)... Nobeno pretiravanje po moje ni ok.

Ni treba, da to, kar si želiš, dobiš, tudi preživiš in si tudi srečen, ampak ne bom nikoli pozabila, kako sem se razveselila nekaterih stvari, ki sem si jih res želela... Recimo taprva taka: punčka, ki joka. Najprej, ko sem jo videla vškatli, sem mislila, da je navadna in sem bila prav razočarna - potem, ko sem pa videla, da je res taka, kot sem si jo želela, sem bila pa strašno vesela. Pa čeprav je bila punčka plastičnauser posted image In tako veselje si res želim dat tudi svojim otrokom.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 15:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Otika, saj se ni treba pričkat. user posted image

Jaz se ne pričkam ... smo povedat sem hotela, da smo se enkrat na tako temo že user posted image user posted image

Ronja itak, da ne odrašča moj otrok samo ob kartonastih škatlah in maminih piskrih in kuhalnicah user posted image ... samo dejansko me je pa pred vsakim rojstnim dnevom ali božičem "strah" daril, ker tut če rečem, da naj ne nosijo ničesar, prinesejo neki, da ne pridejo praznih rok in potem je rezultat tega 3je plastični dojenčki, plastična posteljica in vsimogoči pripomočki, ki samevajo v predalu, ker se jih naša niti ne dotakne ne ... naprimer ...

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 15:21:20   
ronja
Ronja itak, da ne odrašča moj otrok samo ob kartonastih škatlah in maminih piskrih in kuhalnicah
Ja, no, tako se je slišalo: "saj to je dobro zanjo, pa domišljija se krepi in to"... ker moja mami je bila podobna in še nekaj staršev poznam, ki so prisegali na to, otroci pa si vseeno kdaj želijo kako pravo igračo, ne samo ponaredke in neke doma slabo zlepljene stvari... Pa sem ful diy človek, ampak vem, da vsega ne moremo doma naredit tako lepo ali pa nimamo časa in prostora za to... IN če čakaš, da boš potem to naredil, otrok vmes odraste (belive me, I know;). To, kar si pa otrok sam naredi, pa veš, da bo čez par dni uničeno, ker pač še ne morejo naredit neke zelo trdne konstrukcije. In na koncu se potem otrok igra samo z nekimi razturjenimi zadevami, kar je pa tudi včasih žalostno...

Pri nas sem bila letos ful + presenečena, da so svak & co. dali res fajn uporabne stvari (barve, itd...), ki jih bomo z veseljem uporabljale in se mele fino, nobene plastikeuser posted image . Lani sta dobili v gl. plastiko. Tisto pač daš naprej, če ni aktualna (pri nas imata tudi rajši les in blago, čeprav kakšna stvar je pa plastična ful in). Sicer pa mi te igrače potem malo raztalamo okoli, nekaj jih imata pri eni babici, nekaj pri drugi, nekaj pri dediju, nekaj smo jih nesli na morje... In tako nimamo doma cele gomile vsega. Pa moraš računat, da sta moji dve ipak dve...user posted image
Z babicami se pa itak vnaprej zmenimo, dedi pa navadno da denar (tokrat bo še knjigice, ker je pač vprašal, kaj naj kupi).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 16:02:08   
Anonimen
Ja itak, da če otroka vprašaš kaj bi imel za rojstni dan ali božička in ti izrazi željo, potem po najboljših močeh to pupoštevaš ... saj nisem nek tiran user posted image ... samo dejansko ji pa sama se nisem kupila plastične igrače (z izjemo kangljice in lopatke ter grizal, ko je bila majhna) ... jih ima pa vseeno kar nekaj, ki smo jih podedovali ali pa jih je dobila v dar ... samo te plastik fantastik zadeve večinoma samevajo, pa ne zaradi tega ker bi jih ji jaz skrivala.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 16:46:50   
marta82
Sin (23 m) dobi eno leseno sestavljanko in kahlico, pri babici dobi tepih za v sobo, pri drugi babici pa bor mašino (igračo, dopolnilo k miklavževemu darilu, ko je dobil orodje).

_____________________________

BE NICE!
I could be your boss someday.


(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 17:27:27   
sashy
Ta veliki 2,5 leti je dobil smučke, ta mala 1 leto pa dobi tiste kocke, kjer moraš vtaknit pravo obliko kocke v pravo luknjo.

_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 18:26:19   
mamamajča
Velik rolerje z vso opremo (ščitniki, čelada), tamali pa drobnarije- glasbeni lok z igračkami za na zibko/ voziček/ itd.. pa take bolj uporabne stvari. Samo toliko, da ga pod smrekico nekaj pričaka.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 18:27:19   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Mišk: kje boš kupila set za peko? Jaz iščem že nekaj časa in ne najdem.


Sej ga še nismo.user posted image  Sem pa ravno na RR zvedla kje se ga dobi. V Ikei jih imajo po 10 evrov, ampak jih je čisto zmanjkalo, ko je bla moja mami gor. Noter je navaden pekač, pekač za šarkelj, pekač za pito, valjar in modelčki.

Imajo pa jih tudi v mullerju. Podobne, mislim da so okol 14 evrov. Jutr grem kupit.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 22:01:02   
valči
Jaz sem pa letos res skromna,ker je vsega preveč in se valja in tega ne maram.

Sinu-7 let ustvarjalni set avto na propeler
Hčerka 5 let-Winx,ker jo še nima in si jo želi
Najmlajša hči-3 leta le flaško in dudo za njenega dojenčka.
Naša micena je šla z mano v trgovino,ko sem to kupovala in sem ji kazala ono pupo.Azijko v Baby centru,ki mi je tako lepauser posted image Meni,mamiciuser posted image A njej ne,je rekla,da ona že ima dojenčka,da rabi,le dudo in flaško za njega,da je mama.

In je ni NIČ ganilo v trgovini,sem ji fantka dojenčka kazala,ne.Ona ima svojega,še od sina,ki ga je imel in vozička in se tako igra.

Vglavnem,mi smo skromniuser posted image

Grem raje puiškote pečt z njimi,so tako veseli,ko dobijo testo v roke,pa modelčke.Pa na nočni sprehod z lanternami bomo šli.Pa skupaj bomo.

To je največ in najlepše,kar jim lahko dava.Da sva z njimi in da se mama ne mudi delat in hitet.Pa smrekico krasit,pa to.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 22:09:01   
andreja32
17 letniku-majico in jopico
15 letnici-kozmetiko(lake, maskaro,kremo, ...)
10 letniku-gre 15 letnica jutri na lov za enimi hrošči..
3 letnica-dojenček, oblačila za dojenčka,plastelin,zdravniški set, set za delanje zapestnic ter knjigo

meni je pa  prinesel novo kuhinjo in dnevno-tole je moj prvi post iz nove dnevne-aleluja

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 22:11:55   
andreja32
p.s pri selitvi v  dnevno je crknil komunikator za kabelsko tv....smo brez televizije.....

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 22:23:14   
anckabancka
Mi smo pa letos zapravili za božička celo premoženje... Sicer sem dobila bone za vse 4 otroke in se je nabrala kar lepa vsota. Ker nismo mogli iti na Dedka mraza k meni v službo sva že kupljena darila prišparala za božič in jih dobijo jutri.
Tavelikadva eno super veliko in oh in sploh garažo za avtomobile (ne upam povedat cene user posted image ) Tretji dobi eno plastično raketo za 50€(notri so eni možički, pa vesoljsko plovilo...) - ja moj mož je vesoljski freakuser posted image . Tamali pa knjigico pa ropotuljo (rain maker, ali nekaj takega), pa grizalo...

Res bi otroke obdarovala bolj skromno, če ne bi dobila darilnih bonov in to še za tako trgovino, ki ni ravno poceni. Če bi dobila za Baby Center, bi pa 100% kupili še več Duplo kock, ki jih imamo že sedaj ogromno. Ampak pri štirih fantih jih ravno toliko rabimo. No, najmlajši se zaenkrat še ne igra z njimi, bo pa kmalu konkurenca user posted image

Sem pa letos za žlahto pekla piškote - "kukije". ene take res dobre in preproste. Pa še nekaj čokoladnih zajčkov, božičkov, Miklavžev sem spravila v promet. Piškote sem zapakirala v kovinske škatle, ki jih je moj mož nanosil iz službe. V njih so bili kukiji in so jih izpraznili... In sva zbirala škatle, namesto, da bi romale v smeti.
Ja pa "solni cvet" sem nakupila v Leclercu, ko je bil oktobra v akciji. Luštna pakunga pa uporabna zadeva.

Ronja, sem prebrala tvoj spletni dnevnik (namesto, da bi očistila kopalnico, zdaj pred Božičem user posted image ) in lahko rečem le kapo dol! Dobila sem super ideje, kaj naj še počnemo z našimi mulci - sploh naslednji teden, ko bomo vsi doma. Dobra si, da toliko ustvarjate. Meni gre večina časa za pospravljanje... Super družinica ste, res!


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
23.12.2010 22:55:00   
pelin
Pri nas v glavnem nosu Miklavž, na Božični večer pa drug drugemu "na skrivaj" položimo darila pod jelko...Prej sva bila glavna akterja midva z dragim, zadnji dve leti, pa se pod jelko čudežno znajdejo tudi kakšne risbice, doma narejen svečnik, čokolada...Seveda se vsi naslednje jutro z vso vnemo hitimo zahvaljevat Božičkuuser posted image
Imamo pa še vedno navado, da otroka zadnje dni novembra napišeta svoje želje Miklavžu in pustita pisemca na okenski polici...nikoli jih še ni pozabil vzetiuser posted image ...
Letos so želje precej pisane:
osemletni škrat: kaktus ( jih namreč z veliko vnemo zbirauser posted image ), teleskop, sladkarije...
enajstletna škratica: celoletna naročnina na revijo Bravo, kuharska knjiga Vihar med lonci (preživetje za najstnike),kozmetični kovček ( po možnosti ne prazenuser posted image )...
Nekaj sta že dobila, nekaj je še spravljeno in čaka na jutrišnji večer....Za povrh sva že za Miklavža dodala za oba kopalna plašča in odeje v istem stilu, ter tople nogavice...izkazalo se je, da je bil nakup vreden truda, saj sine hodi v njem vse tja do kosila, če ga prej ne spravimo iz njega, hči pa ga je vzela s seboj v šolo v naravi, pa čeprav ji je kovček že pokal po šivihuser posted image

Babi, ki živi v isti hiši  se je že sedaj investicijsko priključila, ostala dva, pa čakata z darili na drugem koncu Slovenije, da jo med prazniki primahamo k njim...


< Sporočilo je popravil pelin -- 23.12.2010 22:57:38 >

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
24.12.2010 7:28:52   
sončnica24
Doma božiček prinese Tommy železnico pa en avto na baterije (babica in dedek), pa še nekaj ampak še stric ne ve kaj bo kupil. Pri drugi babici pa pričakujem prikolico za traktor. Imam pa še v rezervi eno letalo na daljinsko vodenje (je vrvica zraven), ker se je pri enem prijatlu full igral z dinozavrom samo takšnega nisem našla, to pa ga bo verjetno kako jutro čisto tak izven božiča čakalo pod smreko da ne bo danes preveč vsega ker potem tak ne bo vedo kaj naj gledauser posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: kaj ste kupili svojim otrokom za božično ...
24.12.2010 7:49:08   
Šarki
Za ta veliko: hello kitty plesno blazino, za mlajšo: voziček za dojenčka.
od sindikata smo dobili denar za obdarovanje in sva se odločila da ga res za ta namen porabiva, drugače Božiček ne bi bil tako radodaren.

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76



Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)


Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!