|
RE: Metoda spi dete spi,nam pomaga :) 24.9.2011 11:49:02
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L Naš komandos sicer spi, zvečer vse ok, so pa fešte ponoči...po 4x se zbudi in pije vodo po flaši. OK, za poleti ni panike, pač žeja...ampak se mi zdi da je preraslo v razvado. Da bolj čekira, če bo kdo prišel...Ne vem. Kakšen nasvet? LP Jap razvada, pa ne samo zdaj, ampak tudi poleti, žal. Naš je imel vodo raje, kot dudo, dudo smo vzeli vstran brez problema, voda, pa je druga pesem. Naš je vstal, zajokal, jaz pritekla s kozarcem, spil vodo in nazaj sam zaspal, ampak to je bilo večkrat na noč. Sprva sme bila vesela, da se mi ni treba še ubadat z uspavanjem sredi noči in z jokom. Spil vodo in zaspal, jaz pa imela mir, ampak v bistvu to ni bil mir . Po nasvetu mamic iz RR, smo ukinili vodo, ker je to razvada in tega ne rabi. Probala sem samo 1 noč, ki je bila hujša kot pa ko smo izvajali metodo spi dete spi. Zjutraj pa mali vstal z vročino. No way, nazaj na vodo, nazja se zbujali. Po slabem letu, sem imela že pol kufer te vode, ker je bilo vedno huje... pa spet se odločim, da ukinem. Spet vročina. Sem si rekla nikoli več, ker dejansko ga voda bolj pomiri kot karkoli drugega. Če pade, če ga skregaš, vedno prosi vodo, se z njo pocarta in je mir. Letos pa je kar naenkrat začel spat, sicer se je še 1-2x zbudil in fektal vodo, kaka noč je celo postala prespana, zato sem se spet odločila, da ne bo več vode. Ko se je zbudil in prosil vodo, sem rekla, ponoči spimo, ne jokamo in ne pijemo vode. Zdaj spi in več ne fekta vode. Vodo spije, ko gre spat in zjutraj, ko ima prvi alarm ob 6, da še potem za par minut ali uro potegne. Vmes pa ne več. Tudi poleti več ne fekta vode sredi noči, zato si upam, trditi, da je razvada tudi poleti. 4 in večkrat na noč ne rabi pit. Jaz ti samo svetujem, da ne na silo, drugače pa ti ne vem kaj svetovat. Meni so ene mamice rekle, da so pač vzele in niso dale, pa pika, kriza je bla 1 noč ali dve, potem pa so se končno navadli spat. Pri nas to ni šlo skozi. Verjamem pa, da je bila vročina nekako povezana s stresom, ker ni bila bila to neka huda vročina in do popoldneva je izginila, drugih zankov pa ni bilo.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.9.2011 11:53:38 >
|
|
|