Anonimen
|
Oj Nincy, naj ti povem, da sem jaz včeraj malo probala to medoto, čeprav v res mili obliki. Sem ti že zadnjič na fb napisala, da ne bi mogla it ven iz sobe, ker res ne morem. Predvčerajšnjim je imel tako noč, da bi se zjutraj najraje vrgla čez balkon - jokal, ni hotel spat, ni hotel dojke, ni hotel čaja, ni hotel vstat, ni hotel spat aaaaa Zobki niso, bolan ni... No, in sem včeraj zvečer rekla, pa dajmo probat. Aja, uspavali smo se vedno na dojki (če sem ga jaz uspavala - včasih tudi na rokah). Prvo rundo je vedno lepo spal. Ob 20.00 spanje, pa prvo bujenje od 00.00-02.00 - kakor kdaj). Potem se je zbujal že ob 20.15 in to samo, da sva prišla gor (spalnico imava v zgornjem delu hiše), ga vzela ven, malo poujčkala, včasih je hotel pa samo dojko, in čez 15 minut isto, pa potem mogoče 1h mir, pa spet ). Včeraj sem ga dala v posteljico in je spal od 8.00 do 00.00, potem se je zbudil, sem mu dala dojko kot ponavadi, ker sem spet cincala s to metodo. Je kar nekaj vlekel, ni jedel, sem mu dala dudo, pa nazaj v posteljico in se je po dveh minutah zbudil, ga vzamem ven, spet dojka, duda, v posteljico. Se je čez 2 minuti SPET zbudil In potem sem ga položila na trebuh, ga božala in mu govorila naj gre spat, da bomo lahko vsi trije spali. Ves čas sem bila zraven, božala sem ga, Benjamin je jokal Celih 45 minut. Groza!! Po 10ih minutah sem ga hotela vzet ven in ga potolažit, ga poujčkat, pa ga nisem. In zdaj ne vem, počutim se kot kup dreka, je pa res, da je spal potem od 00.45 do 6.00, se podojil in naprej do 8.00. Mogoče bom probala še danes čez dan. Bodite lepo, naspite se!!
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 28.12.2010 9:38:16 >
|