san -> RE: Septembrke 2011 (3.5.2011 15:16:17)
|
evo, mi smo tudi v petek zjutraj pobegnili na morje. res je pasalo, smo si napolnili baterije in mali je čudežno ozdravel[sm=bravo.gif]. glede trebuha - meni se vsako nosečnost prej pozna. tokrat se mi zdi, da sem že kar obilna, ampak me to veseli (pri prvi nosečnosti sem tako čudno nosila, da še v 7 mesecu ni bilo nič videt, samo kot bi se fajn najedla in bila malo napihnjena). če kdo slučajno še ne opazi, se kar sama pohvalim[sm=smiley36.gif]. komentarjev mi na srečo še ni treba poslušat, jih pa kasiram ponavadi kasneje, pa priznam, da mi je včasih vseeno, drugič me pa prav pojezi[sm=smiley36.gif]. mi hormoni delajo 100/uro in je čist odvisno od dneva. otrdeva mi pa ne. prejšnjo nosečnost mi je zadnje dva meseca, pa ni bilo hujšega. tudi s strijami nimam težav, upam da tako ostane. no, če izvzamem tise po stegnih. mazala se pa nisem nikoli s temi kremami, sem in tja proti koncu s kakšno mastno kremo, ali pa kar olje dala v vodo med kopanjem, ker sem imela probleme s suho kožo. jutri imam pregled in že komaj čakam. nimam pa pojma, če bom imela tudi morfo... bomo videli. čestitke vsem za dobre rezultate[sm=bravo.gif] teni, zate pa upam, da jutri dočakaš poštarja morje, ja mi bomo sigurno šli. še ne vem a bo to julija la avgusta, v vsakem primeru bomo avgusta zagotovo vsak vikend na morju, ker ima tast blizu Novigrada hišo in skoz tam visimo. glede prezgodnjega poroda me a po pravici ne skrbi. mate0ja hvala[sm=smiley36.gif], pa jih imam res že veliko. sem klepetala z marčevkami 2008 in še vedno sem pa tja kakšno rečemo in se nabere[sm=smiley1.gif] tako, toliko na brzino. zdej pa letim po otroke
|
|
|
|