modrimedo -> RE: Septembrke 2011 (21.6.2011 22:30:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: agha Modrimedo - vem, da so to lažni popadki, mi je povedal G in pravi tudi, da se nikoli ne ve kdaj se ti lažni spremenijo v prave, potem bo pa žurka... Sem lani, v prejšnji nosečnosti, bila 2x hospitalizirana zaradi tega tudi jaz, dobila injekcije za razvoj pljučk pa obliže za mehčanje trebuha,...in potem ležala doma 3 mesece, da sem prišla do 40.tedna. Zaradi vsega tega me je še malo bolj strah, da se kaj ne bi začelo že zdaj dogajat, ker se kar hitro lahko... Kaj si to odprla? Kakšen page ali kako? meni ne pomaga ne ležanje ,ne obliži ,nič ... začnem se odpirat pred 30 tednom in v vsaj 36 tednu pristanem v porodni neglede na vse,ali sem v bolnici ali v službi tako da jaz sedaj namensko ignoriram vse popadke ,in bolečine v materničnem vratu,ker v hotel porodnišnica ne grem več ,če ne bo res nujno potrebno v zadnji nosečnosti se je ta teorija izkazala še za najbolj praktično ;) hehe ja odprla sem next stan ,sedaj se že pasem na ebayu in sem našla nekaj res krasnih unisex stvari :)
|
|
|
|