Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!
Zmaga in penetracija zagotovljeni!
ps. okej, če ima alfa samec še 196 cm je to samo še specialni dodatek
OMG, Colt. A to je neke vrste samopromocija? Vem, da si velik, ker to veliko poudarjaš in ne vem s čim naj bi bilo to povezano, ampak resno ... a ti to resno? Alfa samec? Popizdiš.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 28.12.2010 11:32:14 >
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA OMG, Colt. A to je neke vrste samopromocija? Vem, da si velik, ker to veliko poudarjaš in ne vem s čim naj bi bilo to povezano, ampak resno ... a ti to resno? Alfa samec? Popizdiš.
Spontani, dajem ti predlog, ti pa delaj z njim kar te je volja, da mogoče malo zategneš vajeti. Mislim, simpatično je to, da ima človek bujno domišljijo, si ustvari nek svoj namišljeni prostor, imaginarij. Sploh ko si to domišljijo dovoli sprostiti v nekem navidez paralelnem svetu, pa ne govorim zdaj o Twillight zone-u, kjer vlada občutek, da obstajajo popolnoma drugi fizikalni zakoni in kjer "mašta može svašta". Naj te ne zavede, tudi tam obstaja gravitacija in pod njo trdna tla, na katera pristanek zna biti še kako boleč. In prvenstveno zelo realen.
Mogoče pa nimaš druge izbire, kot butniti z glavo v zid, da bi se lahko zbudil.
Spontani, dajem ti predlog, ti pa delaj z njim kar te je volja
Hvala. Naj se ti 1000x povrne :))
Se pa strinjam, da res ni nič bolj pametnega trenutno tukaj gor, tako da si se pač moral spotakniti ob tole nepomembnost.
Res si čudovit, ker skrbiš, da ne bi preveč trdo padel na tla, ko me bi Zara ali Ronja skenslala, ampak tvoja skrb je odveč, ker me čut za realnost ni zapustila.
ne pišem jima ZS, ne osvajam ju, tako da je vse v najlepšem redu in na nivoju.
mirno in brez skrbi lahko prestopiš v novo leto, ker smo vse ovčice dobro.
Lej, jaz se v tebe ne vtikam, ker ti rabiš anti-argumente, da se potem napolniš s tisto energijo. Meni se pa tega ne da. Rajši grem malo laufat ali igrat tenis ali kaj podobnega.
Torej še enkrat. Stari, dej mir, ker mene ne boš spravil iz tira. Ne jemljem forume niti resno niti osebno. Žal.
In zakaj mu ne bi bilo mar.. saj je na forumu, pa se demokraticnem (baje)
In kaj tebi mar, shewolf?
Zahtevam vsesplosen fajt ! In glavno pritozbeno telo se mora nujno pritoziti, da pobrisejo temo.
Se pa strinjam, da res ni nič bolj pametnega trenutno tukaj gor, tako da si se pač moral spotakniti ob tole nepomembnost.
Res si čudovit, ker skrbiš, da ne bi preveč trdo padel na tla, ko me bi Zara ali Ronja skenslala, ampak tvoja skrb je odveč, ker me čut za realnost ni zapustila.
ne pišem jima ZS, ne osvajam ju, tako da je vse v najlepšem redu in na nivoju.
Stari, dej mir no!
Daj človek posodi mi malo svoje možgane, da malo odmorim....
< Sporočilo je popravil kalbo -- 3.1.2011 8:46:17 >
Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!
Ej, stari, tle si pa majčkeno preteral. Dobro blago se samo hvali, ne rabi promocije. Odebeljeno pa izniči kavalirstvo.
Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!
Ej, stari, tle si pa majčkeno preteral. Dobro blago se samo hvali, ne rabi promocije. Odebeljeno pa izniči kavalirstvo.
Jemlji to kot dobronamerno kritiko.
L
Ah, kr podpis pod kalbota. Se mi ne da ob vsej tej pocukrani samopromociji izgubljati besed. Bljek.
Brez tistega skrivnostnega pogleda, kot ga ima recimo Javier Barden ti splošna razgledanost, inteligenca ter ostali pomembni atributi koristijo zgolj na netu......
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Brez tistega skrivnostnega pogleda, kot ga ima recimo Javier Barden ti splošna razgledanost, inteligenca ter ostali pomembni atributi koristijo zgolj na netu......
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Brez tistega skrivnostnega pogleda, kot ga ima recimo Javier Barden ti splošna razgledanost, inteligenca ter ostali pomembni atributi koristijo zgolj na netu......
Oprosti, fant, mož, deček, karkoli ...že si. Vem pa kaj, s takim odgovorom, nisi. Nisi inteligenten, splošno razgledan, načitan. Da o smislu za humor ne govorim.
Na tvojem mestu bi se malo zamislila o razčiščenosti pojmov. Ali pa hočeš reči, da dejansko obstajajo punce, žene, ki na tako prostaško retoriko padajo?