|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "Lepa dekleta ljubijo barabe"
25.12.2010 20:07:45   
ronja
Jst brez zadržkov priznam, da imam raje lepe seksi punce, ki imajo rade seks. Vse ostalo (karakter, inteligenca…) je sekundarnega pomena oz. mi je vseeno ali je ali pa ni.

No, če bi jaz iskala fanta samo izključno za en seks, potem bi verjetno tudi dala videz na višje mesto. Še vedno bi pa moral imet smisel za humor in s tem določeno stopnjo inteligence, da bi me sploh pritegnil, da bi bilo kaj takega mogoče. Enostavno se ob resnobnežu ne bi nikoli dovolj sprostila, da bi lahko prišla dlje od pogovora.
Ampak večinoma si ženske ne dajemo takih ultimatov: samo za eno noč, pa konec. Tudi kadar ne iščemo resne zveze (sama je recimo nisem nikoli, pa sem do zdaj bila samo v "resnih" zvezah, še na živce mi je to včasih šlouser posted image ), tudi takrat nimamo zavore, da pa je ta samo za seks. To imajo potem mogoče punce bolj pogosto kasneje, ko so poročene, pa si omislijo ljubimca. Dokler smo pa mlade, pa sploh ne razmišljamo o tem, kakšna bo zveza in se pač imamo fajn. In zato mora imet pač več kot samo dober videz.

Tako da: odvisno od ženske do ženske, če pa mene vprašaš, imam tvoje zahteve (luškan, pa da rad seksa), pa še en kup drugih zraven (inteligenten, s smislom za humor, da ima rad otroke in živali, da se da z njim pogovarjat, da me zna vedno nasmejat, da me zna potolažit itd itd...) Lahko bi rekel, da sem neskončno izbirčnauser posted image . No, dokler zato nisem samska, bom, hehe.

PS: moraš se zavedat, da je pač puncam veliko lažje dobit seks (samo seks) kot moškim... (kot je kerensa rekla: "Nisem nobena Claudia Shiffer, niti enistein, pa mi ni problem dobit fanta za spat".) Tako pač je, ker damo me v potomstvo malo večji vložek in zato moramo malo bolj premislit, s kom bomo šle (nagonsko se je ohranilo, čeprav zdaj ne nimamo z vsakim otrok) In zato smo lahko komot bolj zahtevne. Ker če bi vi bili tako zelo zahtevni, bi bilo malo težje, nam pa to ni problem. Tu je pač ženskam neprimerno lažje. Ne sekiraj se, mamo pa menstruacijo zatouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tadej1415)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.12.2010 20:25:14   
ronja
Bravo Ronja user posted image user posted image

Spet si zmagala v dolzini posta user posted image

O tebi bom pa kmalu vedel več, kot o sebi user posted image

Hvala;) Sicer pa upam, da ne veš tako malo o sebi, ker da bi vedel vse o meni si še daaaalečuser posted image . Marsikaj komot delim s širnim svetom, ampak moj "secret garden" je pa samo za enegauser posted image . Pa niti ni tako majhen.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 52
25.12.2010 20:25:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No, če bi jaz iskala fanta samo izključno za en seks, potem bi verjetno tudi dala videz na višje mesto.

Ah, kje pa. Pri seksu za eno noč mi je bila najbolj pomembna seksualna privlačnost.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
25.12.2010 20:28:53   
ronja
no, saj to smo verjetno vsi mislili. Meni so pač privlačni tisti, ki so meni luškani. Ni pa nujno, da so ostalim tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.12.2010 20:32:48   
Anonimen
. Meni so pač privlačni tisti, ki so meni luškani.

Ne vem user posted image .

Meni privlačen moški ni enako lušen moški.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
25.12.2010 20:38:19   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Meni isto ne...Lahko je luškan, ampak privlačen mi pa ni, sploh pa ne tolk, da bi šla sam seksat z njim...
Zna pa bit obratno...sploh mi ne bit tolk luškan (ok, grd mi spet ne sme bit) kot pa je privlačen, ima tisto nekaj...kaj pa vem kaj...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
25.12.2010 20:39:23   
betty.ford
Pri seksu za eno noč mi je bila najbolj pomembna seksualna privlačnost.

user posted image user posted image

če je noč (beri=tema), je vseeno kakšnega videza je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
25.12.2010 20:40:41   
betty.ford
in ja: lepa dekleta ljubijo barabe.
se strinjam, da sta si to privlačni polji.

< Sporočilo je popravil betty.ford -- 25.12.2010 20:41:11 >

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 58
25.12.2010 21:39:23   
Colt
Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!

Zmaga in penetracija zagotovljeni! user posted image

ps. okej, če ima alfa samec še 196 cm je to samo še specialni dodatek user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 59
25.12.2010 21:45:45   
pelin
ok,ok...user posted image dober se bere Colt...a to si ti? Vse lepo in prav samo poleg vsega  tega mora met še TISTO, kar ti zamaje tla...kaj je to ne vem povedat...se pa dober občuti...ja pa dišat mora tko kot je treba...a dober dišiš?

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.12.2010 22:29:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!

ps. okej, če ima alfa samec še 196 cm je to samo še specialni dodatek user posted image

Mali oglasi so na RR v posebni rubriki.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
25.12.2010 22:57:15   
Frodo Bisagin

Pa privlacvnost , vsaj IMO, eksponentno raste ali pada glede na odpiranje ust oz. glede na tisto kar iz njih pride :)))

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.12.2010 22:59:07   
Frodo Bisagin

Kot sem rekla: eksponentna rast ali opadanje.... user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 63
25.12.2010 23:00:28   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Meni isto ne...Lahko je luškan, ampak privlačen mi pa ni, sploh pa ne tolk, da bi šla sam seksat z njim...
Zna pa bit obratno...sploh mi ne bit tolk luškan (ok, grd mi spet ne sme bit) kot pa je privlačen, ima tisto nekaj...kaj pa vem kaj...

pa ze v startu mora izkazati toliko "hrbtenice", da ga ne more(m) kar pohoditi. Z drugimi besedami mora biti enakovreden "nasprotnik" user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.12.2010 23:09:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Pa privlacvnost , vsaj IMO, eksponentno raste ali pada glede na odpiranje ust oz. glede na tisto kar iz njih pride :)))

Itak user posted image .

Da ne zgubljam besed...v teh poznih urah...

(odgovor članu Frodo Bisagin)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
25.12.2010 23:11:23   
katipi
Kerensa, sama spadam v tisto taredko skupino user posted image , pa user posted image še nikoli nisem pomendrala. user posted image Priznam pa, da je on bivša baraba, ki je v najstniških letih marsikakšno ušpičil, vendar nič hujšega, da ne bo pomote. user posted image Zakaj mi je bil že takoj všeč, ne vem niti sama. Sem pa spoznala, da se pod fasado lepe barabe skriva nesamozavesten fantek... No, to je pa že druga zgodba... 

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 66
25.12.2010 23:25:21   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Kerensa, sama spadam v tisto taredko skupino user posted image , pa user posted image še nikoli nisem pomendrala. user posted image Priznam pa, da je on bivša baraba, ki je v najstniških letih marsikakšno ušpičil, vendar nič hujšega, da ne bo pomote. user posted image Zakaj mi je bil že takoj všeč, ne vem niti sama. Sem pa spoznala, da se pod fasado lepe barabe skriva nesamozavesten fantek... No, to je pa že druga zgodba... 

Nima smisla prav vse enacit v barabe... so razlicne "barabe" in ce se v mladosti nekdo izzivi in nabere izkusnje, taksne in  drugacne ( ce ne zabrede), se zna zgoditi, da je prav umirjen partner - z izkusnjami :)

(Ivan Cankar)

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
26.12.2010 10:48:32   
picola1

Mali oglasi so na RR v posebni rubriki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.12.2010 11:28:46   
Spontan
ampak moj "secret garden" je pa samo za enegauser posted image

Zame???  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.12.2010 11:42:54   
ZARA
ampak moj "secret garden" je pa samo za enegauser posted image

Moj sekret garden tudi.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.12.2010 13:07:15   
ronja
Zame???

Nope. Je sicer tudi on spontan, ja, samo ni preveč forumski človekuser posted image .

zara, ti pa si romantikuser posted image

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 71
27.12.2010 13:36:18   
Spontan

zara, ti pa si romantikuser posted image

Zara mi je tudi všeč, ja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.12.2010 13:37:50   
ronja
Zara je super človek!user posted image Je tudi meni všeč (virtualno, spoznala je še nisem). A se bova zdaj fajtala zanjo?user posted image

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 73
27.12.2010 13:54:47   
Spontan
Je super prišvasana ha ha... user posted image
Tudi jaz je nisem spoznal v živo. Ali pa sem jo, pa sploh ne vem?!

Nič se ne bomo fajtali, kar meni jo prepusti, kaj boš ti z žensko, če pa že imaš spontanega neformuraša :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.12.2010 18:03:26   
ZARA
Je tudi meni všeč (virtualno, spoznala je še nisem).

Jst sem ko Jeti, vedo da obstajam, videl me pa še nihče ni. In ja, prišvasana, kaj čem.. garancija je potekla, tako, da me moj ne more menjat.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?