Jada82
|
Torej, se vam pridružujem, ampak najbrž se ne bom šla ločevalne diete, ker sem zelo zelo težko lačna ... pa še prelena za tako kombiniranje Po porodu mi je ostalo še nekaj kilaže, pa je že skoraj leto naokoli. Torej, imam 60,5 kg, rada bi shujšala nazaj na 56, kot sem jih imela pred porodom. Mi je že uspelo na 59, pa sem se decembra prav fletno nazaj poredila, ko je blo toooolk in takooo dobro za jest Tako da, malo telovadbe (dvakrat tedensko pilates ali aerobika), pa upam, da se spravim doma delat še trebušnjake, pa malo manj jest, pa upajmo, da bo šlo kaj dol. Isto sem začela 3.1. letos ponovno hujšat, pa da vidimo. Naj povem, da sicer nisem preveč dobra pri dietah, ker mi je biti lačen, najhujši občutek. Itak mi ni bilo skor nikol treba hujšat, če pa sem, pa je blo nenačrtno, zarad raznih dejavnikov. NO, zdaj je treba! Mislila sem, da bi jedla - oz. že delam tako - 5 obrokov na dan, nekaj takega: zajtrk - normalno, samo malo manj kot doslej dop. malica - misli z navadnim jogurtom ali sadje kosilo - normalno, itak če sama kuham, količine niso velike pop. malica - isto kot dop. večerja - shake za hujšanje Bomo videli. Spet se zvagam v ponedeljek in poročam. 5.1. zjutraj na tešče mi je tehtnica kazala 60,65 kg. Je pa super imeti vzpodbudo od drugih, zato sem se javila Pa gremo veselo na delo
|