|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašča,tast, stare mame, stari ati, babice, de...
22.12.2010 11:42:21   
Tarči
Zanima me kako imate oz. gledate na to?

Imava kar veliko obiskov. Skoraj vsak teden za vikend hodijo k nama njegovi starši- skratka tast in tašča. Moji pridejo na mesec 2x. Njegovi ga kličejo vsak dan in tudi babica in dedek vsak dan. Če ne ravno vsak dan pa vsak ta drugi dan. Ko je vikend vsak vikend pridejo če pa ne pridejo ali ne greva mida k njim pa pokličejo npr. v soboto ali nedeljo tudi do 3x ali več v dnevu. Skratka če nismo skupaj vedno kličejo. Moje jaz ali oni mene pokličejo 3x v tednu ali več ampak res bolj zato če je kaj takega ali nujnega.

Nimam namena jih odrivati stran ali kar koli ampak včasih je malce moteče. Kamor koli greva za vikend ne glede koliko je ura tudi ob 23 uri ali 22 uri zvečer kličejo. Malo je moteče ko kam greva pa mu na vsako uro zazvoni telefon in kličeta tast in tašča.Skratka kar naprej ga kličejo. Na domač telefon skoraj da ne kličejo, njega na gsm. In kar koli hočejo ali naju rabijo ga pokličejo med službo ne ko sva skupaj.

Nevem kaj naj si mislim ampak samo zanima me kaj si naj mislim in kako naj preprečim da ga nebodo kar naprej klicali. Kaj naj naredim kako naj to izvedem?

On pravi da ni nič narobe ampak zame je moteče kar naprej nekaj so meje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tašča,tast, stare mame, stari ati, babice...
22.12.2010 11:56:37   
darja.mark
Če ga kličejo kadar je v službi ne vem zakaj te tako moti. Je pa fer od njega da ti to pove, čeprav ve da tebi to ne paše. Ko pa ste za vikend skupaj ali kam gresta, pa mu pač reči da bi bila rada sama z njim in da bosta imela mir, če lahko izklopi telefon. jaz bi na tvojem mestu tako naredila. Pa a je on kak mamin sinko al kako, da ga nonstop kličejo? Kaj pa se majo tolko za zmenit? ne vem no, meni verjetno tut nebi pasalo če bi me moji nonstop klicali, če pa njemu paše da ga tako kličejo pa ne vem če boš ti mela kaj vpliva da boš tole zmanjšala. kvečjemu boš naredila kreg med vama, ker mu pač ne bo všeč da mu težiš ko ga kličejo starši. Ok, saj je lepo da se mamo radi, sam tole je pa že tut meni mal tu mač. Ne vem, probaj mu tole kar si napisala tukaj razložiti lepo, brez napadanja, pa naj vsaj izklopi telefon ko sta sama če drugače ne gre. Ko je pa v službi pa ga naj kličejo, saj te ni zraven a ne?

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2010 11:58:28   
vesna_b
če njega ne moti nenehno zvonenje, se lahko na glavo postaviš, pa ne boš naredila nič. totalno nič...

aja, razen tega, da mu, preden kam gresta, telefon vržeš v wc, da se pokvari. sam pol niti ne vem, če bosta kam šla??? user posted image
ok, mal nesramna izjava, sam dokler je to njemu ok, res ne boš spremenila nič.

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2010 12:09:13   
naja17
Kako mam jaz - perfektno in ne zamenjam tega tasta in tašče za nič, ker bolj nevseljivih ljudi nisem še srečala... V letu kar sva na svojem, sta bila 2 x za rojstni dan, 1 x na kosilu in 1 x na kavi, pokličeta, ko se kaj rabi (redkokdaj!)... Skupaj greva tja ob nedeljah in takrat, ko meni odgovarja, sam pa gre tja, ko gre kej pomagat, kej nese, gre iskat, al pa se sam mal pocrkljat (to je že moj sarkazem, ampak on se mi sam nasmehne)...

Kako gledam na tvojo situacijo - verjetno bi mogla počas h okulistu, ker bi se mi oči zafrtelale od user posted image ... Meni je to pač tu mač in bi me verjetno precej motilo....

Kaj narest - khm... ne vem, pač reči mu, da je malo moteče vse skupaj, posebej, ko želiš, da sta sama....

< Sporočilo je popravil naja17 -- 22.12.2010 12:10:18 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2010 12:20:22   
Tarči
Ja sem mu to že rekla ampak me je šele včeraj razumel po 2 lrtih ko sem mu to govorila. Sedaj nevem kaj bo ampak bom kmalu videla če me je res razumel.

Samo kdo bi mi znal razložiti zakaj je tako ker ne razmem še sama. Res ne?!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2010 12:27:26   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Tarči

Ja sem mu to že rekla ampak me je šele včeraj razumel po 2 lrtih ko sem mu to govorila. Sedaj nevem kaj bo ampak bom kmalu videla če me je res razumel.

Samo kdo bi mi znal razložiti zakaj je tako ker ne razmem še sama. Res ne?!

ja, to je lepši način, kako mu povejo, da je njihov in ne tvoj user posted image

drugega ti ne vem povedat...

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2010 12:29:41   
naja17
Hja ka pa veš... Nekateri pač ne znajo prerezat popkovine... Stari ne znajo sprejet tega, da je on zdej del tebe in ne njih in ne znajo to spoštovat... Sinetu je pa pač težko skenslat starše, pač ne zna...
Pa da se razumemo, meni je navezanost jasna, moj in njegovi so ful, jaz in moji ne, ampak to da so oni ful navezani, nima nobene veze s tem, da se morjo skos oglašat... Jaz to ful cenim...

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2010 12:40:42   
Frodo Bisagin

Nevem kaj naj si mislim ampak samo zanima me kaj si naj mislim in kako naj preprečim da ga nebodo kar naprej klicali. Kaj naj naredim kako naj to izvedem?

On in njegovi starsi... zakaj menis, da je potrebno vsiljevati tvoje standarde pogostosti telefoniranja? Njega morda moti, da tvoji starsi premalokrat poklicejo. Jih bo treba prisilit, da klicejo? ....

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2010 12:40:46   
Tarči
Ampak še zdaj mi ni jasno. In kaj si oni mislijo mislim ni mi jasno kako oni na to gledajo mislim ali jim ni logično da tako nemore biti in ali ni njemu samoumevno da tako nemore biti. Kaj bi bilo da bi oba počela tako?

Ne razumem zakaj dopušča to in ne razumem zakaj nama oni to počnejo?

Za po vrhu mene pa ne znajo poklicat če smo že na tem sicer saj me ne rabijo ampak človek se vpraša s kakšnim namenom?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2010 12:42:05   
Kerensa*
Jaz imam popolnoma enostaven recept - ne dvigujem telefona in utišam zvonjenje.

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2010 12:47:02   
Frodo Bisagin

Ampak še zdaj mi ni jasno. In kaj si oni mislijo mislim ni mi jasno kako oni na to gledajo mislim ali jim ni logično da tako nemore biti in ali ni njemu samoumevno da tako nemore biti. Kaj bi bilo da bi oba počela tako?

Ne razumem zakaj dopušča to in ne razumem zakaj nama oni to počnejo?

Halo Tarci, zemlja tukaj... :)
Za njih je ocitno tako vse ok in ustrezno. Tako so navajeni in to tako nikogar ne moti (razen tebe, ki nisi del primarne druzine in nisi tako navajena).
In nic vama ne pocnejo. Pocnejo pac to kar so delali celo zivljenje. tako pac imajo med sabo. Ti si v tem primeru nepomembna, irelevantna.

Za po vrhu mene pa ne znajo poklicat če smo že na tem sicer saj me ne rabijo ampak človek se vpraša s kakšnim namenom?

Kaj ce tebe klicat, ce s tabo nima te navade. Pravzaprav morda bi te, ce bi tudi ti njih poklicala. Pa premisli kolikokrat si ti njih poklicala?? Morda menijo, da ih ignoriras in se sprasujejo zakaj jim to pocnes....

Imata kaj otrok? Ce ne lahko lepo in na glas poves, da ne utegneta "naredit" otroka, saj vedno , ko se lotita "dela" zazvoni telefon.... pa ses e lepo nasmihaj:) pa vprasaj tasco kako je to njima uspelo... pa se spomnis, da tedan na sreco ni bilo mobitelov, pa je bilo nekaj vec casa....
zacni se zafrkavat na ta racun, pa veliko dobre volje in brez nervoze...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2010 12:52:39   
Klemy82
Tako kot si boš postlal, tako boš spal. sam je res.
Zdaj, če ste jih navadili, da lahko pač kličejo kadarkoli, hodijo kadarkoli na obisk, jih boste tega zelo težko tudi odvadili, brez da bi kdo kuhal mulo do Pakistana in nazaj...
kar se pa partnerja in njegovega gsm tiče, pa, po eni strani, če njega ne moti, da ga starši kar naprej kličejo, je to njegova stvar. Sploh, če ga kličejo v službo, ne?
Jaz bi pizdila, če bi ga klicali ne vem, konstantno v času kosila ali ko ste na obisku, dajete otroke spat ali kaj takega... bi pač vztrajala, da se ne javi, oz pokliče nazaj kasneje in bi ga tako navadila. Res ne vem, kaj tebe moti, da se on s starši po telefonu pogovarja, ko tebe ni zraven? A misliš, da tebe opravljajo? (šala mala, ne zameri).
Lej, mojega partnerja veliko kličejo, in kolegi in iz službe in vse živo, pa sem mu samo rekla, da se nima kaj menit po telefonu, razen če ni kaj res nujnega, ko smo za mizo, ko je v avtu ali ko imava čas zase. In se tega drži. Pa jaz tudi. Takrat se pač ne pogovarjamo po telefonu in pika.
Da mu bom pa govorila, s kom se lahko on po telefonu pogovarja pa zakaj se kar naprej pogovarja z mamo, recimo, ... mi na misel ne pride, zaenkrat še ne.
Čeprav, no, moj je tak, da če bi ga recimo kdo klical kar naprej in za vsak prdec, bi ga to motilo in bi tudi povedal, da ga moti, je pač tak.

Po drugi strani pa se je mogoče za vprašat, koliko so ti odnosi za enega odraslega moškega, ki ima svojo družino, normalni, to pa ja. Mamin sinček in to.
Bo moral kar lepo sam razpucat te reči, čeprav, če je od nekdaj navajen, da se sliši s starši vsak dan, večkrat na dan, se njemu zdi to vse ok in normalno in mu boš težko dopovedala, da pa mogoče vseeno ni kul, da ga mama kliče 10x na dan. (Jah, ene ženske pač težko spustijo svoje otroke izpod fertaha in če ne gre drugače, jim je pa telefon podaljšek...)
 Ne vem, težko boš to izpeljala, da boš dragemu dopovedala, da pa je že odrasel človek in da se ne rabi slišat s starši vsak dan 10x... kot tudi njegovim staršem dopovedat, da pa če ga ne bodo klicali vsake pol ure, se vmes ne bo nič drastičnega zgodilo in ne bodo nič zamudili... jaz bi pustila vse skupaj, dokler to ne bi vplivalo na dnevno rutino naše družine... naj se pogovarjajo, če si imajo toliko za povedat... se mi zdi brez zveze se kregat zaradi takih stvari, ker sama proti njim skupaj ne boš dosegla nič, samo grda tamlada boš, ki hoče vzet sinka mamici in očku. Osebno bi bolje prenesla to, oz bi me manj motilo to, da bi se moj z mamo pogovarjal vsak dan, kot da bi mi ona uletavala v hišo vsakič, kadar bi imela 5 minut preveč časa.
Čimmanj se živciraj zaradi tega, pa bo. Če se drugače ne vmešavajo v vašo družino in v vaše življenje pa sploh. Če pa se tudi drugače mešajo, in so tile klici le pika na i, bi pa jaz tudi ropotala, ja. Ampak sama boš težko kam prišla... premisli, koliko je vredno se s tem ukvarjat. Pa srečno!

Jst.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2010 13:57:46   
ronja
Ko je meni ratalo moteče (ko je tašča klicala mene vsak dan), sem dala telefon na tiho in se nisem več javljala na vsak klic, ampak takrat, ko sem imela čas in voljo. POvedala sem, da nimam telefona ves čas pri roki (kar je bilo od nekdaj res) in da ga imam zdaj potiho zaradi tamale, kar so tudi nekak razumeli. Potem je nehala toliko mene klicarit.

Kolikokrat kličejo njega, pa je njegova stvar - če njemu ne dojadi, je meni tudi prav. Meni bi se odrolalo, da bi me mami vsak dan klicala, ampak jaz sem jaz, on je pa on, pa tudi drugače smo navajen: mi se nikoli nismo toliko klicali.

Ok, včasih je malo smotano, ker se mu ne da menit, pa potem zvoni njegov mobi, pa potem še naš hišni tel, pa če se še nanj ne javi, potem še mene pokliče, ker je jaz navadno ne skenslam zdaj, ko me ne kliče več vsak dan.

Pa to mi je tečno, ko včasih siten rata, ker ga non stop klicari, njemu pa se ne da javit, niti kregat, da naj neha. Ampak saj potem pove, zakaj je bil siten, pa je ok. pa tudi zdaj res veliiiiko manj kliče, vsak dan ali večkrat na dan samo, kadar sta mali kaj bolani.

No, pa med izpiti je bilo smotano, če je kdaj pozabil izkopit tel., ker če jo je skenslal, je klicala še enkrat, pa še enkrat, pa še enkrat... Smo se potem vsi zezali iz tegauser posted image .

Na tvojem mestu si ne bi želela bit, ker mislim, da družina (vsaj naša) rabi kak vikend tudi samo zase. Telefonistka tudi ne bi bila - njega kličejo, se bo že on javil. Če ga pa kličejo med službo, me pa nič ne moti - se bo že šef pritožil ali pa on.

Najboljše je te situacije sprejemat z malo humorja, pri nas je že nekaj šal na to temo, pa je prav simpatiš že vse skupuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2010 14:28:50   
Tarči
Razumem

Ampak ni mi jasno zakaj?

Greva na daljši sprehod npr. dve ure pa pol ure s tastarimi govori kam sva šla in razlaga. Haloooo? skupaj sva halooo vikend je???

Ni mi jasno greva na kavico ura 10 ali 9 zvečer spet zvoni tastari,...halloooo????

A narobe gledam saj nevem???

Greva v trgovino, greva spat, gledava tv, se crkljava, jeva, pospravljava,... telefon spet kličejooooo haloooo????

Mislim saj nemore bit res no... Ampak je skos in skos.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2010 15:28:42   
mate0ja
Tarči celo življenje je preživel z njimi, delil dobro in slabo, marsikaj prevzel od njih in potem kar naenkrat prekine vez. Očitno so ena takih družin, ki jim lahko vsi zavidamo, saj se razumejo med sabo. Sedaj se ne srečujejo več vsak dan, ne kosijo skupaj, ne delajo skupaj 1001 stvari ampak ohrnjajo stike po telefonu.

Ti pa si ljubosumna, ker jim posveča toliko časa. Povej mu, da si ljubosumna in da želiš, da se ti v enaki meri posveti, kot se posveča njim. In ti bo dobro delo, če ti bo dajal prednost.

Me pa zjezijo besedila v stilu "spet en mamin sinko". Starši so naj dvajset let in več vzgajali, učili, z nami trpeli in delili srečo, imeli so monogo skrbi. Veliko časa, denarja, potrpeljenja je bilo vloženega v nas. A ko gremo enkrat na svoje, se mora pa vse v trenutku prekinit? Zakaj? Bog ne daj, da se tašča zanima kako živimo, sploh da kaj vpraša in grooooooooozzzzzaaaaaa, če kdaj da kak nasvet. In mal je čudna, če si svojega otroka želi videti in slišati. Ne rečem, če so žaljivi, če za vsako ceno skušajo uveljaviti svoj prav, če preko trupel uveljavljajo svojo voljo... Ampak če so čisto običajno radovedni in dobronamerno vsiljivi, jim pa lahko včasih čisto preprosto odpustimo ali oprostimo. Sicer pa večina ljudi tudi kritiko zna sprejet in med to večino je verjetno tudi veliko tašč.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2010 16:07:41   
liliana

Imava kar veliko obiskov. Skoraj vsak teden za vikend hodijo k nama njegovi starši- skratka tast in tašča. Moji pridejo na mesec 2x. Njegovi ga kličejo vsak dan in tudi babica in dedek vsak dan. Če ne ravno vsak dan pa vsak ta drugi dan. Ko je vikend vsak vikend pridejo če pa ne pridejo ali ne greva mida k njim pa pokličejo npr. v soboto ali nedeljo tudi do 3x ali več v dnevu. Skratka če nismo skupaj vedno kličejo. Moje jaz ali oni mene pokličejo 3x v tednu ali več ampak res bolj zato če je kaj takega ali nujnega.

Nimam namena jih odrivati stran ali kar koli ampak včasih je malce moteče. Kamor koli greva za vikend ne glede koliko je ura tudi ob 23 uri ali 22 uri zvečer kličejo. Malo je moteče ko kam greva pa mu na vsako uro zazvoni telefon in kličeta tast in tašča.Skratka kar naprej ga kličejo. Na domač telefon skoraj da ne kličejo, njega na gsm. In kar koli hočejo ali naju rabijo ga pokličejo med službo ne ko sva skupaj.

Da si ljubosumna.....in da kompliciraš s postaljanjem meja.....

Ker praviš:
Njegovi kličejo vsak dan, moji samo 3 krat na teden ali več.....njegovi pridejo na obisk vsak vikend enkrat....moji samo dva krat na mesec......

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2010 17:03:27   
Tarči
Ne razumem zakaj ljubosumna?

Lepo je ker ohranjajo stike lepo je nič ne rečem.

Samo ne da zagovarjam svojo trditev ampak povedala bom npr. zadnji primer. Greva v Tamar na izlet, hodiva se smejiva, se pogovarjava,.. Kar naeenkrat zazvoni telefon in kliče njegov oče in moj dragi mu razlaga kam sva šla ja da greva tja pa kaj delajo pa kaj bodo potem pa če kaj novega in tako naprej.

Nato prideva do tja sva pol urice tam ali urico greva počasi nazaj in zopet zvoni telefon in spet se pogovarja kaj in kako.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2010 17:05:48   
Udb
Jaz bi znorela! Pa mi je zelo lepo, da se partner razume s starši, ampak telefon nonstop...
Je pa res tako, kot je že ena napisala - dokler je tvojemu to ok in dokler ne bo on tega prekinil, ne moreš nič. Poskusi mu razložiti, da nimaš nič proti njegovim, ampak klicanje nonstop za vsako figo te pa moti. Pojasni in upaj na razumevanje.

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.12.2010 17:16:27   
tehnofil
...in zopet zvoni telefon in spet se pogovarja ...

V bistvu sprašuješ a si normalna al ne.

Mislim, da si normalna in da normalno razmišljaš. In mislim da imaš prav ko čutiš da je ta "telefonska povezanost" rahlo bolan odnos.

Samo v tem bolnem odnosu so tako tašča in tast kot tudi tvoj mož. Tak bolan odnos so imeli predno sta bila vidva skupaj in ga imajo sedaj ko sta vidva skupaj zato ni pričakovati da bi se spremenil  zardadi tebe. Spremenil se bo šele ko bo to dojel tvoj mož.

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.12.2010 17:40:33   
Anonimen

Kako jaz gledam na to, ti ne pove čisto nič, ker so to moje navade in tisto, kar je meni všeč.

Kaj je sprejemljivo za vaju kot partnerja skupaj - morata ugotoviti sama.

(odgovor članu Tarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.12.2010 12:44:49   
Kanny
Te razumem. In to zelo. Takega tipa sem jaz imela. Dogajalo se je isto. Pa sem ga kar hitro nogirala. Vsiljevanje njegovih mi je preraslo. No pa še marsikaj drugega. Saj ni znal postaviti mej mad mano in njimi. Žal.

Pri takem hitro vidiš kok te ima v resnici rad.

Pa srečno!

(odgovor članu Tarči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.12.2010 13:10:59   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Me pa zjezijo besedila v stilu "spet en mamin sinko". Starši so naj dvajset let in več vzgajali, učili, z nami trpeli in delili srečo, imeli so monogo skrbi. Veliko časa, denarja, potrpeljenja je bilo vloženega v nas. A ko gremo enkrat na svoje, se mora pa vse v trenutku prekinit? Zakaj?
Ja, točno to je, mamin sinko. Oziroma še hujše, starši nočejo prerezat popkovnice, al kako zdaj temu rečejo...

Saj je lepo, da se razumeš s straši, ampak parkrat dnevo, pa ob poznih urah za blabla.. To je pa že patološko.

Meni bi šlo tudi fajn na živčke, te popolnoma razumem..

Moja tašča je mojega za vsak **** okrog hiše klicala, pa čeprav je oče čist zdrav in fit.. Ampak je vse spustil, pa letel gume na avto menjat, pa travo pokosit, pa vse kar si je izmislila... Mi pa doma stvari za postorit, ampak to in 2 mala otroka nista tolk pomembna...

In sva se pomenila, je dojel da je zdaj družina prva, pa je velik bolje..

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.12.2010 13:51:44   
~Biba~
poskusi se pogovoriti...potreben je dogovor..
on svojih ne bo kar tako izklopil...ti pa jih ne boš prenašala vsake 3 ure na telefonu..

pa se dogovorita, da naj se on zmeni s svojimi kdaj so vsi doma, in imajo čas da se pokličejo...ker čez dan zna biti moteče, služba, družba ipd.

najbolje enkrat proti večeru, da si povedo, kaj se je zgodilo čez dan...predlagam tam ok 19 ali 20 ure. lahko vsak dan, al pa določita dneve...

ko se bo on pogovarjal, pa ti lahko postoriš kaj zase...teh 10 minutk boš zdržala, ali?

le tako bo volk sit in koza cela

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.12.2010 19:09:35   
Kepica83
 Pri nas je bilo isto.., Mene je oče vedel v šolo klicat po 5x. Ko sem začela hodit na fax- isto. Sem se zaposlila- isto. Nato sem začela hodit k možu čez vikende, klici so se povečali na 10x.. S tem da je bilo neštetokrat kreganje da naj pridem domov. Čeprav sem služila svoj denar in nisem bila odvisna od njiju. Ko sem prišla domov od mojega sedanjega moža sta mi vedno najedala in grozno težila. Kmalu več tega pritiska in teh klicev nisem zdržala in sma z možem šla na svoje. Ko sem rekla da se bom odselila sta rekla da naj pojdem ampak da naj na njiju pozabim. In če zdaj grem da nikoli več nesmem prestopit praga. Pa sem vseeno šla. In seveda 2 dni sta se mulila, ko pa je nastopil dan selitve je oče vprašal če lahko pomagauser posted image .. No in bojna sekira je bila zakopana..  Čeprav se z odhodom klici niso reducirali, in sem jih mogla sama. S tem da sem nehala dvigovat tel. Še danes je tak, čeprav je oče ravno včeraj rekel zakaj ne dvigujem tel kaj pa če se bi kaj zgodilo. Sta pa se navadila da v primeru da je kaj nujnega pokličeta mojega možauser posted image  .Pri mojem pa je bila ista pesem.. Starša sta full zamerila odhod, predvsem meni... Sta me 1x zvlekla v kurilnico in me napadla češ da sem jaz njega v selitev prepričala.. No jaz sem se samo nasmejala in rekla da je dovolj pameten moški da zna sam sprejemat odločitve in da zato ne potrebuje mene. Sedaj imava 10mesečnega otročka pa se še nista sprijaznila z njegovim novim življenjem. Predvsem ne z otročkom in mano. Ampak kaj pa se klicev tiče pa je pri njih bilo drugače. Klicala nista nikoli, na obisk ju ni blo, ampak tel pa tudi nista dvigovala..user posted image

Kaj ti naj svetujem? Kot so ti že predhodnice/niki, napisali: dokler nebo začelo njega motit se lahko ti na glavo postaviš.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.12.2010 15:53:36   
picola1
Tiste, ki se vam ne zdi nič narobe z obnašanjem njenega fanta in njegovih staršev...A ste se res poskušale postavit v Tarčino kožo? A ste si res poskušale predstavljat, kaj bi pomenilo, da bi vašega moža klicali njegovi starši 10x na dan? Vsak dan!
Prosim vas lepo, no...Prav rada bi vidla eno, kako bi bla po parih letih še vedno isto vesela vsakega njihovega klica...Greš na sprehod, večerjaš, gledaš tv, hočeš seksat (mogoče ti celo kdaj uspe), greš spat za pol urce, greš na kafe, bereš cajtng, si na sekretu, se kregaš, uživaš v skupnih trenutkih...in vedno prisotnost staršev...waw...tole pa je užitek, ni kaj...
Tarči je res ljubosumna...mal upravičeno, mal pa zarad svojih staršev, ki jo premalokrat pokličejo...Še zdaleč pa ni problem samo njen...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!