metuljcek321
|
Hej! kuhančice - hudo fletne ste, vse zadekane - je blo mrzzzzzlo, ne? Ampak sigurno simpatično. Ko se mal skupaj sestavim in bo najhujši šok za mano, se pa tudi jaz pridružim - mislim, da soon, very soon. Sem zdelana 100/uro, niso heci ti štosi, vam rečem. Sporazumi gor, dol, pa sem in tja, dogovarjanje, kombiniranje, razmišljanje o sedanjosti, prihodnosti - nikomur ne zavidam tega, resnično ne! Sem mogla danes mal v šoping - pokurila bone za City park (pa še mal zraven ) - imam krasne črne usnjene škornje iz Bate - mnjam, mnjam, I like them a looot. Pol sem pa še mal v H & M zavila in za malečko ene par reči nabrala - znižanja taka, da glava peče! Za odrasle imajo majčke po 1 evro, btw - ulala. zimska, draga moja, naj bo dan še naprej prijeten, simpatičen, naj ti ga tale smotana pošta NE pokvari - hitro jutri nakucat pritožbo, potem pa dalje optimistično naprej. Sta tvoja fanta zdrava? Jaz vam želim predvsem to v naslednjem letu. pa da bi v šoli dobr krmilila med vsemi obveznostmi. Btw: kako je blo pol na hospitaciji - a sem spregledala? Kdaj se vrneš, če boš mogla klasično nazaj? Kako vrtec za malega - ja/ne? Do tell, k boš mela cajt. Še nekaj malega za posladkat: populis, z veseljem sem včeraj pokramljala s tabo - thank you!!! Vem, da nisem kaj prida družba v teh dneh, k me zvija od žalosti in nesreče, a stvari se bojo obrnile na boljše, lepše, to čutim ...