tims
|
Dobro jutro . Mi smo pa dons vsi štirje spal v spalnici. Še dober da je velka pojstla . Populis - nikar ne dajajta Laro v samostan. Naj ima svoje otroke in ko ti bo pojamrala, da ne spijo, ji boš lahko rekla: Ja, tud ti si bla taka . Hecam se. Drugač pa naš tud prav, da si bo naredu vprašalnik in vsak ki bo prišel na vrata, bo najprej tist mogu izpolnit . Jaz bom nardila pa za punce verzijo . Joooj, sej bi naju po moje v Polje zaprl, če bi res tkole vsazga napadla, k bi prišel . Špangice in fenanje - fenam jo že zelooo dolgo časa. Pa se kar pusrt. S špangicam je pa tko: rada si jih da gor, kjer ostanejo kakšne 3 minute, pa konec. Pol pa ležijo vsepovsod po stanovanju. Majuska, se prov dobro počutim, ker vem da sem en mejčken tud jest pomagala tej družinici Metuljčica . Res mi je hudo, da moraš dat vse to čez. Nisem si mislila, da je ta zadeva tako daleč. Sem mislila, da se bosta pa lahko nekako pogovorila in da je to samo neko prehodno obdobje. Se pa strinjam z Almero, ki ti je napisala: zdaj je grozno, ti je hudo, ampak vseeno boljše tako, kot pa mučenje s skupnim življenjem, ker trpeli bi na koncu prav vsi. RR-jka si bla pa zaposlena. Sej ni čudno, da te potem glava boli. Je kaj boljše? Lekadol prijel? Za Lekadol bi pa tud nekomu dala Nobelovo nagrado. Se mi zdi en fajn tablet, k dost hitr prime, pa še nč me želodec ne boli po njem. Po Aspirinu se spomnim, da sem vedno imela probleme. No in ko smo pri tabletih. Sem zadnjič po tistem dogodku pri Gluglu, hitro spakirala vsa zdravila in jih dal v neseser, ki ima ključavnico gor in je zadeva rešena, dokler ne kupimo omarice za zdravila. Aurora - naša tud ko vidi kakšno slikico z drugo punčko, vedno reče da je to Nina . Sem ti pa kr mal fouš za Nove fosile. Men so tud fajn, jih rada poslušam. Me pa en njihov komad fuuuul na našo Zimsko spominja . KLIK Almera, je trajalo celo noč? za izletek. Ja, tale mraz pa otročke res fajn zdela in je res super, ker jih tko hitr zmanka. Škoda, da ni ves čas tko Jah, nič. Grem se delat, da delam . Jutr mi je pa šefe dal frej
|