|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra...
14.1.2011 22:38:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
si me mogla zrajcat, kaj? user posted image

shit, ej

saj bi kaj prej napisala, pa bi lahko tud kakšna od vas šla, ker že kar nekaj časa vem za to

drek, no

sem bla res v takem obdobju svojega življenja, da je čudež, da  še tkole funkcioniram

majuška, kako kaj novo stanovanje?

kaj to berem, da ni hotel spat v novi posteljici? a je imel notri iste igračke/vrečo/odejo kot sicer? v stari je potem takoj zaspal? sta v isti sobi postelji?

stiskam pesti, da bo kmalu vzljubil novo ležišče

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.1.2011 22:43:06   
metuljcek321
mojček, majuška, a je zdravje vsaj za odtenek boljše kot včeraj? ostali bolančki? za vse vas: user posted image user posted image user posted image

živa je pa faca, ej - čist sem paf, kaj vse že zna (sem bla pa ful hepi, k sem vidla tisto štetje po angleško, moram rečtuser posted image  - marička, jaz se niti spomnim ne, kaj vse bi se jih dalo naučit)

AMZS kartica - nope

hruška, danes sem šibala čez Koper - OMG, kakšna megla je bla na poti do vas - 2 pasova take, da nisi videl meter pred sabo - kar mrazil me je, ej. Sem pomisnla na to, da bi te poklicala za čvekec, pa sva potem šla na pizzo z mojim, tko da je to padlo v vodo (morjeuser posted image ).

softshell jaknica - ja, kolk ste me pa navdušile, ej - ni vrag, da je ne bom šla še jaz iskatuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.1.2011 22:43:33   
metuljcek321
over & out, sleep tight

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:44:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:45:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:46:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.1.2011 22:47:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
si me mogla zrajcat, kaj? user posted image

shit, ej

saj bi kaj prej napisala, pa bi lahko tud kakšna od vas šla, ker že kar nekaj časa vem za to

drek, no

sem bla res v takem obdobju svojega življenja, da je čudež, da  še tkole funkcioniram

saj nisem mislila nič slabega ... dejstvo je, da bi šla na vse, kar se tiče plesa user posted image   ful bi rada šla tisti madžarski gipsy orchestra, ki bo februarja. Po mojem se mi bo glih odrolalo od tiste muzike user posted image

majuška, kako kaj novo stanovanje?

v redu ... še vedno smo sredi škatel. med tednom čist preveč letamo naokoli, da bi kaj naredila, z dragim sva spet oba na 3/4 bolana ... bo že.

kaj to berem, da ni hotel spat v novi posteljici? a je imel notri iste igračke/vrečo/odejo kot sicer? v stari je potem takoj zaspal? sta v isti sobi postelji?

Zdaj ima fant svojo sobo, z novo posteljo, danes smo dali noter zadnjo stvar - zaščitno ograjico za posteljo. Sem šla z njim, ker sam noče zaspati, z istimi igračami - pa se mu je preveč dogajalo. Je dragi rekel, da je tudi v stari postelji rabil skoraj 1 uro, da je zaspal.

stiskam pesti, da bo kmalu vzljubil novo ležišče

jaz tudi. smo dali mal preveč denarja, da bi samo afne guncal user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.1.2011 22:47:14   
tims
Metuljčica,pri nas ne odnese copat kr ena muca ampak prav določena- Copataricauser posted image . Smo bral zgodbico in je šla pospravt copatke in zdej je pa to kr nekak ostal. Drugač pa naša ni glih navdušena nad mucami. Jo ima moja sestra in je enkrat kar skočil nanjo, ker se je igrala z njegovo miško, zdej pa vsazga mačka, ki ga vidi krega: ti, ti, user posted image Pa jest tud nisem kakšna fenica mačkuser posted image . Pa ne vem zakaj. Imam velik velik raj kužkeuser posted image .

Majuska, to ti pa verjamem, da si bila huda. Sej človek res težko funkcionira, ko je bolan in ti težko sede, ko so potem pa še mulčki taki nagajivi. Upam, da bo jutri že spal v svoji postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.1.2011 22:52:28   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

men je od frizur všeč Viki user posted image

uf, živa ma pa reise fiber user posted image  je pršla vprašat, če loh mal pije al že gremo smučat user posted image

user posted image user posted image user posted image  
Kdaj pa greste? Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:55:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.1.2011 22:57:51   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

over & out, sleep tight

Jest pa tud grem. Mislim da sem to že okol devetih napisalauser posted image

Lahko nočuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:58:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.1.2011 23:04:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Metuljčica,pri nas ne odnese copat kr ena muca ampak prav določena- Copataricauser posted image . Smo bral zgodbico in je šla pospravt copatke in zdej je pa to kr nekak ostal. Drugač pa naša ni glih navdušena nad mucami. Jo ima moja sestra in je enkrat kar skočil nanjo, ker se je igrala z njegovo miško, zdej pa vsazga mačka, ki ga vidi krega: ti, ti, user posted image Pa jest tud nisem kakšna fenica mačkuser posted image . Pa ne vem zakaj. Imam velik velik raj kužkeuser posted image .

jaz pa obožujem mačke. najbrž sem malce garfielda po naravi user posted image   pa Aleksander jih ima tudi rad, tako nežno zna oponašati mijavkanje, da me vedno nasmeji.

Majuska, to ti pa verjamem, da si bila huda. Sej človek res težko funkcionira, ko je bolan in ti težko sede, ko so potem pa še mulčki taki nagajivi. Upam, da bo jutri že spal v svoji postelji.

izpod tvojih prstov ... saj veš kam user posted image

ja, pejmo spat, jutri me čaka naporen dan.

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 23:17:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 0:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 8:01:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.1.2011 8:21:08   
tims
Dobro jutrouser posted image .

Floweruser posted image . Pri nas je Nina tud že imela bližnje srečanje s tlemi, ko si je ponoč delala prostor na najini pojstli.

Mi smo pa spali do sedmih. Sicer se je Nina okoli polnoči zbudila, sem šla k njej, pol sem se pa kar k njej stisnila in se mi sploh ni dal it v spalnico. Sej ne vem, če bi sploh imelo smisel, da bi šla v spalnico spat, ker bi se ziher spet zbudila. Pa mi res ni jasno, zakaj se zadnje čase zbujauser posted image . No,kakorkoli, naspali sva seuser posted image . Je mala prov dobre volje. Že cel čas si nekaj prepevauser posted image .

Že ves čas pa študiram, kam bi se dons dali, ko bo tako lepo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.1.2011 8:23:03   
tims

http://med.over.net/forum5/read.php?46,6643438

zimska, ko sem iskala, kaj za eno zdravilo so meni dali, sem na tole naletela. nisem vse brala, ampak mogoče ti pride prav.

Tole je pa da se ti zmeša. Tok različnih mnenj. Za Ventolin sem že velikrat slišala, da nima smisla dajat brez kisika, tko da mi res ni jasno, zakaj ga P dajejo za domače inhalacijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 8:27:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.1.2011 8:41:45   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: tims

http://med.over.net/forum5/read.php?46,6643438

zimska, ko sem iskala, kaj za eno zdravilo so meni dali, sem na tole naletela. nisem vse brala, ampak mogoče ti pride prav.

Tole je pa da se ti zmeša. Tok različnih mnenj. Za Ventolin sem že velikrat slišala, da nima smisla dajat brez kisika, tko da mi res ni jasno, zakaj ga P dajejo za domače inhalacijeuser posted image

Hm.. Lanu je tudi 2X ventolin predpisala, pa ni imel diagnoze bronihitis ali brionhiolitis, tudi saturacijo je imel dobro - 99. Samo kašelj + vročina. user posted image

To se je tudi zadnjič v bolnici čudila, je rekla, da če je imel Ventollin, pol je že imel bronhitis.. ampak ni.. mislim pol bi mi pa menda že rekla, če bi bil bronhitis, a ne?

Ne vem, no. Naša je zadnjič imela bronhiolitis. So ji naredili inhalacije z Ventolinom. Takoj po njih, jo je pa še enkrat pregledala, poslušala pljuča in ko je ugotovila, da po ventolinu stanje ni nič boljše, nam ga tudi za domov ni dala in to se mi zdi edino primerno. Verjetno je res treba najprej preverit ali Ventolin in podobne zadeve sploh imejo pozitiven oz. kakršnkoli učinek, ne pa da otročke šopajo s tem glih kokr se komu zazdi.

Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 8:50:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.1.2011 9:43:34   
Majuska
Jutro!

Evo še kofe spijem, se zrihtam in šibava na sever user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 19:47:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 19:55:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 20:01:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.