tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: tims Kako sta vidve? Malčica je za vikend pri atiju, tko da sem danes home alone, sicer pa bo, thanks for asking. Ravnno danes sva urejala zadeve na Hrvaškem (kučica), tko da je ta del za nama ... zdaj pa dalje ... Anja nima pojma, kaj se dogaja, se je navadila, da so zadeve drugačne, da je nekaj časa tu, pa potem tam, pred njo nikoli nisva ničesar debatirala, tko da se mi zdi, da bo OK. Je princeska, tak cukrček, ej. Šibava okoli prijateljic, pa v šoping, v knjižnico, na sprehode, na obiske - ni nama dolgčas, prav zares ne. Skušam jo naredit čim bolj razmigano in dinamično, da bo spoznala kar največ reči. Je mala radovednica, vedno za stvar, domišljija do neba, igračarica na ful, mislim, da bo pevka (ker non-stop prepeva), slikarka pa definitivno ne , prijazna, simpatična, nežna in prijetna je pa tko, da se včasih kar en mal uščipnem, če je to res to. Na govorilnih mi je vzgojiteljica rekla, da je prekrasna, pozitivna, nasmejana, družabna, ubogljiva - ni, da ni - tko kot ste tud ostale pisale - julički so tanartaboljši - ALWAYS Spanje laufa še vedno 12 ur, pa 2 urci čez dan - brez pripomb. Zjutraj pa se zbudi in zakliče iz svoje sobice: "Vstala seeeeem. Sem dobro spala" (ker jo vedno po tem, k ji rečem dobro jutro, vprašam, če je dobro spala - pa si zdaj najbrž misli, da bo kar povedala, pa pika ) Faca mala. Sem pa vesela, da je mala dobro prenesla spremembe. Pa super za spanje . A ponoči se čisto nič ne zbudi? Mene je pa naša dons ful presenetla. Zjutraj me je moj poklical po telefonu, že ko sem šla v službo, da me Nina nekaj rabi. In mi je mala potem povedala, da če ne bom pospravila copat, mi jih bo muca odnesla . To jest njej namreč govorim in se obnese. Kar lepo pospravi copate zvečer k pojstli. No, jest sem jih pa zjutraj pozabila in že sem jih dobila pod nos
|