|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra...
14.1.2011 22:06:21   
tims
Metuljčica - mogoče denar?user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.1.2011 22:08:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Kako sta vidve?

Malčica je za vikend pri atiju, tko da sem danes home alone, sicer pa bo, thanks for asking.

Ravnno danes sva urejala zadeve na Hrvaškem (kučica), tko da je ta del za nama ... zdaj pa dalje ...

Anja nima pojma, kaj se dogaja, se je navadila, da so zadeve drugačne, da je nekaj časa tu, pa potem tam, pred njo nikoli nisva ničesar debatirala, tko da se mi zdi, da bo OK.

Je princeska, tak cukrček, ej. Šibava okoli prijateljic, pa v šoping, v knjižnico, na sprehode, na obiske - ni nama dolgčas, prav zares ne. Skušam jo naredit čim bolj razmigano in dinamično, da bo spoznala kar največ reči.

Je mala radovednica, vedno za stvar, domišljija do neba, igračarica na ful, mislim, da bo pevka (ker non-stop prepeva), slikarka pa definitivno neuser posted image , prijazna, simpatična, nežna in prijetna je pa tko, da se včasih kar en mal uščipnem, če je to res to. Na govorilnih mi je vzgojiteljica rekla, da je prekrasna, pozitivna, nasmejana, družabna, ubogljiva - ni, da ni - tko kot ste tud ostale pisale - julički so tanartaboljši - ALWAYSuser posted image

Spanje laufa še vedno 12 ur, pa 2 urci čez dan - brez pripomb. Zjutraj pa se zbudi in zakliče iz svoje sobice: "Vstala seeeeem. Sem dobro spala" (ker jo vedno po tem, k ji rečem dobro jutro, vprašam, če je dobro spala - pa si zdaj najbrž misli, da bo kar povedala, pa pikauser posted image  user posted image  user posted image )

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.1.2011 22:10:31   
metuljcek321

tudiuser posted image

pa še ena fletna reč je

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:11:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.1.2011 22:13:20   
glugluglu

Men pa ta zumba ne potegneuser posted image . Sem parkrat probala, pa mi kr nekak ni. Mam raj telovadbo, kjer delaš vaje posebaj za roke, trebuh, rit...

ja tako je tudi kolegici s katero sva se srečali na zumbi in na tnz; jaz sem se pa ravno na step&tnz lovila, prav na jetra mi je šlo, ker ni bilo enega sistema po vrsti kot koreografija, je pa tnz bolj konkretna stvar za mišice

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.1.2011 22:13:59   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Je mala radovednica, vedno za stvar, domišljija do neba, igračarica na ful, mislim, da bo pevka (ker non-stop prepeva), slikarka pa definitivno neuser posted image , prijazna, simpatična, nežna in prijetna je pa tko, da se včasih kar en mal uščipnem, če je to res to. Na govorilnih mi je vzgojiteljica rekla, da je prekrasna, pozitivna, nasmejana, družabna,

Ne vem zakaj se čudiš.. po mamici. user posted image

user posted image

hvala, hvala

kako ste kaj vi?

kako tamauček? boste šli v Čatež? z babi in dedijem gre februarja - joj,ej, to bo tik-tak tukaj

se veselim 4. in 5. 2., k imamo seminar v Umagu, pa Čuki nam bojo igrali (lani pa Omar, se spomnite, pa tisti avtogram zameuser posted image )

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:15:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.1.2011 22:16:22   
glugluglu

tudiuser posted image

pa še ena fletna reč je

visoke peteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.1.2011 22:16:35   
metuljcek321
najbolj zaželene frizure v ZDA (= kopiranje zvezdniških look-ov):

KLIK

so vam všeč?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.1.2011 22:18:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tudiuser posted image

pa še ena fletna reč je

user posted image

to sem tudi jaz pomislila, ampak potem mi ene niso skoz padle, kot Natali, Alicia, a tud?

Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.1.2011 22:18:15   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tudiuser posted image

pa še ena fletna reč je

user posted image

bingouser posted image  user posted image  user posted image

ampak, a jih ni noro velik???? 2011 bo pa res plodno letouser posted image

me prav zanima, če bosta Beckhama dobila punčko & če bo Mariah res rodila dvojčka

aja, v Lady sem pa prebrala, da bo Tajda Lekše mamica - prvič & to pri 45-ih - pogumna, ni kaj.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.1.2011 22:19:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

to sem tudi jaz pomislila, ampak potem mi ene niso skoz padle, kot Natali, Alicia, a tud?

moram rečt, da je tole o Alicii čist sveža novička, tko da ste zdaj res apdejtane v nulouser posted image

Natalie je pa že pokazala trebušček na rdeči preprogi

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.1.2011 22:20:18   
metuljcek321
ja, zimska, Katayin komad To je moj dan = meni d best!

pa April mi je všeč

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 22:21:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.1.2011 22:22:59   
tims

Kako sta vidve?

Malčica je za vikend pri atiju, tko da sem danes home alone, sicer pa bo, thanks for asking.

Ravnno danes sva urejala zadeve na Hrvaškem (kučica), tko da je ta del za nama ... zdaj pa dalje ...

Anja nima pojma, kaj se dogaja, se je navadila, da so zadeve drugačne, da je nekaj časa tu, pa potem tam, pred njo nikoli nisva ničesar debatirala, tko da se mi zdi, da bo OK.

Je princeska, tak cukrček, ej. Šibava okoli prijateljic, pa v šoping, v knjižnico, na sprehode, na obiske - ni nama dolgčas, prav zares ne. Skušam jo naredit čim bolj razmigano in dinamično, da bo spoznala kar največ reči.

Je mala radovednica, vedno za stvar, domišljija do neba, igračarica na ful, mislim, da bo pevka (ker non-stop prepeva), slikarka pa definitivno neuser posted image , prijazna, simpatična, nežna in prijetna je pa tko, da se včasih kar en mal uščipnem, če je to res to. Na govorilnih mi je vzgojiteljica rekla, da je prekrasna, pozitivna, nasmejana, družabna, ubogljiva - ni, da ni - tko kot ste tud ostale pisale - julički so tanartaboljši - ALWAYSuser posted image

Spanje laufa še vedno 12 ur, pa 2 urci čez dan - brez pripomb. Zjutraj pa se zbudi in zakliče iz svoje sobice: "Vstala seeeeem. Sem dobro spala" (ker jo vedno po tem, k ji rečem dobro jutro, vprašam, če je dobro spala - pa si zdaj najbrž misli, da bo kar povedala, pa pikauser posted image  user posted image  user posted image )

user posted image user posted image  Faca mala. Sem pa vesela, da je mala dobro prenesla spremembe. Pa super za spanjeuser posted image . A  ponoči se čisto nič ne zbudi?

Mene je pa naša dons ful presenetla. Zjutraj me je moj poklical po telefonu, že ko sem šla v službo, da me Nina nekaj rabi. In mi je mala potem povedala, da če ne bom pospravila copat, mi jih bo muca odneslauser posted image . To jest njej namreč govorim in se obnese. Kar lepo pospravi copate zvečer k pojstli. No, jest sem jih pa zjutraj pozabila in že sem jih dobila pod nosuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.1.2011 22:23:59   
metuljcek321
ej, v sredo smo šli popoldne z nekaterimi učenci v Cankarjev dom, gledat mjuzikl Showtime - praipravili so ga dijaki 2. gimnazije Maribor v sklopu gledališke skupine - najboljši mjuzikli skupaj: Fantom iz opere, Aladin, Levji kralj, Začuti ritem, Queen-We Will Rock You, Briljantina, .... NORO, NORO, NORO, kakšni talenti, kakšni glasovi, kakšne plesne koreografije - kapo dol, ene par jih je za na vsak oder sveta .... sigurno bojo nastopali tudi prihodnje leto - zdaj so izjemoma imeli enak naslov kot lani, ker je blo to tko uspešno .... je pa res paša za oči in ušesa - dobri komadi, odlična izvedba, 50 nastopajočih, 450 različnih kostumov

MNJAM

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.1.2011 22:24:51   
Majuska

mini uganka: kaj imajo skupnega tele bejbe?:

Mariah Carey

Pink

Kate Hudson

Penelope Cruz

Victoria Beckham

Natalie Portman

Alicia Silverstone

Jewel

Jane Krakowski (tajnica iz Ally McBeal - remember her?)

Selma Blair

Marion Cotillard

menda ne pot v Rim? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.1.2011 22:25:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ja z babi gre, mi ne bomo šli še kmalu kam spet.. zdaj kupčkamo za Škotsko, smo že skor na polovici. user posted image Regres še, pa smo na konju.user posted image

... in potem te vitez na belem konju ponese na enega izmed pravljično lepih škotskih gradov - odlično!!!!

zihr boste uživali 100/uro

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.1.2011 22:26:35   
Majuska

Majuska, kaj čakaš? A sem kej spregledala?user posted image

nič nisi spregledala ... ma na en plesni posnetek, sem bila ziher, da bo danes objavljen, pa slabo kaže user posted image

ehhh.

mulček bi moral danes prvič spati v novi postelji, pa je tako razgrajal, da je šel kazensko v staro user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.1.2011 22:27:55   
tims

najbolj zaželene frizure v ZDA (= kopiranje zvezdniških look-ov):

KLIK

so vam všeč?

Men ma Halle Berry hudo frizurouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.1.2011 22:28:17   
Majuska

ej, v sredo smo šli popoldne z nekaterimi učenci v Cankarjev dom, gledat mjuzikl Showtime - praipravili so ga dijaki 2. gimnazije Maribor v sklopu gledališke skupine - najboljši mjuzikli skupaj: Fantom iz opere, Aladin, Levji kralj, Začuti ritem, Queen-We Will Rock You, Briljantina, .... NORO, NORO, NORO, kakšni talenti, kakšni glasovi, kakšne plesne koreografije - kapo dol, ene par jih je za na vsak oder sveta .... sigurno bojo nastopali tudi prihodnje leto - zdaj so izjemoma imeli enak naslov kot lani, ker je blo to tko uspešno .... je pa res paša za oči in ušesa - dobri komadi, odlična izvedba, 50 nastopajočih, 450 različnih kostumov

MNJAM

si me mogla zrajcat, kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 14.1.2011 22:29:09 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.1.2011 22:30:42   
tims
Mojcek bravo user posted image .

Jest nimam pojma kaj se dogaja s temi zvedznikiuser posted image  Tud nikol takih revij ne kupujem tko da sem čisti autsajderuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.1.2011 22:31:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

nič nisi spregledala ... ma na en plesni posnetek, sem bila ziher, da bo danes objavljen, pa slabo kaže user posted image

ehhh.

mulček bi moral danes prvič spati v novi postelji, pa je tako razgrajal, da je šel kazensko v staro user posted image

Hahaha, tole pa je huda kazenuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.1.2011 22:36:03   
metuljcek321

user posted image user posted image  Faca mala. Sem pa vesela, da je mala dobro prenesla spremembe. Pa super za spanjeuser posted image . A  ponoči se čisto nič ne zbudi?

Mene je pa naša dons ful presenetla. Zjutraj me je moj poklical po telefonu, že ko sem šla v službo, da me Nina nekaj rabi. In mi je mala potem povedala, da če ne bom pospravila copat, mi jih bo muca odneslauser posted image . To jest njej namreč govorim in se obnese. Kar lepo pospravi copate zvečer k pojstli. No, jest sem jih pa zjutraj pozabila in že sem jih dobila pod nosuser posted image

ja, jaz res upam, da bo vse ok

spi pa kot bomba, ja - nič se ne zbudi ponoči

user posted image user posted image , a vidiš, kako vzgoja deluje ... če ponoviš določeno stvar, če si dosleden - ma, da se prime

zaugajo pa kot gobe tile naši otročki, se strinjam

naši se kar plaz usuje in potem komentira dogodke, k so kronološko in tematsko čist različni, enega za drugim - pa samo gledaš, kimaš, se pogovarjaš in si misliš: "Vau, a to se tud še spomiš, al kaj?"user posted image

neeee, no, muca ne bo odnesla copatkov - jaz tko obožujem mačke, da mi je tko grozno, k otroci dojemajo muco kot kradljivkouser posted image

speaking of cats: v šoli imamo naravoslovni krožek, kjer se otroci učijo o živalih, pa tud veliko jih prinesejo pokazat, pa jih božajo, crkljajo, itd. - tudi nam v zbornico jih prinesejo pokazat - včeraj je tako na obisk prišla muca, ki se je - pazite to! - navadila na vleženje dudice. Aha, take prave, otroške - noro, skoraj me je kap

speaking of dudica: Anja ima neke prebliske o dudici (v vrtcu imajo ta teden temo DOJENČEK & je to ornk prisotno, pa še slikce smo morali prinest in so se iskali, gledali, kakšni so bili, ...) in potem si kar izmisli: "Mamiiiii, jaz sem dojenček. Mali dojenček. Jaz bom dudico. Ueeeeee. Jokala sem naglas. Jaz sem dojenček." & potem se stiskava in se začne režat, k pečen maček, pa pravi: "K sem bla majhna, sem imela dudico. Zdaj sem pa velika, je pa nimam. Tudi mami je nima. Tudi ati je nima."

No, evo, takele imauser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.1.2011 22:36:06   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

ehhh.

Hahaha, tole pa je huda kazenuser posted image

ma daj, čist se mi je odpeljalo ... že tko sem vsa bolana, vse boli, potem pa mali ne bi spal, norel je po postelji, se plazil, žvrglolel, nobeno opozorilo ni zaleglo - prav hudički so mu gledali iz očk. tako da je šel nazaj user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.