glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ata je padu za svobodo mislem, kaj je to za eno obdobje.... NORA TRMA! ne bo jedla, ker ne zgleda lepo (pečen paradajz). izsiljuje za pujso pepo, ki je seveda ni bilo, ker ni jedla. 1 uro! je loputala, tulila, izsiljevala, obljubljala, kaj vse bo pojedla - seveda nič od nič. pod tuš in spat - seveda tuljenje do neba in zanalašč bruhanje. mami ne trzne - stuširam, poštimam, v posteljo in vztrajam, da zaspi sama. HISTERIJA. ampak ati popusti, da bo sedel na stolu poleg... Tile naši tatkoti so vsi povrst take mehke dušce da je BZ. Jaz bi tud vztrajala pri svojem na žive in na mrtve, sam ne pridem prav daleč z tem. mah, sej drgač je kr strog, ampak men živc potegne u nulo, u nulo, ker zanalašč bruha!!! in pol popenim in mam voljo vztrajat, Živi se pa itak čist odpelje in to pa kao je premajhna... sej je zaspala v 5 min, kar je rekord, ampak seveda se je po slabi urci zbudila in ga spet kliče k sebi. rečte, da mine in da so pol bol pametni in rajš skalkulirajo in malo popustijo, ko pa tkole na žive in mrtve... ma ne vem, pol ko pa zrastejo še vedno iz sobe ven hodijo, pa lulat, pa pit, pa pravljica...;, potem ko je šola pa bi film gledali, pa še nekaj prebrali,...pa kr neki še no, ej stalno pričkanja za spat tudi ko zrastejo.
|