metuljcek321
|
CL - ulala za novo opremo meni je pa smučarija španska vas - pojma nimam, tak zajc, da ni večjega ... sem definitivno bolj poletni tip depilacije - me vse boli, ko berem, kako trpite - ajks ... le pazite nase! lepe novoletne želje - srčno vam želim, da se vam izpolnijo čisto vse, pa še kakšna za povrh populis - tista tvoja zrediti se iz pravih razlogov je tud men direktno na bejbija asociirala hruška - kako mali pikec? boš dala kakšno slikco gor? ja, ringarajka, čist razumem tole z vrtcem - pri nas tud s takim veseljem gre - ma, je bla zjutraj tko srečna, pol pa je ponavljala: pol bo pa mami prišla iskat in se bova igrali, ja ... no, sva šli kar na barje se drsat, mamo fuuuul ledenih površin - kva je bil lep dan, ej - ulala - je treba izkoristit, ker proti koncu tedna se bo vreme čist sfižilo happy news: izvedela, da je frendica nosečka - si je ful želela - joj, prima, prima bad news: kva sem že stara, ej - tik tak, pa bo štirica spredaj - srhljivo potovanja - kar sline se mi cedijo, pupe moje! jaz bi tud kam pičila - sem si rekla, da grem letos poleti na izobražeavanje za učitelje v veliko britanijo - pred nekaj leti sem šla v hastings, zdaj me zaradi odične ponudbe mika canterbury ... comenius/cmepius varianta USA - jaz bla na JZ, a brez narodnih parkov: kalifornija, nevada, arizona, nova mehika, teksas - prekrasno, prekrasno - almera, kako boste pa šli - z agencijo al v lastni režiji? mnjam, mnjam flower, tud tvoje destinacije niso švoh, sploh ne! mi je pa hudo, k moraš tkole hodit naokoli, pa ni službe - držim pesti, da pride čim prej in to taka, k ti bo pisana na kožo - good luck, baby majuška, kako novi flat? povej, povej, je luštno? kdo bo pa v starem? kako je všeč malčku? kako kaj familija, k se jim je skurilo stanovanje? še kaj rabijo? sanacija se je že kaj začela? juno vrnitev na delo - kot sem že napisala, tolk noro mi je pasalo it nazaj v ta ritem, da ni za verjet ... ven iz razmišljanj, žalosti, vrtenja v krogu - aaaaaaaaaaaaaaa - in blo je superca ... so bli pa vsi paf, k je bjonda prišla v razred borovo pogajanje - opa, dobr se je tole že izostril mali. vaja dela mojstra lara do 2.15 pokonci - OMG, to je pa rekord, ej - ne moreš verjamit - meni ne rata tko dolgo ostat - razen, če mi namontirajo zobotrebce, k mi bojo narazen držali oči je potem kaj zjutraj potegnila? pa ritem danes? kadilke naše - ja, a še kar vlečete tole pacarijo? me vas spodbujamo, da prenehate ... the sooner, the better ... .... we're sorry ... kopiram - just in case!