Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (262. nadaljevanje) 8.8.2005 15:57:28
|
|
|
|
anajmad
|
Še jst se oglašam.Saj vas nisem zapustila,sam sem bolj lene sorte.Jst sem bila do danes na bolniški,ker sem bila v bolnici in me je splošni zdravnik,kar obdržal doma.Danes sem zaključila in jutri grem veselo delat.Mi kr paše.Drgač pa počutje za en d.....,slabo:(:(:(:(:( se vidi,da me tudi mal emšo zdeluje. Drgač babike kako ste?Vidim,da je še kr neki novih:nosecka:. Ja Antika,da me slučajno ne boš pustila na cedilu.Tia tebi pa držim:miska::miska::miska::miska::miska:za čim lažji porod.Cmokec in Bambi,vidve se pa kalmirajte,počivajte še malo pa bo. en lp:morje:D.
|
|
|
|
ZA NAS (262. nadaljevanje) 8.8.2005 16:57:42
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj bejbe! Pa se je moj teden spet začel bolj žalostno in to zradai obiska te rdeče spake spakaste. Sicer sem itak vedela, da pride zarai izcedka, ampak vseeno nekaj upanja zmeraj ostane. Jutri moram poklicat v MB, da se naročim na UZ (monitoring ciklusa). A katera ve kolikokrat v ciklusu to moraš iti? Vem samo, da me morajo naročit 5. dan v ciklusu. Dobila sem pa tudi Klomifen, zdaj pa ne vem ali naj ga vzamem že zjutraj preden grem na UZ ali še ne?:zmeden::zmeden::zmeden: Bo najbolje, da jutri kar po telefonu povprašam, ne bom več morila s tem. Ja Anajmad kot vidiš te puščam na cedilu in se ne bova skupaj veselili :duda: Bom pa prišla kmalu za tabo;) TIA tudi jaz ti želim hiter in lahek porod brez zapletov. Pa le glej, da sporočiš datum odhoda v Rim?;):miska::miska::miska: Drži se. CMOKEC in BAMBI zdaj bi pa res rada videla vajine trebuščke. Me prav firbec matra8) Bambi lepa kuhinja. PIA73 se pa verjetno crklja s vojim pikcem. Astra uživa na morju. Le kje je PIKA 74?:zmeden2::zmeden2: Pa KOALA?:zmeden2::zmeden2::zmeden2: In vse ostale? Vsem ne lep pozdravček in se beremo, Anitka:pika:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.