|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (262. nadaljevanje)
7.8.2005 17:13:24   
Anitka
Jaz sem pa mislila, da imam samo jaz take težave. Mah, bomo že nekak.;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.8.2005 17:14:05   
GoYa
:zmeden::zmeden:
:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2005 17:14:42   
GoYa
ne moreš dveh stvari hkrati delat ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2005 17:16:56   
Anitka
Ups :ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups: tole je bilo namenjeno Piki pod spodnjo temo

Morala sem malce spet odpret tole naše nadaljevanje, v katerem se je treba spet malce načvekat, a ne?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2005 17:18:56   
Anitka
Ja GoYa se strinjam :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2005 17:28:19   
pika74
O tuki tud čvekate :)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2005 17:29:12   
GoYa
pomotoma :)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2005 17:30:41   
pika74
aja - no jest grem pa zdele pogledat, če mam kšn irfan :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2005 17:32:14   
Anitka
Jaz sem pač hotela novo nadaljevanje odpret pa sem delala več stvari hkrati :)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2005 17:33:17   
GoYa
pa pravjo, da samo moški ne morej početi več stvari hkrati

pika, če ne najdeš irfana, poskusi z ibrahimom

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2005 17:43:37   
VITA74
ne ne ne me ženske sam mislimo da lahko delamo več stvari na enkrat, moški pa nas pustijo v tem prepričanju :)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2005 17:45:48   
Marina_
:)-:)-:)-Anitka tebi pa se vidi da si še dopustničarka-si še očitno na :morje::)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2005 22:01:55   
Anitka
Frizerka se mi pozna, a ne?:)-;):)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2005 22:08:25   
cmokec
Ja se ti pozna, prov fletna si. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2005 22:13:56   
Anitka
Hej Cmokec! Kako kaj? Jaz bi šla nazaj na :morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::((

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2005 22:19:50   
cmokec
Brez veze. Sam morje, pa plaža. Brez nas bi bla, me pa brez tebe. A da nam je dolgčas, ti je pa čisto vseeno? 8) No, če me vzameš sabo, bi jaz tud še malo plavala. :)-:)-:)-:)-

Jaz sem v redu, ker je G. rekel, da so se moje zadeve izboljšale, čeprav imam odobreno bolniško do konca. Trebušček je pa trebuh z 100 cm obsega. Tko, da se ne pritožujem, se imam kar lepo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2005 22:23:43   
Anitka
Saj vas bi vzela zraven ali pa kak računalnik, da bi se vam redno oglašala. Tvoj buši bi pa prav rada videla.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2005 22:29:17   
tia

Hej punce,klepetate?

:);)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2005 22:35:02   
Anitka
Malo poskušamo.:)-;)Kako si?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2005 22:38:03   
tia

Hvala,sem še kar.

Že komaj čakam,da bom šla po moj zlato :duda:,vsaki dan me bolj dol tišči,pa malce sem že nervozna,res si želim,da bo do tega vikenda že :duda: pri meni.

Pa ti?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2005 22:45:39   
cmokec
Ojla, Tia. A te že kaj zvija? Sej bo, oziroma je že, samo še srečati se morate. :miska::bravo::miska::bravo:

Anitka, trebuh je pa ................. tolk velik, pol pa čez pol ure jaz. Ko si me nazadnje vidla, sem imela 6 kg manj, če sem prav izračunala. Te bom isto vprašala, ko bo tvoj tak. Me zanima, če boš imela tudi vse majice na trebuhu umazane. ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.8.2005 22:52:44   
tia
Oj, cmokec

kaj bi dala,če bi me že začelo,no ja le tu pa tam me kaj špikne tam spodi ali to je vse.Sem pa nekakšno vnetje fasala,vsaki teden grem na pregled vode in vedno isto,saj bo bolje.
Jaz morem si vsaki dan menjat majco,tako sem umazana,:)-:)-:)-:)-.

Kako kaj ti cmokec?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.8.2005 23:02:07   
cmokec
Jaz sem v redu. Sem se pa spomnila, ko sem s Saro čakala na popadke. Bila sem 6 dni čez rok, ko sem rodila. Vsak dan se mi je tako vlekel, na amnio sem hodila in razočarana odhajala domov čakat. Vse sem imela pomito, stekla, balkone, vse. In ko se je začelo, oz. ko sem dojela, da so to popadki, se mi naenkrat ni več tako mudilo rodit. Saj bi šla, ampak takrat pa res ne. :)-:)-:)- Strah pred porodom je naredil svoje, a je bilo vredno 1000x bolj, kot je bilo neprijetno. Želim ti hitro in čimpreje. Pa ne boj se solz sreče po porodu. Mene je kar zalilo v porodni, pa mi je bilo malo neprijetno. Danes pa komaj čaka, da zakričim od veselja.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.8.2005 15:42:32   
bambi
Ja, Tia, kaj pa ti še delaš tukaj ????? ;););););) Je zgleda tvoji :duda: tako fajn v trebuščku, da kar noče ven, sicer pa ima še nekaj dni časa 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Cmokec, ti me pa kar šiješ v trebuščku, moj ima 94 cm že kar kakšne 3 tedne in ne raste.... tudi kg ne grejo nič gor, tako da se že malo sekiram. Glavno, da se :duda: oglaša, čeprav se mi zdi, da je zadnje dni bolj lena, in oblikuje trebušček le tu in tam.....

Anitka, po dopustu tako in tako veš kako je, rabiš par dni, da prideš k sebi in se zopet navadiš na staro okolje :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Midva pa sva sedaj končno izbrala kuhinjo in sicer v barvi vanilije, takšno v bolj rustikalnem stilu...... kaj pravite na to?????? Bom probala dati gor link takšne podobne, samo da bo najina v drugi barvi.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.8.2005 15:44:19   
bambi
Evo kuhinje http://www.interieur.hr/file/kuhinjeklasicne8.jpg

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.