|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 21:08:24   
Anonimen
Hja, sem hotela tudi to vedet. Vse hočem vedet. Bom jutri ob poldne podočala, kako se bom odločila, prej ponavadi itak ne jem kaj pametnega, oz. velikokrat zjutraj samo sadje. Če me zagrabi lakota, ne bo nič :ups:

Naj brž še nisem čist odločena. To bo :zmeden2:

Aja, solata pmen kaerokoli solato? S kisom pa oljem?

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 21:11:14   
tjaga
Ja, solata je lahko katerakoli. Pa kis in malo olja (žličko). Hm, meni se žal vedno malo preveč vlije ;) .

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 21:14:46   
Anonimen
Saj pol pa vse skup sploh ne zgleda tako slabo.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 21:27:07   
mammika
jest bi tud rabla mal dietkat

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 21:29:33   
tjaga
Ja pol pa dejmo. Polona2, kje si zdej?

Jutri za dopoldanski obrok sadje. Kosilo: nekaj z mesom. Jaz bi si nardila kar segedin golaž iz presnega zelja in puranjega mesa. Kos kruha zraven, potem pa še juha.
Za večerjo pa še malo segedina, pa bo.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 22:13:34   
Anonimen
Jaz sem expert za to dieto. Sem jo delala pred 3 leti in v mesecu in pol izgubila 11 kg. Pa sploh nisem bila lačna. Moram priznati, da se je nisem tako strogo držala. Ja, jedla sem že to, kar moram na tisti dan, a sem recimo jedla tudi pohano meso, pa pečen krompir, ne samo kuhano.

Poteka pa takole:
Dieta traja 90 dni in lahko izgubiš 18-25 kg.
Za zajtrk vsak dan sadje - 2 sadeža.

1. DAN
PROTEINSKI DAN
KOSILO: 2 kuhana ali pečena zrezka, kos kruha, solata v neomejenih količinah. Namesto mesa lahko ješ 3 jajca ali sir v enaki količini kot meso. Tudi mlečni izdelki so ta dan. Juha je dovoljena, a brez zakuhe in spiti jo moraš na koncu obroka.
VEČERJA: enako kot kosilo (brez juhe). Količina naj bi bila polovico manjša, s tem, da sem jaz jedla veliko večje količine, pač, dokler nisem bila sita. Pa tudi pol kosa kruha lahko poješ zraven.

2. DAN
ŠKROBNI DAN
KOSILO: fižol, grah, leča, riž, krompir. Začimbe: sol, poper, vegeta, ketchup, kuhan paradižnik, origano. Zraven kos kruha in solato.
VEČERJA: enako kot kosilo.

3. DAN
OGLJIKOVI HIDRATI
KOSILO: kuhane testenine z začimbami (iste začimbe kot prejšnji dan) ali pizza s ketchupom in gobicami ali slano pecivo v velikosti pizze.
VEČERJA: 2 kosa torte ali 3-4 kosi peciva ali 3 kepice sladoleda in OBVEZNO 1 rebro jedilne čokolade. Ta čokolada je zato, da nimaš naslednji dan driske od samega sadja.

4. DAN
VITAMINSKI DAN
Pri vseh obrokih mešano sadje.

Tako se ti dnevi ponavljajo, enkrat mesečno bi naj imela le vodni dan, cel dan piješ samo vodo. Jaz ga nisem imela nikoli, ker ne bi zdržala.
Kavo in čaj lahko piješ neomejeno, vendar brez sladkorja. Po končani dieti bi naj še 90 dni jedla za zajtrk samo sadje, ostalo hrano lahko ješ normalno.

Tako, imam tudi posebno knjigo, v kateri je 180 različnih receptov, ko ti zmanjka idej, kaj jesti. Se kar lahko obrnete name, pa vam bom kar pogledala v knjigo.

Ste me pa tako daleč spravile, da tudi jaz resno razmišljam, da jutri začnem z vami. Pred mano je cilj: 17 kg. Upam, da mi bo kdaj uspelo. Bom prespala in se zjutraj odločila.

Aja, za tiste, ko ste v službi. Jaz sem delala tako: 2 kosa sadja do 9.30, potem topla malica, ki bi naj po jedilniku bila kosilo, ob 17.00 pa večerja. Potem sem jedla le še kako sadje in šla spat.

Aja, sadje lahko jeste nonstop in v neomejenih količinah, ne glede na to, kateri dan je po jedilniku. S tem lažje preživiš.;)

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 22:15:51   
polona2
Ja, kakšen odziv, mat"r bomo suhe, se bomo lahko za metlo skrivale:)-, se opravičujem, ker se nisem nič oglasila, sem šla še na zadnjo pico:love:,
ja, jutri začnemo, iz svojih izkušenj s 3md vem, da so najtežji prvi dnevi, tudi zato, ker se do kosila je samo sadje, kar bo zame težko, ker še vedno pridno pospravljam čokolino, ki ga Hana pusti, grozna navada, glede časa in 3md, pri naši družini smo vedno kombinirali tako, da smo jedli enako, oz. je moški del družine dobil zraven krompirja (škrobni dan) še meso, kot ponavadi,jedli smo zelenjavne rižote, juhe, veliko receptov se najde na MON-u, forum Hujšanje, tam so sami stari mački in imajo na zalogi veliko izvirnih jedilnikov,
jutri začnem in vem, da mi bo v veliko pomoč, če se mi res pridružite in upam, da tudi obratno, naj vam tekne sadje jutri zjutraj, lep pozdrav!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 22:27:00   
Anonimen
Vse to je meni preveč komplicirano. Jaz sem enkrat zelo shujšala, ko nisem jedla škroba, včasih pa po tistih 4-dnevnih dietah, ko en dan ješ jabolka, en dan kuhan krompir (ali makarone), en dan jogurte in en dan kuhano goveje ali puranje meso. Potem pa še kakšen lunin dan vmes.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 22:29:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 22:48:23   
polona2
V praksi res ni tako komplicirano, kot se mogoče zdi, samo popredalčkati je potrebno živila, pazite samo na tiste "skrite"pasti, fižol in koruza sta res zelenjava, vendar ju jemo samo na škrobni dan, juhe iz jušnih kock in vrečk vsebujejo sladkor, kar preberite si na deklaraciji, presenečene boste, kje vse se skriva sladkor, (res pametujem o sladkorju, še včeraj zvečer sem pospravila celo banjico sladoleda)...

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 22:58:03   
polona2
Jutranja kava z mlekom je še dovoljena, vsaj tako pravijo na MON-u, tudi jaz sem prejšnjič pila kavo vedno z mlekom, pa so šli kilogrami lepo dol...

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   3md-začetek jutri!
7.8.2005 23:48:18   
Yasminka
Lansko leto tik pred poroko sem začela hujšat. Nisem šla po ločevalni dieti ali po 90 dnevni, ker mi ni so odgovarjala. Mi je pa tašča dala eno dieto - sicer napisano zanjo (pod zdravniškim nadzorom). Pa še mal sem na fitnes hodila in sem šla od 74 na 55 kg.
Zdej pa pridno kopičim nazaj ker sem :nosecka:.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 0:03:01   
miši
polona, zakaj vztrajaš na tej dieti,če si se že dvakrat nazaj zredila, si pomislila, kakšen šok je nihanje teže za organizem? Meni to ni logično, "osel" gre samo enkrat na led, mar ne?

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 8:19:40   
Anonimen
no men je po tej dieti uspelo kr ene pol leta držat težo brez naprezanja, pol sem zanosila, drgač bi jo še naprej držala oz sem mela namen še 10 kg shujšat!

lp, lara

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 8:53:56   
puncica
Sicer bi mogla shujšat enih 5 kil, ker me res motjo a ne nisem pravi kandidat, bomo verjetno v roku 3 mescih začel na dojenčku delat:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 9:50:27   
polona2
Miši, moji pridobljeni kilogrami so posledica večmesečnega "Žretja", pri tej dieti je jojo efekt skoraj ničen oz. ob končani dieti torej po 90-ih dneh, kilogrami ne pridejo nazaj kot pri drugih, hitrih dietah, o šoku za organizem pa razmišljam jaz drugače, šok za moj organizem je vnašanje ogromnih količin hrane v moje telo, to se mi zdi večja težava.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 11:06:37   
Anonimen
Puncica, čestitke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 13:00:57   
miši
aja, sem razumela,da si se ravno po tej dieti že 2x nazaj zredila.
no, po moji logiki je dieta namenjena temu,da izgubiš kg in seveda ostaneš na željeni teži, če veš,da se boš nazaj zredil je potem vse skupaj nesmiselno kajne. vse je v glavi oz. v tem, koliko se boš potem še zdržal ane.
sicer si pa sama zelo dobro definirala ta "šok", natanko tako, težava je v prekomernem "žretju", o posledicah pa rajše nebi :zmeden2:
no, držim pesti,da ti bo uspelo,pa da ne boš imela nič stranskih učinkov. go for it!!!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 13:16:09   
puncica
Sej puncica še ni noseča:)-:)-:)- Vseeno hvala za čestitke:bravo::bravo:

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   3md-začetek jutri!
8.8.2005 15:44:28   
Anonimen
Saj vem, da ne. Čestitke za pametno in super odločitev!;):bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?