pokamoka
|
hejla... Punsha jaz sem sterilil m jedla non stop. Ko sem dobila menstruacijo v prvem postopku oz., ko smo ugotovili, da se zadeva ni prijela in da je vse splavalo po vodi, sem začela jesti in sem jedla neprestano do začetka drugega postopka. To je zdaj. Zmenila sem se z dr., da neham jesti tako, da dobim menstruacijo v začetku tega tedna, sem jo dobila, poklicala in šla po špike. Jedla sem jih ravno zaradi E in bolečin, ki jih imam ob tem. Pa še menda, da zavirajo nastajanje in razraščanje E. Little Star jaz ne vem, kakšne stopnje E imam, ker mi tega ni nobeden rekel. Samo razložili so mi takoj po operaciji, laparoskopiji (kjer je prišlo tudi do zapletov, ker so mi želeli nekaj odstranit in sem začela krvaveti in mi te krvavitve niso mogli ustavit in so mi morali prerezati trebuh, da so mi lahko to krvavitev ustavili... adijo noro je bilo...Kar so mi lahko sčistili, so mi, drugo pa je stvar drugih kirurgov...). Torej povedali so mi, da imam notri celo mineštro, ki kaže na to, da po naravni poti nama ne bo šlo. Še moj možek nima ravni briliantnih plavalčkov, tak da so me kar postavili na realna tla. Kar pa se tika bolečin... hja, to je tako, kot si opisovala... boli vse. Dobesedno vse!!!! Nimam sicer krvavitev iz črevesja... vendar bolečine so pa adijo nore. Vendar zdaj, ko sem dobila menstruacijo ni bilo tako. Ne vem, mogoče je stediril pomagal mal zatreti to endometriozo. Pojma nimam. Zdaj sem pojedla res veliko manj ketonalov, kot ponavadi. Imam pa eno vprašanje: jaz sem v prvem postopku se špikala z drugimi inekcijami, kot se zdaj. In v prvem postopku nisem imela nobenih problemov, nobene reakcije. Zdaj pa se špikam 1x Dephereline in 3x Menopur. Ker je pač rekel dr., da zamenjamo špike, ker nisem ravno veliko jajčec pridelala. V glavnem... ne vem, se tako leno počutim in imam občutek, da mi slabi in non stop me nekaj napenja. A je to še pri kateri tako učinkovalo??? UZ imam v ponedeljek... danes pa se piknem petič. Hvala... pa pa
|