čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Upam, da našim otrokom ne bo nikoli tako dolgčas, da bi šli brat, kaj so njihove matere pred dvajsetimi leti pisale na nekem forumu. Ni treba, da on. lahko njegov sošolec se zeza, slučajno nekaj najde in ga začne zezat. Ne mi rečt, da nisi slišala že milijon zgodbic o prigodah na fb, kjer se kak komentar mame ali otroka znajde tam, kjer ga drugi naj ne bi videl - pa ga... Vsaj meni so precej tega povedali, pa sploh nisem na fb... picola, jaz na tvojem mestu bi povedala, ker če vedo vsi okoli vas, bo prej ali slej izvedel tudi otrok. In meni se zdi, da kar jim poveš kot malim, vzamejo za kot normalno, kar pa zvejo kot pubertetniki, pa sploh ni nujno, da jim je normalno... Ko se boste pogovarjali o tem, kako nastanejo otroci, povej še vajino možnost in da so oni tako spočeti, pa je. Sama tut nekako tako razmišljam...ne v stilu, kje sta bila spočeta, ampak kako, na kakšen način. Sem imela že 5x pod prsti kako, pa sem si vsakič premislila, da me ne bi kdo narobe razumel, v smislu, da otrokom razlagaš detajle svojega spolnega življenja, kako je bil spočet . en primer.. ta in ta je napisla na svoj zid.. o fak, sej res..dons mam oralca :/ in napiše njena mama: ti in ti, kakšne pa govoriš tle gor? ta in ta: mama...a deeeej, ORALC=USTNI IZPIT???!!Haloooo... Drugače pa jaz tudi vem kje sem bila spočeta in tudi vem kje in kako je bila spočeta moja hči. Kva pa vem..za mene in mojo družino ni bil to noben tabu. In če bo kdaj vprašala kje je bila spočeta ji bom povedala. Na kakšen način pa verjetno ne. No, mogoče pol k bo že poročena.hehe..
|