|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod v tujini?
6.8.2005 19:46:26   
Sally
Pogosto sem v tujini (sedaj se drzim predvsem EU in ne zahajam vec v Jugo - za vsak slucaj) pa me zanima kako ukrepati, ce bi slucajno morala v porodnisnico zaradi popadkov, odteka plodovne vode,... nekje v tujini. Kaj naj bi potrebovala? Na Vzajemni sem se sicer dodatno zavarovala za tujino a le-ta ne krije stroskov poroda, zapletov pri porodu,... v tujini. Ali katera ve, kako je s tem, kaj je potrebno urediti, oz. kako stvari potekajo? Je katera ze imela podoben primer? Kam naj se obrnem? :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porod v tujini?
6.8.2005 19:57:54   
Anonimen
Zakaj pa ne bi za vsak slučaj opustila še teh potovanj, če gre? Saj si že kar konkretno pri koncu in res ne veš, za katerim vogalom te čaka.

(odgovor članu Sally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porod v tujini?
6.8.2005 20:16:02   
cmokec
Če se v tujini giblješ službeno, ti itak pripada porodniška pred porodom. Če pa potuješ privat, si pa lepo splaniraj tako, da sedaj ne boš potovala.

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porod v tujini?
6.8.2005 20:20:49   
soja
Pozanimaj se na zavodu za zdravstveno zavarovanje. Tam dobiš potrdilo, da si zavarovana. Jaz sem npr. šla na ginekološki pregled v Španiji (v 8 t nosečnosti). Nisem nič plačala.
Sedaj ko smo v EU, a ni dovolj le potrdilo?
Res ne vem

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porod v tujini?
7.8.2005 11:19:28   
leah
Hahaha,pa EU,v Tušu mi zadnjič niso hotl evrov vzet.
Kar pa se tiče rojevanja,tudi če bi bila v ZDA bi ti pomagali in lepo poskrbeli zate.Lepše kot v Sloveniji verjemi,zato te naj ne bo strah poroda v tujini,prej v SLoveniji:)-

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porod v tujini?
7.8.2005 12:17:34   
kofetek2010
tukaj je bilo nekaj govora o porodu v tujini, poglej, eč ti bo kaj koristilo http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=23955&idk=98 :)

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Porod v tujini?
7.8.2005 21:59:31   
tea01
Ojla Sally, jaz bom rodila v tujini, zato ker tu tudi delam. Imam tudi ginekologa, ki dela v porodnišnici, sem pa tudi zavarovana v tujini preko službe. Pri nas je tako, da če si poročena rabiš mednarodni poročni list in en dokument ter ob prihodu v bolnišnico moraš predložiti akontacijo. Poleg tega moram imeti s seboj oblekice zase in za dojenčka za vse dni v bolinišnici.

Če ti lahko kakorkoli pomagam mi povej.

Srečno!
Tea01

(odgovor članu Sally)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?