|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tuj avto in potrdilo?!
6.8.2005 17:10:13   
mia-1
Zanima me ce za Hrvasko res rabim potrdilo za voznjo avtomobila ki ni moj.Situacija pa je taksna jaz in fant greva na morje in si bova sposodila avto mojega oceta.Jaz in oce imava enak priimek in zivimo na istem naslovu a je vseeno potrebno potrdilo?A mi ne dobo kej Hrvati srali?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tuj avto in potrdilo?!
6.8.2005 17:11:49   
anajmad
Naj ti oče napiše na en list papirja,da ti dovoljuje vožnjo z njegovim avtomobilom.Vsaj tako je bilo včasih,zdej pa ne vem:zmeden2:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tuj avto in potrdilo?!
6.8.2005 17:12:52   
india
Jaz bi ti priporočala, da greš dvignit to potrdilo na AMZS, jaz sem ga vedno imela in lani so ga poleg prometne na Hrvaškem tudi zahtevali. Če ga ne bi imela, bi bil verjetno cel :hudicek:,tako so me pa lepo brez problema pustili preko.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tuj avto in potrdilo?!
6.8.2005 17:42:36   
Anonimen
Na AMZSju dobiš nek obrazec, na katerga se ti mora podpisat lastnik avta (more it s tabo, ker rabijo tud njegovo osebno in prometno), plačaš nekih 2tisoč sit in to je to.
Mi smo morali tud tko narest, ker je avto na leasing ;)
Pa saj veš, pri Hrvatih se nikol ne ve :hudicek:

(odgovor članu mia-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   tuj avto in potrdilo?!
6.8.2005 20:51:07   
Maxica
Evo, iz prve roke, ker to delam;)-
to potrdilo je priporočljivo, policaji oz.na meji kdorkoli že:zmeden: lahko od tebe zahtevajo, da dokaži, da avta nisi ukradla. Če pooblastila nimaš, lahko avto zasežejo in mora priti ponj lastnik. Tako da je lahko vse sorte komplikacij, zato se pooblastilo priporoča. Naredi se ga za maksimum eno leto, stane 2900 sit, ureja lastnik, s sabo mora imeti osebni dokument, prometno dovoljenje in tvoj potni list/osebno izkaznico.
Več o tem:
http://www.amzs.si/?podrocje=38

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?