Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 anajan - vse to, kar si napisala, lahko pomaga, ne pa nujno. prav tako naj bi veljalo, da se krci zacnejo nekje pri 2 tednih: nas jih je imel od rojstva, ze v P. kar se diet tice: lahko pomagajo, ne pa nujno. pri nas konkretno ni pomagalo NIC: ne diete, ne kapljice, ne masaza, N-I-C. sama sm bla blazno zafrustrirana, ker sm jedla vsega skupaj nekaj zivil, delala vse mogoce, da bi pomagala tamalemu, ki se je drl, kot bi mu ne vem kaj delali - padalo pa je mnogo komentarjev v stilu "nekaj ne delas prav". vcasih enostavno nic ne pomaga - sele pri drugem sem videla, kako hude krce je v resnici prvi imel. dokler ne sprobas, ne mores dojeti. Mja, še enkrat citiram kar tvoj odgovor, ker sva bili očitno skupaj v "istem šmornu" Tudi name so padale besede, da nekaj pa zdaj RES ni ok, da se tako dere. Kupila BioGaio, mu dajala vsak dan, nič pomagalo, masirala, ga nosila, nekaj časa nič jedla, skoraj vedno jokala skupaj z njim... Groza, samo spomnim se, pa mi je hudo Ampak mine, to je mene držalo pokonci. Enkrat se bo moralo nehat.
|