Eva19
|
Evo, da spet potegnem temo mal naplano...da preverim če je še katera tukaj verjetno imamo vse več kot dovolj dela z našimi malčki. najprej čestitke novim mi še ne razmišljamo o še enem, smo zaenkrat z našo čebelo kar zadovoljni no pa da malo povem kaj se kaj dogaja pri naši hiši. mala raste sto na uro, se mi zdi da se je v kratkem času kar zelo potegnila, ni več taka buškica, seveda je to povezano s hojo. ker hodi od enega leta, je zdaj že zelo urna in je posledično zato malo manj buškasta kot je bila, še vedno smo pa pomoje pri močnejših zelo uživa zunaj, tudi v varstvu baje skos sitnari da gredo čim prej ven, rada hodi, greva lahko tudi na dvo urni sprehod, v vozičku se seveda noče več vozit. rada pleza, spleza čisto na vse omare, na ograjo ni da ni, tko da mormo zelo merkat nanjo zobkov imamo 12, jemo vse, se pa večkrat mal zmrduje in bi jedla samo dobre stvari. sami še ne jemo, niti še ne kaže zanimanja, za enkrat... vložila sem vlogo v vrtec, do konca aprila izvem, če smo ga dobili, močno upam, ker je privat kar drago. drugače pa je v varstvu najbolj srečen otrok trenutno imamo prvo obdobje trme. čim ni kaj po njeno, se vrže po tleh in brca v prazno jo kar ignoriram, če pa že prej predvidim da ji nekaj ne bo všeč, pa poskušam preusmerit pozornost, ampak vedno to ne rata. drugače je pa kar pridna, samo besede ne ne zastopi, no ali je pa noče. tko da mormo bit mal strogi, drugače bi mel že cel stanovanje uničen, če bi ji vse pustila dudo imamo tudi mi še vedno, vendar bolj kot ne samo ponoči za spanje, pa še to jo potem vrže ven, ko zaspi.kakamo na kahljico, lulamo v pleničko, bomo probali poleti na kahlico navajati, e bo pokazala kaj interesa.tušira se po novem malo manj rada, kopanje pa obožuje govorimo še ne. reče am am, pa mama in papa. to je pa to. sicer čeblja skos, samo čist po svoje. razume pa zelo, če rečem da gremo, že pri vratih stoji, če rečem naj prinese čeveljčke bo takoj zastopila, veliko stvari pokaže-če je žejna, lačna, zaspana... no tako, malo sem se razpisala, če se bo slučajno katera našla da malo počvekamo, da vidimo kako se ostali rihtate. lepe sončne dneve vam želim
|