|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlade mame in iskanje sluzbe?
8.12.2010 12:56:39   
maktub
kake izkusnje imate... joj meni je kr prekipelo res... razumem da dela ni ampak da na vsakem rezgovoru ko sem bila so bili vsi super zadovoljni, čes da sem prijazna, urejena, predvsem pa odprta in zelo komunikativna.. nato pa vprasanje: ali imate otroke?.. ja..... pol pa tusina in: aa pol pa nebo slo veste... bolniske ...porodniske.. ne hvalaaa
mene me vsako krat prime ena taka jeza,. kr na jok mi gre ko mi to izustijo... ampak to je čisto povsod...
le kako naj začnem.. zakaj je tak problem moj sonček.... kje pise da bom jaz več na bolniski kot ena samska zenska...? kje pise da odrasla oseba ne more bit pogosteje bolana kot moj otrok?...
enostavno ne morem več....čisto sem obupala in se vsega naveličala
največkji problem je ker mam občutek da me vsi domači že zelo postrani gledajo...in non stop mi neke "bombice" spusčajo...
neko pop. sem na skupnem kosilu rekla: jooj možek moj pa kaj si ti tko zivčen no... in izjava nj. sestr: ja sej tudi jaz bi bila če bi imela moža doma ki nima kaj delat...
mene je to tko prizadelo...

kaj svetujejte punce ki imate enake oz. ste kdaj imele enak problem? kako odgovoriti delodajalcu ko ti tko rečejo...a ste kdaj tudi na razgovoru zamolčale svoje otroke... slisala sem že da nima niti pravice me to vprasaat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlade mame in iskanje sluzbe?
8.12.2010 13:11:07   
elevitka
Me bo kmalu doletelo isto (brez službe) in me je kr strah tega ... te pa popolnoma razumem...vsak gleda na svojo korist

zamolčati otroka ne moreš.... ker slej kot prej delodajalec ugotovi kako je na stvari (da bi rekla da ga nimaš te zaposli, in potem koristiš bolniško ko bo otrok bolan) ...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2010 13:12:31   
Klemy82
Ja, tko pač je... te prime sveta jeza, ja.
Eni delodajalci so pač mišljenja, da z majhnimi otroci boš pa non stop visela po bolniškah, hotela delat skrajšani čas... in imajo potem sitnosti z menjavami itd... ampak po drugi strani imaš pa take, ki niti sami ne vejo, kaj bi radi... si mlada, brez otrok, te nočejo, ker jih boš ziher imela ali ti po tihem, ker na glas ne smejo, postavljajo zahteve, da vsaj eno leto ali dve moraš biti tam prisotna, torej beri med vrsticami: Da ne bi šla na porodniško slučajno.... potem, če otroke že imaš, male, jim spet ni prav, bolniške itd... potem jim pa kar naenkrat ni več všeč tvoj emšo...
Ne vem, eni bi očitno radi, da prideš tja pri 24 letih, z vsem znanjem in izkušnjami sveta, zraven pa priložiš še potrdilo, da  ne moreš imet otrok ... saj, vem, grdo sem zdaj napisala, vem, da niso vsi delodajalci taki. Sem pa sama precej na istem, oz, bom.
Samo še tole, saj veš, da delodajalec te v bistvu ne sme spraševat o tem, ali imaš otroke itd... ampak, ja, kdo jih bo pa šel zatajit, če te lih vprašajo, ane? Če si pogumna, imaš sicer pravico rečt, da na to vprašanje ne boš odgovorila, ampak potem itak veš, da po vsej verjetnosti iz te moke ne bo kruha.
Takle imamo.

Jst.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2010 13:14:36   
Eva19
nasveta nimam, imam pa sama iste težave...s tem da niti ne iščem redne službe ampak študentsko delo, pa ga ne dobim. pa sem pripravljena delat izmenični urnik, fizično delo, karkoli, pa se mi zdi, da jih tud to odvrne, ko povem da imam eno leto staro hčerko. Pa vedno poudarim, da je za varstvo otroka poskrbljeno, da tudi če je otrok bolan ni nujno, da sem vedno jaz frej, ker je tu še partner. Pa očitno ni dovolj, bila sem že na miljon razgovorih za redno delo in za študentsko delo, pa na koncu nisem dobila nobenega pozitivnega odgovora. Pa so bili isto vsi na videz zadovoljni. nevem, očitno to res vse tako moti. pa moja princeska je zanekrat-trkam, res zdrava, nobenih težav. Službe pa ne dobim, pa jo iščem že kar nekaj časa. ponekod sem se že vse zmenila, na koncu so si pa premislili...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2010 13:53:48   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

kake izkusnje imate... joj meni je kr prekipelo res... razumem da dela ni ampak da na vsakem rezgovoru ko sem bila so bili vsi super zadovoljni, čes da sem prijazna, urejena, predvsem pa odprta in zelo komunikativna.. nato pa vprasanje: ali imate otroke?.. ja..... pol pa tusina in: aa pol pa nebo slo veste... bolniske ...porodniske.. ne hvalaaa
mene me vsako krat prime ena taka jeza,. kr na jok mi gre ko mi to izustijo... ampak to je čisto povsod...
le kako naj začnem.. zakaj je tak problem moj sonček.... kje pise da bom jaz več na bolniski kot ena samska zenska...? kje pise da odrasla oseba ne more bit pogosteje bolana kot moj otrok?...
največkji problem je ker mam občutek da me vsi domači že zelo postrani gledajo...in non stop mi neke "bombice" spusčajo...
neko pop. sem na skupnem kosilu rekla: jooj možek moj pa kaj si ti tko zivčen no... in izjava nj. sestr: ja sej tudi jaz bi bila če bi imela moža doma ki nima kaj delat...

kaj svetujejte punce ki imate enake oz. ste kdaj imele enak problem? kako odgovoriti delodajalcu ko ti tko rečejo...a ste kdaj tudi na razgovoru zamolčale svoje otroke... slisala sem že da nima niti pravice me to vprasaat

Brez zamere, kaj pa imaš za jokat??? Niso delodajlaci krivi, če kapital narekuje svoje pogoje, niso delodajalci krivi, če smo se trenutno znašli v največji gospodarski krizi po 2. svetovni vojni in je potrebno oklestit stroške, niso KučanJanšaPahor krivi, da nam se z ozirom na gospodarsko strukturo države, kot prvi strošek, ki ga je ekonomsko smotrno zajeziti, ponujajo stroški dela, plača delavca, zaposlenega... In večja kot je možnost za bolniški stalež, manj nastopaš kot input v proizvodnem procesu, večji je za delodajalca strošek na enoto, z drugimi besedami, z otrokom, sploh dvema, tremi, štirimi, za podjetje nisi rentabilna, posledično torej si zanj potencialno nezanimiva stranka... **** torej!!!

To, da svakinja s prstom kaže nate, da se smatra da je zate potrebno sezidati steber sramu, za katerega bi te, če bi le imeli možnost, bilo treba za jajca privezat in na vrh obesit, da bi visela kot dober primer neprilagojene, neambiciozne, ne dovolj angažirane, drzne, hrabre poslovne ženske, je pač nekaj kar se razume kot popolnoma normalna stvar. Ampak, za božjo voljo, ni ona kriva, niso delodajalci krivi, da jim zastane dih, ko na vprašanje o otrocih odgovoriš pritrdilno, saj je takšno stanje popolnoma nesprejemljivo - od kod ti predrznost, da se s takšnim stališčem o življenju sploh pojaviš pred vsemi temi glasniki novega svetovnega reda, kako lahko z lastno aroganco in nespoštovanjem sistema, kljubovanju zahtevam kapitala, sploh pomisliš, da bi te takšno kot si, spačeno z vsemi temi nepotrebnimi priveski v obliki otrok, kdorkoli sploh zaposlil???

Kar si skuhala sama pojej! Al` ti naj raje odgovorim v stilu zadnjega Kristusovega naslavljanja Očetu: "Oprosti ji(m) Bog, saj ne ve(do) kaj dela(jo)!"

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2010 13:54:10   
Aninchy
tud jaz bom kmalu v istem "zosu"user posted image naredila sem srednjo šolo, zdaj imam čudovitga sinčka in do junija sem v "porodniški"... potem bo pa treba zagrabit nekaj. Ves čas sem imela plan, da če ne dobim službe, bom šla naprej v šolo, ampak zdej ko bojo sprejeli ta zakon o malem delu, pa ni šans.....user posted image tako da, če se najde kdo, ki zna svetovati, prosim povejte!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2010 13:56:00   
onjamnv
Ne vem jaz pa ko sem iskala službo niti enkrat nisem imela občutka da me ne bi hotl zaradi otrok, pa imam 2 in sta bila takrat res zelo majhna (za drugega sem komaj prišla iz porodniške). Pač sem že sama omenila da bo to na delo vplivalo čimmanj kolikor se da, in nihče ni nič oporekal. Nisem imela niti enkrat občutka da me niso vzeli zarad tega. Mogoče jim je pa to samo izgovor da te nočejo vzet?

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2010 13:57:15   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
....da bi te takšno kot si, spačeno z vsemi temi nepotrebnimi priveski v obliki otrok, kdorkoli sploh zaposlil???

user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2010 14:01:19   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

....da bi te takšno kot si, spačeno z vsemi temi nepotrebnimi priveski v obliki otrok, kdorkoli sploh zaposlil???

user posted image user posted image user posted image

Točno to so si mislili potencialni delodajalci, ko je na razgovoru odgovorila na ključno vprašanje. 

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2010 14:01:43   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: onjamnv

Ne vem jaz pa ko sem iskala službo niti enkrat nisem imela občutka da me ne bi hotl zaradi otrok, pa imam 2 in sta bila takrat res zelo majhna (za drugega sem komaj prišla iz porodniške). Pač sem že sama omenila da bo to na delo vplivalo čimmanj kolikor se da, in nihče ni nič oporekal. Nisem imela niti enkrat občutka da me niso vzeli zarad tega. Mogoče jim je pa to samo izgovor da te nočejo vzet?

jaz sem bila v podobnem kot ti le da sem imela enega otroka in ravno sem zaključila z porodniško, ko so me vprašali če imam otroke sem normalno povedala da imam punčko, za katero imam varstvo urjeno in da ni problema glede bolniške za otroka, v tej firmi sem se potem zaposlila v roku 1 leta dobila za bedoločen čas in po cca 5 letih sem sedaj na porodniški

(odgovor članu onjamnv)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2010 14:05:56   
maktub
bakfark... čaki nerazumem.. kaj sem pa jaz takega rekla da me nebi zaposlili?... da sem rekla iskreno da ja imam otroka in da za njega je vse lepo poskrbljeno..da glede njega so lahko mirni?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2010 14:14:52   
Bakfark

bakfark... čaki nerazumem.. kaj sem pa jaz takega rekla da me nebi zaposlili?... da sem rekla iskreno da ja imam otroka in da za njega je vse lepo poskrbljeno..da glede njega so lahko mirni?

Pravilno si odgovorila na vprašanje. Ampak, draga moja, žal to ni Kviskoteka ali, če potegnem primerjavo z up-to-date resničnostnimi kvizi, Trenutek resnice, da bi ti zaradi tega ploskali. Za pet minut slave je včasih potrebno hujše ponižanje, treba je malo stisnit rito, bit bolj hraber, biti više muško!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2010 14:18:36   
Andromeda

Brez zamere, kaj pa imaš za jokat??? Niso delodajlaci krivi, če kapital narekuje svoje pogoje, niso delodajalci krivi, če smo se trenutno znašli v največji gospodarski krizi po 2. svetovni vojni in je potrebno oklestit stroške, niso KučanJanšaPahor krivi, da nam se z ozirom na gospodarsko strukturo države, kot prvi strošek, ki ga je ekonomsko smotrno zajeziti, ponujajo stroški dela, plača delavca, zaposlenega... In večja kot je možnost za bolniški stalež, manj nastopaš kot input v proizvodnem procesu, večji je za delodajalca strošek na enoto, z drugimi besedami, z otrokom, sploh dvema, tremi, štirimi, za podjetje nisi rentabilna, posledično torej si zanj potencialno nezanimiva stranka... **** torej!!!

To, da svakinja s prstom kaže nate, da se smatra da je zate potrebno sezidati steber sramu, za katerega bi te, če bi le imeli možnost, bilo treba za jajca privezat in na vrh obesit, da bi visela kot dober primer neprilagojene, neambiciozne, ne dovolj angažirane, drzne, hrabre poslovne ženske, je pač nekaj kar se razume kot popolnoma normalna stvar. Ampak, za božjo voljo, ni ona kriva, niso delodajalci krivi, da jim zastane dih, ko na vprašanje o otrocih odgovoriš pritrdilno, saj je takšno stanje popolnoma nesprejemljivo - od kod ti predrznost, da se s takšnim stališčem o življenju sploh pojaviš pred vsemi temi glasniki novega svetovnega reda, kako lahko z lastno aroganco in nespoštovanjem sistema, kljubovanju zahtevam kapitala, sploh pomisliš, da bi te takšno kot si, spačeno z vsemi temi nepotrebnimi priveski v obliki otrok, kdorkoli sploh zaposlil???

Kar si skuhala sama pojej! Al` ti naj raje odgovorim v stilu zadnjega Kristusovega naslavljanja Očetu: "Oprosti ji(m) Bog, saj ne ve(do) kaj dela(jo)!"

Kaj se pa ti usajaš? Si mogoče ti mlada mama? Moraš met pa res zelo dolgočasno življenje, ker povsod svoje nizke komentarje spuščaš!

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2010 14:19:39   
maktub
stisnit rito, bit bolj hraber, biti više muško!!!

se ne strinjam s tabo...povedala sem čisto pravilno in tko kot je.... a bi blo boljse da bi jim lagala da sem srečno samska?... oprpsti svojega otroka nebom pred nobenim skrivala ker je on moj velik ponos...
mislim da sem bla kr pogumna da sem rekla da ga sploh imam.. ker marsikdo to skriva na koncu pa je kokice ko ga dobijo... čiste račune kr takoj.... in mislim da moj otrok nima nobene veze tukaj ker oni zaposlijo mene ne njega in jaz mislim da sem dovolj sposobna zenska da opravljam sluzbo in vzgajam otroka...

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2010 14:20:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: onjamnv

user posted image user posted image user posted image  za tako razmišljanje, odgovorila si avtorici na vprašanje - zakaj ne dobi službe. Pomembno je že samo razmišljanje.
Tudi jaz sem trenutno brezposelna ("zaradi gospodarske situacije, ko se nižajo stroški podjetja"), z dvema punčkama - najmlajša leto in pol.

Otroci? Le zakaj bi jih zamolčali? Jaz jih napišem že v vlogo oz. v prijavo na zaposlitev.
Kar se pa odsotnosti tiče - bolniške - v svoji karieri - skoraj 10.letni, nisem bila niti 1 dan na bolniški zaradi otroka, pa mi to NI pomagalo obdržati službe. Imela sem varstvo in na koncu spoznala - bolan otrok potrebuje mamo. Zmotno je dejstvo, da če imaš otroke, da boš pa non-stop na bolniški zaradi otrok. Moje mišljenje je, da je potrebno delodajalcem igrati na poštene karte.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.12.2010 14:27:55 >

(odgovor članu onjamnv)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2010 14:24:32   
Mala_princeska
Bakfark je mislil odgovoriti - pa bom kar jaz povzela -  vsi smo odgovorni za svoja dejanja, za svoje besede, za stvari, ki se nam trenutno dogajajo.
Dokler krivimo druge (vlado, gospodarstvo, krizo,...sosede, ...) in dopustimo (sploh v dandanašnji družbi polni negativizma)(dopustite) da drugi kažejo nate maktub (svakinja) se nam bo negativizem še naprej dogajal.
Bakfark je mislil na tvojo samozavest maktub.

Pa srečno.
Vse dobro.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.12.2010 14:27:23 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2010 14:26:43   
Mala_princeska

se ne strinjam s tabo...povedala sem čisto pravilno in tko kot je.... a bi blo boljse da bi jim lagala da sem srečno samska?... oprpsti svojega otroka nebom pred nobenim skrivala ker je on moj velik ponos...
mislim da sem bla kr pogumna da sem rekla da ga sploh imam.. ker marsikdo to skriva na koncu pa je kokice ko ga dobijo... čiste račune kr takoj.... in mislim da moj otrok nima nobene veze tukaj ker oni zaposlijo mene ne njega in jaz mislim da sem dovolj sposobna zenska da opravljam sluzbo in vzgajam otroka...

izpusti besedo mislim in verjemi v svoje sposobnosti za delo, za vzgojo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2010 14:28:35   
maktub
Mala_princeska

ooo ne glede nje se sploh ne sekiram ves... zaradi mene lahko reče karrr koli zeli... jaz in mož veva svojo resnico in to mi zadosča... kdor je v podobni situaciji me razume nekdo ki pa ni pa nerazume..mogoče če bi bil v isti bi drugače razmisljal nevem...
samozavest mi pa pada kajti že več mesecev naletim na vedno ene in iste odgovore ,,, kot da bi vsi bili naučeni eno in isto frazo...
jaz srčno upam da bom to sluzbo kdaj dobila kajti mislim da sem dovolj sposobna  za to in da moj otrok ni nobena ovira.. to jim pa tudi dam vedet...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2010 14:31:37   
Bakfark

Da dokončno razrešimo dilemo mojih usajevalnih postov - "biti muško" pomeni, da smo še vedno milijon svetlobnih let pred tem, da končno postanemo normalna in resnično enakovredna družba, kjer naj ženske tako rojevajo, kot brez najmanjših skrbi iščejo spodobne službe.

Vse najboljše pri nadaljnjem iskanju.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2010 16:24:50   
deveta

Saj v glavnem nekako razumem kaj želiš povedat (vsak se bori za svoje, delodajalec pač za svoje podjetje). Ampak imaš pa res malo zarjavel tisti predel možganov, ki skrbi za čustva. Te je moglo življenje res hudo tepst, da na tak način odgovarjaš.
Če ti za svojo družino dovolj zaslužiš, da je lahko tvoja žena s "priveski" doma (glede na tvoje pisanje tako zgleda), pol ne veš kako je pri ljudeh, ki si tega ne morejo privoščit. Pa ne zato, ker so leni in ne želijo delat, ampak zato, ker so želei imeti otroka (svoj ponos) in delovno silo, ki bo delala, ko boš ti in drugi v penziji (čeprav je to zdaj vprašljivo, kako bo s tem).
Pa tudi to, da bi se mogli odpovedat otroku (ki navsezadnje iz posameznikov naredi družino in čisto evolucisko pomeni, da gre rod človeštva naprej) zaradi krutega kapitalizma ni ravno na mestu.

Še enkrat poudarim, da razumem, kaj si želel povedati in se s tabo žal strinjam, vendar so tvoji stavki res malo preveč nesramni, čeprav boš rekel, da so realni. Ampak s takim načinom pisanja, stopaš na stran kapitalističnega, brezčustvenega sveta, ki naredi človeka hladnega, otopelega in nezmožnega uživljanja v položaj drugih. Preposto povedano k človeku robotu. S tem pa izgubljamo tisto, s čemer se ljudje tako zelo razlikujemo od živali (čeprav naj bi tudi živali znale čustvovati, torej bodo kmalu en korak pred nami). Se opravičujem, če sem zgrešila bistvo, samo to tvoje pisanje me je maloganilo". Pa brez zamere.

Maktub: ja življenje je kruto. Vendar je drugod po svetu še hujše. Ampak ti teži k najboljšemu. V kolikor veš da si sposobna za svoje delo, ga naprej išči in našla ga boš. Za vsakega, ki ima željo se neka najde. In dokler imata s svojim možem stvari razčiščene, razne komentarje svojih "bližnjih" kar ignoriraj. Srečno

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2010 16:30:03   
Kerensa*
kake izkusnje imate

Na srečo dobre, je pa res, da sem bila malokrat na razgovoru za službe, ampak ko sem bila, sem vedno sama povedala svoje - da imam otroka in da imam urejeno varstvo.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2010 17:45:17   
Anonimen

Ne vem, pojma nimam.
Lahko pa vprašaš vse te, ki te tako vztrajno zavračajo, kje vidijo problem.

Čeprav - moje osebno mnenje - je to le "prijazen" odgovor, da te na tem delovnem mestu ne želijo. Tudi brez otrok bi bil po moje odgovor ne.

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.12.2010 20:35:57   
Barbara_L
Ne, sej bakfark ni slabo mislila. Taki zaj..cajti so, ni nihče kriv. Pomaga pokončna drža, samozavest in pripravljenost na nove izzive. Ne delat nekaj s figo v žepu-se opazi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.12.2010 22:17:28   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Ne, sej bakfark ni slabo mislila. Taki zaj..cajti so, ni nihče kriv. Pomaga pokončna drža, samozavest in pripravljenost na nove izzive. Ne delat nekaj s figo v žepu-se opazi.

Ja, sej sem tudi jaz razumela, kaj je mislila (sem mislila da je moški, oprosti) in da najbrž ni bilo tako slabonamerno kot je zgledalo, samo način pisanja pa me je res kar malo zmrazil. Se pa z ostalim močno strinjam s tabo Barbara_Luser posted image . Samozavest in prepričanje v svoje sposobnosti morata bit moto pri iskanju nove službe pa tudi na splošno v življenju.
In navsezadnje je bil delodajalec v tem primeru vsaj pošten, pa četudi je bil to le izgovor, da ni primerna kandidatka.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.12.2010 10:43:44   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Še enkrat poudarim, da razumem, kaj si želel povedati in se s tabo žal strinjam, vendar so tvoji stavki res malo preveč nesramni, čeprav boš rekel, da so realni. Ampak s takim načinom pisanja, stopaš na stran kapitalističnega, brezčustvenega sveta, ki naredi človeka hladnega, otopelega in nezmožnega uživljanja v položaj drugih. Preposto povedano k človeku robotu. S tem pa izgubljamo tisto, s čemer se ljudje tako zelo razlikujemo od živali (čeprav naj bi tudi živali znale čustvovati, torej bodo kmalu en korak pred nami). Se opravičujem, če sem zgrešila bistvo, samo to tvoje pisanje me je maloganilo". Pa brez zamere.

Jaz pa mislim, da je Barkfarkov namen bil s prstom pokazati prav na to.......

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

SADJE
Miška2006

Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?

Češnje (64%)

Marelice (6%)

Breskve (16%)

Drugo (12%)

Ne jem sadja (1%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!