Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 13:43:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk UUUUU, JAAAAAAAAA!!! On bi bil lahko moj Gospodar prstanov. Hud al' huuud.
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 13:45:38
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i ded je bruce willis Tako je...... Vendar mi je tudi Clive Owen dober ded..... Al Pacino pa je še vedno zakon.....
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 14:27:14
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča ej ka pa iz fb je dovoljeno nekomu sliko vzet pa sem pripopat mislim, prav njegovo (pa saj ne bi vedel...... ) Kako bi se ti počutila, če bi tvojo slikco vidla kr na enmu forumu, potem pa debato o teb....
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 14:34:30
|
|
|
|
Janyna
|
Zame en in edini:
< Sporočilo je popravil Janyna -- 9.12.2010 14:40:13 >
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 18:25:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: mišk UUUUU, JAAAAAAAAA!!! On bi bil lahko moj Gospodar prstanov. Hud al' huuud. uuuuu, ja - s profesionalnega stališča zelo lepo poretuširano delo majstra fotošopa. mi je všeč
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 18:51:03
|
|
|
|
ZARA
|
Ne vem, če bo držalo. Oglej si njegov film Perfect murder z Gwyneth Paltrow. Boš potem presodila.
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 19:58:57
|
|
|
|
muco
|
Kakšni nagravžni dedci . No tale bi pa šla .... žal jo nisem uspel prlimat
< Sporočilo je popravil muco -- 9.12.2010 20:02:36 >
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 21:47:15
|
|
|
|
muco
|
Majke ni ,..... ne vem z glave ! Kakšen nasvet morda ?
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 22:02:18
|
|
|
|
Colt
|
Muco, te pa za kazen nea boš dobil nič sira. Sn mislo da si bolj šarf. Hekta, tebi te pa naj Bog odpusti....
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 22:02:50
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: njamiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 10:35:04
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne vem, če bo držalo. Oglej si njegov film Perfect murder z Gwyneth Paltrow. Boš potem presodila. hej, I like the guy as an actor in sem gledala kar nekaj njegovih filmov. ma ni on nek lepotec. ma karizmo, ni pa lep imo. zdaj, v LOTRu je bil res nališpan do te mere, da mu lahko rečeš pretty nice. ampak na tej sliki (sploh na teh "plakatnih" slikcah) je pa tok retuše, da dol padeš. belive me, I know - sem iz foha.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 10.12.2010 10:36:12 >
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 10:45:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco http://arhiv.njena.si/galerija/albums/userpics/kategorije/Osebnosti/katja_jevsek.jpg ...no tale je še kar , ampak sam za pogledat S ponovitvami!? .. ja, gledam jo rad, poslušam težje Te pa jaz tebe fprašam, kero bi gledo in poslušo? jao, hektorina, od tvojih komentarjev bom ziher ozdravela. Mater zmeraj me nasmeješ!
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 10:46:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: njamiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiii ja, z njim bi se dalo fajn kalorije pokurit
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 10:59:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne vem, če bo držalo. Oglej si njegov film Perfect murder z Gwyneth Paltrow. Boš potem presodila. hej, I like the guy as an actor in sem gledala kar nekaj njegovih filmov. ma ni on nek lepotec. ma karizmo, ni pa lep imo. zdaj, v LOTRu je bil res nališpan do te mere, da mu lahko rečeš pretty nice. ampak na tej sliki (sploh na teh "plakatnih" slikcah) je pa tok retuše, da dol padeš. belive me, I know - sem iz foha. Aja, na pljakatih pa itak. To pa ja. Ja ni neki lep, je pa poseben.
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 11:01:47
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: njamiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiii ja, z njim bi se dalo fajn kalorije pokurit večkrat, ja
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 11:47:59
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Matr, bejbe za tegale bi se pa jaz tudi potrudila
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 11:48:48
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Bili Zein je na fotki, če mi spet ne uspe
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 11:49:28
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
naj mi ga ena pripopa da ga bom lahko vsaj gledala
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 14:44:27
|
|
|
|
ZARA
|
Na tvojega Bilkota.
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 14:59:10
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: njamiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiiii. njamiiiiiiiiii ja, z njim bi se dalo fajn kalorije pokurit večkrat, ja njem
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 10.12.2010 16:07:04
|
|
|
|
ronja
|
picola, nimava istega okusa, meni tisti tvoj očalar ni... (pa ne zaradi očal, sem dolgo hodila z očalarjem - no, v bistvu še vedno, samo nima več očal ). Od teh vaših - kaj pa vem, za nobenega ne bi dol padla... Za tiste tastare (tale zadnji) sploh ne (sem bolj na mlajše mahnjena, če že mora bit razlika). Od teh mogoče še najbolj simpatičen tisti retuširani, čeprav bolj tam (v filmih), kjer ni (toliko) retuširan. Mogoče ravno zato, ker ni po jusu, očitno mi niso všeč "lepi" moški. Sicer sta mi Clive Owen in Leonardo di Caprio ok, samo ne vem, a zato, ker sem gledala fajn filma z njima al zaradi njiju. Glih v postlo pa ne bi šla z nobenim od teh, toliko mi noben ne potegne . Že kot najstnica nisem imela nobenega "ljubljenca".
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?