Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:29:37
*žaži*
A katera ve kaj je bil zaen un Danc iz SEX V MESTU 2? Samanta se je čist zakurla ob njem... on je tak... taprav Drgč pa tega k ga mam doma (mojga) najraj gledam slečenga mmmmmm
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:58:21
mateyka
mah, meni pa zadnje čase noben ne premakne kakega hormona.. noben ni ne vem kaj oh in sploh, moram rečt.. edini orenk desc, ki mi trenutno pade na pamet, je Bollywoodska zvezda Hrithik Roshan - ma take okice, da ga je težko v njih predolgo gledat (za film govorim)
pa npr. Jake Gillehall v Prince of Persia, ko si je mal konkrentih mišic nabral in mal čupce pustil - to pa že zgleda kot nekaj kar bi te lahko na "havbo" vrglo (da parafriziram TomTaylor)
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:12:25
alda
saj ti s stalnimi zobi imajo v sebi in na sebi tisto ta pravo, kar ti vzame dih, pa te mal poščegeta v trebuhu, ta mladuna pa:? saj moraš dobro pogledat katerega spola je, saj je vse nekam poženščeno
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:24:38
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: alda
saj ti s stalnimi zobi imajo v sebi in na sebi tisto ta pravo, kar ti vzame dih, pa te mal poščegeta v trebuhu, ta mladuna pa:? saj moraš dobro pogledat katerega spola je, saj je vse nekam poženščeno
Ampak jst še zmeri bolj palim na "mlečnozobce",haha!!
Mah ne znam slikce prpopat, tale mi je tko za pogledat res vauuu, čeprav je tud mal bolj pocukran, sam še vseen tok dooober. Sploh tiste njegove ustnice,brrrrr. Ok. zdej grem pa rajš pospravljat, k me res čist preveč meče .
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 10:28:44
alda
mišk "stari" po letnici rojstva, ampak drgač mladi po srcu in nekateri s pomočjo botoksa in liposukcije tudi po izgledu, ampak resnično veliko moškim tista sivina na glavi tolk paše ..njami