Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 16:27:35
|
|
|
|
Raho
|
Nekako vedno moja prva izbira Pa še za rojstni dan ga lahko dobim
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 16:54:28
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Danes bomo vse ugotovile, če naši deci na skrivaj berejo RR.
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 17:16:57
|
|
|
|
magda_velepič
|
Moj pa tale že dolgoooooooooooooo
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 18:27:41
|
|
|
|
Urshy78
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:11:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star:
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:12:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 uf, ja, tale bi bil tut za izkoristit...
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekako vedno moja prva izbira Gibbo je zakon, pa še normalno zna pozdravit.
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:29:37
|
|
|
|
*žaži*
|
A katera ve kaj je bil zaen un Danc iz SEX V MESTU 2? Samanta se je čist zakurla ob njem... on je tak... taprav Drgč pa tega k ga mam doma (mojga) najraj gledam slečenga mmmmmm
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 19:58:21
|
|
|
|
mateyka
|
mah, meni pa zadnje čase noben ne premakne kakega hormona.. noben ni ne vem kaj oh in sploh, moram rečt.. edini orenk desc, ki mi trenutno pade na pamet, je Bollywoodska zvezda Hrithik Roshan - ma take okice, da ga je težko v njih predolgo gledat (za film govorim) pa npr. Jake Gillehall v Prince of Persia, ko si je mal konkrentih mišic nabral in mal čupce pustil - to pa že zgleda kot nekaj kar bi te lahko na "havbo" vrglo (da parafriziram TomTaylor)
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 20:42:38
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: Ja, tega bi se pa tud dalo ponucat
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 20:48:15
|
|
|
|
Raho
|
No, odkrito povedano, bi si s tem tudi znala kaj začeti
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 20:57:14
|
|
|
|
valči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: Ja, tega bi se pa tud dalo ponucat Podpis,edini od vseh.Ta je njami.
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 20:58:43
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: Ja, tega bi se pa tud dalo ponucat Podpis,edini od vseh.Ta je njami. Tega bi jest tud ...
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 7.12.2010 23:31:41
|
|
|
|
ly117
|
Tega pa bi jaz. Uf.......
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:12:25
|
|
|
|
alda
|
saj ti s stalnimi zobi imajo v sebi in na sebi tisto ta pravo, kar ti vzame dih, pa te mal poščegeta v trebuhu, ta mladuna pa:? saj moraš dobro pogledat katerega spola je, saj je vse nekam poženščeno
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:24:38
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda saj ti s stalnimi zobi imajo v sebi in na sebi tisto ta pravo, kar ti vzame dih, pa te mal poščegeta v trebuhu, ta mladuna pa:? saj moraš dobro pogledat katerega spola je, saj je vse nekam poženščeno Ampak jst še zmeri bolj palim na "mlečnozobce",haha!!
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:33:44
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: valči IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Uf, jz bi pa tegale na havbo vrgla, pa tut če je že enmal star: Ja, tega bi se pa tud dalo ponucat Podpis,edini od vseh.Ta je njami. Tega bi jest tud ... takle bo moj zgledal čez 10 let, siv in neobrit , pa on iz "Kosti" bi tudi bil za ponucat ja ..
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:40:51
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY http://topnews.in/files/Matthew-McConaughey014.jpg Mah ne znam slikce prpopat, tale mi je tko za pogledat res vauuu, čeprav je tud mal bolj pocukran, sam še vseen tok dooober. Sploh tiste njegove ustnice,brrrrr. Ok. zdej grem pa rajš pospravljat, k me res čist preveč meče . Tale je pa tudi meni NJAMI. lp
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:51:11
|
|
|
|
malilump
|
tale tale Pa tudi prvi od UmpaLumpe ni za prezreti Zdaj moram pa nehat dedce gledat in kaj naredit Zakaj mi ne pokaže slik?????
< Sporočilo je popravil malilump -- 8.12.2010 8:55:28 >
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 8:53:04
|
|
|
|
mišk
|
Evo, od "starin" mi je pa tale njamsi:
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 10:28:44
|
|
|
|
alda
|
mišk "stari" po letnici rojstva, ampak drgač mladi po srcu in nekateri s pomočjo botoksa in liposukcije tudi po izgledu, ampak resnično veliko moškim tista sivina na glavi tolk paše ..njami
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 17:26:20
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Evo, moj izbor... uh ob tako lepem pogledu pa se moram še jaz vključiti ja, ja...tale je tud absolutno moj izbor :)
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 8.12.2010 18:12:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Mmmmmmmm tole je moja izbira ooooooooooooooooooooooo hudooo
|
|
|
|
RE: Že dolgo nisem vidla tako... 9.12.2010 13:36:41
|
|
|
|
marsovka2
|
christian bale definitivno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?