|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: histeričen jok u lupinici
6.12.2010 21:40:12   
sanelaa
VELENJE Kje: Rdeča dvorana ŠRZ, notranji bazen
Vodja programa: Dr.Dorica Šajber
Vaditeljica: Mojca Kukovič
Informacije: 041 230 346 ali na e-mail; velenje@plavanje-dojenckov.com Predviden pričetek novega tečaja: januar 2011 Uvodno predavanje za staršepred začetkom tečaja v Sejni sobi Rdeče dvorane (Velenje)
 Urnik vadbe:Dojenčki (od 6 mes do 1 leta):- ponedeljek od 8.30 do 9.30- petek od 8.30 do 9.30 (v primeru velikega števila prijav)Malčki (od 1,5 do 4. leta)- sobota ob 9.00- sobota ob 10.00 (v primeru velikega števila prijav) 
Cena tečaja je 106 EUR. (V skladu z 12. tč. 42. čl. ZDDV-1 je račun oproščen DDV.)

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2010 13:46:15   
zaspancek1

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

MI imamo zdaj 6m starega fantka ki ima maxi cosi lupinico, pa lako še straejši, dve leti star, notri v njej sedi. Zato mi je čisto mimo ko nekdo napiše da je npr. njihov 5mesecev star dojenček tako velik da ga morajo dat v avtosedež user posted image

Tudi moj starejši, star skoraj 2 leti, lahko še vedno sedi v MC lupinici, pa je imel že pri 3,5 mesecih ramena nad pritrdiščem pasov, tako da to, da lahko sedi v njej ni ravno merilo... In če je otrok pri 5 mesecih v avtosedežu (seveda skupine 0-18kg), ni s tem čisto nič narobe.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2010 15:42:12   
mamamajča
mi mamo takega
user posted image
Da se čisto podret, je skupine 0-18, in lahko tri mesece star otrok brez problema sedi not, ker če ga podreš, praktično leži, tak da ni nobene posiljene drže

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.12.2010 20:12:30   
nananaja
in seveda se sedež 0-18 lahko vozi v obe smeri, zato je ok.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?