Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka veš, Gandi ne bi verjetno toliko časa razpravljal in se prepucaval s frodico, da bi lahko sploh prišel v položaj da bi to lahko rekel A si slogarca? no no, bodimo realni. ko sem jaz to napisala se je dogajalo samo prepucavanje z enozložnicami in ni bilo nobene razprave, kar pejt pogledat nazaj. Se slabse. Zakaj bi tema Izobrazevanje kot vrednota bila problematicna, tebi celo smesna... Malo zalostno glede na tvoj nasmeh, ampak tocno o tem si debatirala... glej, če nočeš razumet, pač nočeš. nisi neumna. mislim, da ti je že Rožica I to isto stvar povedala - to je navaden starševski forum. Morda pa ti noces razumeti, da so tudi na tem forumu starsi, ki znajo dosti vec in zmorejo pokazati dosti vec, kot ti mislis. Se pa drzijo nazaj ker se je ustvarila klima, ki se trudi tistega, ki se upa dvigniti glavo in nekaj pokazati nemudoma obglaviti. Ker ni v stadu. Ker ne spada v "navaden starsevski forum". če želiš specializiran forum, greš tja. ne vem zakaj pričakuješ več kot izi debato. Debata je navadna debata o druzbenem vsakdanu. nekaj kar se tice tudi nas in nasih otrok. Nase stalisce do izobrazbe in razgledanosti v zelo veliki meri direktno definira in daje podlago za izobrazbene dosezke nasih otrok. To je tema za starsevski forum. Vsaj za tak forum, kjer razgledanost ni problematicna, kot si trdila na zacetku. seveda pa lahko probaš moj odgovor obrnit za 180 stopinj in ga izkrivljat v neke svoje diskreditorne namene - ker kaj drugega si ne morem mislit, ker kakor sem rekla, neumna nisi. ce se ne strinjam s teboj sem takoj obrnila v diskreditorne namene Ce bi sodili po nekaj posameznikih in njihovih navedbah o povprecnih forumih, bi se dalo razumeti, da je prav RR specializiran forum IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka se čist strinjam a pol počasi končava? Ce si gotova, da te ne zanima ali hocem kaj konkretnega od tebe eh, če nočeš povedat - prisilit te ne morem, a ne? Nihce ne ve kaj zmore, dokler ne proba (Pubilij Sirus) zato mi ni treba vse probat ne maram silit ljudi, četudi nisem probala. isto velja za heroin ali npr. ocvrte kobilice.