Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:02:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Spali smo ok, od 21. do 8. ( vmes se je ob 5. zbudil, sem ga k nama prinesla in je takoj dalje zaspal.) Je pa to kar sami pravi full res. T že od takrat ko je prišel od porodnišnice dosti spi, od 3.meseca je prespal noč, zdaj pa če se kdaj zbuja (mogoče 2x, 3x) pa se mi zdi tak grozno. Ene revice pa se vstajajo/vstajate tudi po 5x na noč. Še vedno ima zamašen nosek, zdaj še kašlja malo, ampak ni neke panike, tak da tak brezveze da ga k zdravniku vozim. Pa midva z dragim sva tudi malo prehlada pokasirala. Pa včeraj sva se z dragim malo pogovarjala o tem kako se je najino življenje spremenilo. pa je dragi kr malo razočaran. Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa. Slabi dan, očitno. Bo se pa to tudi uredilo, ne? poznaš iz svojih izkušenj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:03:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in imam včasih mulcev res dobesedno čez glavo...bi ju včasih kar zamrznila za kak dan,da bi z možekom lahko šla nekam sama majkomilo...se to grdo bere bom prišla na ringarajin seznam mučiteljev otrok pa daj no, saj vsi vemo kaj misliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:03:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:03:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:04:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! nikoli ne reci nikoli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:04:36
|
|
|
|
matcar
|
Grem se k Maksu malo stisnit,da noter spravim spanje,pol pa po Saš-a pa v posvetovalnico!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:04:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Spali smo ok, od 21. do 8. ( vmes se je ob 5. zbudil, sem ga k nama prinesla in je takoj dalje zaspal.) Je pa to kar sami pravi full res. T že od takrat ko je prišel od porodnišnice dosti spi, od 3.meseca je prespal noč, zdaj pa če se kdaj zbuja (mogoče 2x, 3x) pa se mi zdi tak grozno. Ene revice pa se vstajajo/vstajate tudi po 5x na noč. Še vedno ima zamašen nosek, zdaj še kašlja malo, ampak ni neke panike, tak da tak brezveze da ga k zdravniku vozim. Pa midva z dragim sva tudi malo prehlada pokasirala. Pa včeraj sva se z dragim malo pogovarjala o tem kako se je najino življenje spremenilo. pa je dragi kr malo razočaran. Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa. Slabi dan, očitno. Bo se pa to tudi uredilo, ne? poznaš iz svojih izkušenj? Ne. Tu bi moj lahko kaj zraven rekel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:05:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! nikoli ne reci nikoli Pri tej stvari ziher-NIKOLI!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:05:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! Glej jo, ko ris. Kdo je rekel kaj o nehanju, no, razen ti?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:07:17
|
|
|
|
majakla
|
Evo, sem vas prebrala ... DOBER DAN vse skupaj po vrsti, ko hiše v Trsti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:07:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! nikoli ne reci nikoli Pri tej stvari ziher-NIKOLI! no, moj deda je bil takšna trma kot ti, je vedno pravo, da cigaretom in svinjskemu mesu se ne odpove niti na smrtni postelji, pa se je to spremenilo.(žal je moral pristat skoraj na smrtni postelji ...zdaj ne kadi in obsoja tiste ki kadijo, poleg tega pa bi on samo zdravo jedel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:08:30
|
|
|
|
majakla
|
Ste ble pri spanju ... te smo mi tak vredi, ko polhi. Danes spala do 8.30 - be be.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:08:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Spali smo ok, od 21. do 8. ( vmes se je ob 5. zbudil, sem ga k nama prinesla in je takoj dalje zaspal.) Je pa to kar sami pravi full res. T že od takrat ko je prišel od porodnišnice dosti spi, od 3.meseca je prespal noč, zdaj pa če se kdaj zbuja (mogoče 2x, 3x) pa se mi zdi tak grozno. Ene revice pa se vstajajo/vstajate tudi po 5x na noč. Še vedno ima zamašen nosek, zdaj še kašlja malo, ampak ni neke panike, tak da tak brezveze da ga k zdravniku vozim. Pa midva z dragim sva tudi malo prehlada pokasirala. Pa včeraj sva se z dragim malo pogovarjala o tem kako se je najino življenje spremenilo. pa je dragi kr malo razočaran. Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa. Slabi dan, očitno. Bo se pa to tudi uredilo, ne? poznaš iz svojih izkušenj? Ne. Tu bi moj lahko kaj zraven rekel. kaj? Mislim kaj je on bi v siti situaciji al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:11:12
|
|
|
|
katy83
|
aja, da pokomentiram tisto zloglasno OMG temo: Menim, da je pač mamica, ko je to napisala, imela slab dan, trenutek. Zagotovo ni tega mislila, tako kot je zvenelo. Sicer mi tisto s snemanjem glih ni najbolj jasno, ampak pomoje ni vse tak črno kot zdaj vsi napihujejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:12:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne. Tu bi moj lahko kaj zraven rekel. kaj? Mislim kaj je on bi v siti situaciji al kaj? Glej, na hitro, meni ni za nič odkar imamo Nika. To je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:13:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne. Tu bi moj lahko kaj zraven rekel. kaj? Mislim kaj je on bi v siti situaciji al kaj? Glej, na hitro, meni ni za nič odkar imamo Nika. To je to. aja, no potem sva na istem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:14:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, da pokomentiram tisto zloglasno OMG temo: Menim, da je pač mamica, ko je to napisala, imela slab dan, trenutek. Zagotovo ni tega mislila, tako kot je zvenelo. Sicer mi tisto s snemanjem glih ni najbolj jasno, ampak pomoje ni vse tak črno kot zdaj vsi napihujejo. Meni že to snemanje vse oz. čisto dovolj pove. Bi naredila ti to tako - nikoli!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:16:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, da pokomentiram tisto zloglasno OMG temo: Menim, da je pač mamica, ko je to napisala, imela slab dan, trenutek. Zagotovo ni tega mislila, tako kot je zvenelo. Sicer mi tisto s snemanjem glih ni najbolj jasno, ampak pomoje ni vse tak črno kot zdaj vsi napihujejo. Meni že to snemanje vse oz. čisto dovolj pove. Bi naredila ti to tako - nikoli! ne, ne bi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:20:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni že to snemanje vse oz. čisto dovolj pove. Bi naredila ti to tako - nikoli! ne, ne bi. Saj vem, zato pa pravim. Bi prej verjela, da je to kaki glupi hec, kot resnica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:22:39
|
|
|
|
katy83
|
nič, T se je zbudil, greva posodo iz stroja zložit Potem pa tak pride ati iz službe, pa gremp malo vozičkat lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:25:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lep dan Tudi vam. (mi pa gremo k P, ko pride ati, ob kakih 18h)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:28:31
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Sem zelo nenaspana, ker je naše dete dobilo vodene koze,... Blajk..... Necakinja jih je glih prebolela...A ga imas v vrtcu na Betnavski? da jih ne bo prevec,da ne bodo prevec srbele in jezile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:30:18
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi smo se spet zbujali, tak ko vsako noč. Nič novega. Čaj se kuha, ker sem neka nahodna. A ne,kak se človek vsemu privadi Pa še za tebe,Lenči Hvala Sami! Res se privadiš. kak bo fajn potem,ko bojo končno prespali noč Samo se mi zdi,da je boljše,če od rojstva ne spijo...se mi zdi,da se to bolj pričakuje od novorojenčkov. Moja dva sta spala tam do enega leta,potem pa... Najin pa je do treh mesece spal ko dojencek od treh dalje pa vedno slabse...itak,ker em je imel za dudo potem....No zdaj od treh let dalje pa spi celo noc in je bozansko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:31:50
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. za vas Moj pa ze od zacetka ne kadi v stanovanju,vedno hodijo dol na hodnik
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.