katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa je dragi kr malo razočaran. Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa. Pha...čari starševstva ja, sem malo hecno napisala, saj sem jaz tudi razočarana, da se je med nama tak spremenilo, ampak jaz sem to pričakovala...še vedno se full razumeva, še vedno se vse zmeniva, ampak toliko časa pa res ni več kot včasih Ne,saj se razumemo ,si kar prav napisala. Vidiš,pri nama je situacija obratna-sem jaz tista,ki bolj pogreša "bližino" .Je pa to verjetno pogojeno s tem,da sem po drugi porodniški ostala doma in imam včasih mulcev res dobesedno čez glavo...bi ju včasih kar zamrznila za kak dan,da bi z možekom lahko šla nekam sama Je dosti boljše sedaj,ko je mala v vrtcu,imama vsaj dopoldneve fraj,ker prej je blo pa res pestro. mene pa muči to, da nisem navajena bit doma, sama. 7 let sem hodla zraven šole še delat, non stop bla v pogonu, energije mi ni nikoli zmanjkalo. Zdaj pa sem že eno leto doma, polenla sem se 100/h. Naredim kar je treba v stanovanju, porihtam malega, pač normalno žensko življenje, ampak vse tako slowly, da groza. Upam, da mi bo fitnes malo spremenil vse to, pa ko gre mali v jasli, pol pa res upam na čimprejšnjo službo.
|