|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
13.12.2010 10:25:38   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Jaz imam tudi občutek,da ga 3-jke mantrajo in to vse 4.Ker sem ga danes ponoči gledala in je v spanju ipiko teral,z dudo v ustih.user posted image Lei je plavo oko naredo z njegovim metanjem,mene je v trebuh pa križ nabincal,pa še kaj bi se najdlo.Pa umirit se ga ne da hitro,rabi nekaj cajta.

Naša se je drla kot obsedena-rokice je stegovala gor,ko sem jo pa vzela na roke,je pa otepala okoli sebe,kot da ji hočem ne vem kaj naredit-smo imeli hudo pestro včasih,ja.
user posted image user posted image user posted image naj hitro mine...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
13.12.2010 10:26:38   
sami0804

Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala.user posted image user posted image user posted image Pa še boljši zrak je v hiši.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to pa zasluži velik aplavz!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
13.12.2010 10:28:14   
sami0804

Matcar,a Maks še ima pleničko ponoči?

Razmišljam,če se je bomo počasi rešili-je že nekaj noči suha oz.se zbudi za lulatuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
13.12.2010 10:56:20   
katy83
dan.

Spali smo ok, od 21. do 8. user posted image ( vmes se je ob 5. zbudil, sem ga k nama prinesla in je takoj dalje zaspal.) Je pa to kar sami pravi full res. T že od takrat ko je prišel od porodnišnice dosti spi, od 3.meseca je prespal noč, zdaj pa če se kdaj zbuja (mogoče 2x, 3x) pa se mi zdi tak grozno. Ene revice pa se vstajajo/vstajate tudi po 5x na noč. user posted image   Še vedno ima zamašen nosek, zdaj še kašlja malo, ampak ni neke panike, tak da tak brezveze da ga k zdravniku vozim. Pa midva z dragim sva tudi malo prehlada pokasirala. user posted image Pa včeraj sva se z dragim malo pogovarjala o tem kako se je najino življenje spremenilo. pa je dragi kr malo razočaran. user posted image Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa.   Slabi dan, očitno. Bo se pa to tudi uredilo, ne? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
13.12.2010 10:59:35   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pa je dragi kr malo razočaran. user posted image Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa. 

Pha...čari starševstvauser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
13.12.2010 11:01:13   
sami0804

Spali smo ok, od 21. do 8. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
13.12.2010 11:02:55   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

pa je dragi kr malo razočaran. user posted image Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa. 

user posted image

ja, sem malo hecno napisala, saj sem jaz tudi razočarana, da se je med nama tak spremenilo, ampak jaz sem to pričakovala...še vedno se full razumeva, še vedno se vse zmeniva, ampak toliko časa pa res ni več kot včasih

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.12.2010 11:03:52   
katy83
user posted image   za Sarouser posted image

user posted image Ly za službouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   Činč   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.12.2010 11:09:24   
ly117

Aja,ko smo glih pri denarčkih-danes sem bila v vrtcu,prinest moram zdravniško potrdilo in potem mi pri plačilu odbijejo 80% user posted image
Ni neko bogastvo,nekaj pa le je!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.12.2010 11:10:38   
ly117

Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala.user posted image user posted image user posted image Pa še boljši zrak je v hiši.user posted image

Prav ste se odločli. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.12.2010 11:11:38   
elevitka
NEKAJ PO OKUSU ŽENSK user posted image

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B3qrK-0ytQLQMjAyNDJhMDgtZjg3OC00NDM3LWFiN2EtYTM0YjM1MWZlMGYw&hl=en

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
13.12.2010 11:12:12   
ly117

user posted image Ly za službouser posted image

Punce ne narobe razumet jaz sem bila samo na dopustu in ure v dobrem izkoristla. Služba je bila neprekinjena. Ostajajo pa tedenske odločbe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
13.12.2010 11:12:48   
ly117
Elevitka pozdravljena. Kako?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
13.12.2010 11:14:11   
ly117
Zdaj pa grem čas zapravlajt. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
13.12.2010 11:16:12   
sami0804

user posted image

ja, sem malo hecno napisala, saj sem jaz tudi razočarana, da se je med nama tak spremenilo, ampak jaz sem to pričakovala...še vedno se full razumeva, še vedno se vse zmeniva, ampak toliko časa pa res ni več kot včasih

Ne,saj se razumemouser posted image ,si kar prav napisala.
Vidiš,pri nama je situacija obratna-sem jaz tista,ki bolj pogreša "bližino"user posted image .Je pa to verjetno pogojeno s tem,da sem po drugi porodniški ostala doma in imam včasih mulcev res dobesedno čez glavo...bi ju včasih kar zamrznila za kak dan,da bi z možekom lahko šla nekam samauser posted image
Je dosti boljše sedaj,ko je mala v vrtcu,imama vsaj dopoldneve fraj,ker prej je blo pa res pestro.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
13.12.2010 11:22:27   
sami0804

in imam včasih mulcev res dobesedno čez glavo...bi ju včasih kar zamrznila za kak dan,da bi z možekom lahko šla nekam samauser posted image

majkomilo...se to grdo bereuser posted image
bom prišla na ringarajin seznam mučiteljev otrokuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.12.2010 11:24:30   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

NEKAJ PO OKUSU ŽENSK user posted image

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B3qrK-0ytQLQMjAyNDJhMDgtZjg3OC00NDM3LWFiN2EtYTM0YjM1MWZlMGYw&hl=en

Ne odpreuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.12.2010 11:26:57   
katy83

user posted image

Ne,saj se razumemouser posted image ,si kar prav napisala.
Vidiš,pri nama je situacija obratna-sem jaz tista,ki bolj pogreša "bližino"user posted image .Je pa to verjetno pogojeno s tem,da sem po drugi porodniški ostala doma in imam včasih mulcev res dobesedno čez glavo...bi ju včasih kar zamrznila za kak dan,da bi z možekom lahko šla nekam samauser posted image
Je dosti boljše sedaj,ko je mala v vrtcu,imama vsaj dopoldneve fraj,ker prej je blo pa res pestro.

mene pa muči to, da nisem navajena bit doma, sama. 7 let sem hodla zraven šole še delat, non stop bla v pogonu, energije mi ni nikoli zmanjkalo. Zdaj pa sem že eno leto doma, polenla sem se 100/h. Naredim kar je treba v stanovanju, porihtam malega, pač normalno žensko življenje, ampak vse tako slowly, da groza. user posted image Upam, da mi bo fitnes malo spremenil vse to, pa ko gre mali v jasli, pol pa res upam na čimprejšnjo službo. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.12.2010 11:28:05   
katy83

in imam včasih mulcev res dobesedno čez glavo...bi ju včasih kar zamrznila za kak dan,da bi z možekom lahko šla nekam samauser posted image

majkomilo...se to grdo bereuser posted image
bom prišla na ringarajin seznam mučiteljev otrokuser posted image

ja, sem razmišljala o tem ko sem brala...kaj vse včasih napišemo, pa ne mislimo tak...tak da jaz že vse to z rezervo jemljem

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.12.2010 11:53:52   
sami0804
Za vsak slučaj,če je kateri cuker padouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 13.12.2010 11:54:13 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.12.2010 12:00:07   
katy83
cuker pado?  jaz sem zdaj v tem tednu pojedla torte toliko kot je nisem prej 1 leto. Najprej od Sacherce 3 kose, potem včeraj na rojstnem dnevu en kos, zvečer pa sta še kolegica in kolega prišla in prinesla torticeuser posted image   dost mam. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.12.2010 12:54:09   
matcar

Matcar,a Maks še ima pleničko ponoči?

Razmišljam,če se je bomo počasi rešili-je že nekaj noči suha oz.se zbudi za lulatuser posted image

Ja,ponoči še ima,ker tak trdno spi,da ni šanse,da mu je ne bi dala.Po kosilu pa ne več,je noče in se tudi ne polula,vsaj do zdaj se ni!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.12.2010 12:56:34   
matcar

Jaz imam tudi občutek,da ga 3-jke mantrajo in to vse 4.Ker sem ga danes ponoči gledala in je v spanju ipiko teral,z dudo v ustih.user posted image Lei je plavo oko naredo z njegovim metanjem,mene je v trebuh pa križ nabincal,pa še kaj bi se najdlo.Pa umirit se ga ne da hitro,rabi nekaj cajta.

Naša se je drla kot obsedena-rokice je stegovala gor,ko sem jo pa vzela na roke,je pa otepala okoli sebe,kot da ji hočem ne vem kaj naredit-smo imeli hudo pestro včasih,ja.
user posted image user posted image user posted image naj hitro mine...

On se ne otepa,ko ga k sebi dvignem,meče se nazaj edino,pol pa na mene nasloni,pa zahrgoli naprej,kot da nič ni blo.Pa ga imam v naročju en čas,pa ga položim nazaj in to traja kakih 10 min,pa opet jovo na novo,ista pesem dalje.user posted image Upam,da bo res hitro mimo,ker ne spim nič že nekaj dni.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.12.2010 12:56:44   
majakla

Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.12.2010 13:01:11   
majakla

dan.

Spali smo ok, od 21. do 8. user posted image ( vmes se je ob 5. zbudil, sem ga k nama prinesla in je takoj dalje zaspal.) Je pa to kar sami pravi full res. T že od takrat ko je prišel od porodnišnice dosti spi, od 3.meseca je prespal noč, zdaj pa če se kdaj zbuja (mogoče 2x, 3x) pa se mi zdi tak grozno. Ene revice pa se vstajajo/vstajate tudi po 5x na noč. user posted image   Še vedno ima zamašen nosek, zdaj še kašlja malo, ampak ni neke panike, tak da tak brezveze da ga k zdravniku vozim. Pa midva z dragim sva tudi malo prehlada pokasirala. user posted image Pa včeraj sva se z dragim malo pogovarjala o tem kako se je najino življenje spremenilo. pa je dragi kr malo razočaran. user posted image Saj pravi, da ne bi menjal za nič na svetu, da mu je lepo, ampak da si za njega več ne vzamem toliko časa.   Slabi dan, očitno. Bo se pa to tudi uredilo, ne? user posted image

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.