Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:38:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Obratovalni so pa na osebe,kolko jaz vem.katerega upravitelja pa imate?Jaz sem imela Tamstan,ki je med najdražjimi.So še eni cenejši,baje! md
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:39:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti verjamem,ja! Sem ti rekla,da je fajn to,pa mi nisi verjela. sem verjela...ampak nisem si mislila, da bom kje v mestu tako šanso dobila..res ne....res sem vesela......saj pravim...upam da se sreča ne konča ko bojo začele položnice prihajat, ker blok je le blok...saj veš Ni nujno. Kaj imate vse na števcih oz boste plačevali po njih. elektriko po števcu, centralna je itak na plin.(topla voda tudi)..se plača odvisno od mrzle zime, voda po stanovanjski porabi ..obratovalni so visoki pri tem upravitelju, to vem vnaprej. pa vi.? Obratovalni so pa na osebe,kolko jaz vem.katerega upravitelja pa imate?Jaz sem imela Tamstan,ki je med najdražjimi.So še eni cenejši,baje! Pri nas je različno...nekaj na osebe,nekaj pa se plača po kvadraturi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:39:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti verjamem,ja! Sem ti rekla,da je fajn to,pa mi nisi verjela. sem verjela...ampak nisem si mislila, da bom kje v mestu tako šanso dobila..res ne....res sem vesela......saj pravim...upam da se sreča ne konča ko bojo začele položnice prihajat, ker blok je le blok...saj veš Ni nujno. Kaj imate vse na števcih oz boste plačevali po njih. elektriko po števcu, centralna je itak na plin.(topla voda tudi)..se plača odvisno od mrzle zime, voda po stanovanjski porabi ..obratovalni so visoki pri tem upravitelju, to vem vnaprej. pa vi.? Obratovalni so pa na osebe,kolko jaz vem.katerega upravitelja pa imate?Jaz sem imela Tamstan,ki je med najdražjimi.So še eni cenejši,baje! Obstaja še Staninvest in Smreka. Ja,to vem,pa še Uprastan je na novo.Kaj pa imata vidva?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:40:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak da jaz upravitrlju plačam tam od 95 do 125€ s tem da je tu notri všteto še gretje. what????? Jaz obratovalne okol100...plin ogrevanje tud nekje tak...če je bolj toplo pa seveda manj...elektriko sem nastavila na 35....jaz pa raje dam tisti poračun, pa konec...ker se pri obroku 5 al pa 10 pozna
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:40:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,to vem,pa še Uprastan je na novo.Kaj pa imata vidva? Staninvest.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:41:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem gledala urnik danes,kdo sploj je vse v tej amb.Pa bom kr za njega prosla,ko se bom ponovno mogla naročit. Če te bojo upoštevali seveda .Včasih je bilo tak,da je pač tisti,ki je takrat imel čas,uletel Ja,kolko sem danes gledala po urniku,delajo samo v tor,sre in čet,so pa Pelkička,Kudrov in on.Tak dabom prosla za njega al pa Kudrov.K Pelkički ne grem. Te pa tak ok-včasih je bla kot ruska ruleta ,nikoli nisi vedel,koga boš dobil na grbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:41:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pri nas je različno...nekaj na osebe,nekaj pa se plača po kvadraturi glumparija...jaz se npr trikrat dnevno tuširam.....otroci samo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:41:59
|
|
|
|
matcar
|
Nič,moje ure so vun za danes.Me čaka naporen dan ju3.Pičim spat počasi. Nočko,babike!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:42:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak da jaz upravitrlju plačam tam od 95 do 125€ s tem da je tu notri všteto še gretje. what????? Jaz obratovalne okol100...plin ogrevanje tud nekje tak...če je bolj toplo pa seveda manj...elektriko sem nastavila na 35....jaz pa raje dam tisti poračun, pa konec...ker se pri obroku 5 al pa 10 pozna Jaz pa z ogrevanjem tam do 125€.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:42:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,to vem,pa še Uprastan je na novo.Kaj pa imata vidva? Staninvest. zakon in najceneje
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:43:22
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:43:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak da jaz upravitrlju plačam tam od 95 do 125€ s tem da je tu notri všteto še gretje. what????? Jaz obratovalne okol100...plin ogrevanje tud nekje tak...če je bolj toplo pa seveda manj...elektriko sem nastavila na 35....jaz pa raje dam tisti poračun, pa konec...ker se pri obroku 5 al pa 10 pozna Jaz pa z ogrevanjem tam do 125€. fulll odvisno res kje si... res zelo zelo ugodno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:43:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem gledala urnik danes,kdo sploj je vse v tej amb.Pa bom kr za njega prosla,ko se bom ponovno mogla naročit. Če te bojo upoštevali seveda .Včasih je bilo tak,da je pač tisti,ki je takrat imel čas,uletel Ja,kolko sem danes gledala po urniku,delajo samo v tor,sre in čet,so pa Pelkička,Kudrov in on.Tak dabom prosla za njega al pa Kudrov.K Pelkički ne grem. Te pa tak ok-včasih je bla kot ruska ruleta ,nikoli nisi vedel,koga boš dobil na grbo Ja,res je.Saj jaz sem danes tudi molila boga,da nem na kako trolo naletela.Pa vidim njega gor napisanega.Sem že urnik šla naštudirat za naslednjič.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:43:35
|
|
|
|
ly117
|
Matcar nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:43:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak da jaz upravitrlju plačam tam od 95 do 125€ s tem da je tu notri všteto še gretje. what????? Jaz obratovalne okol100...plin ogrevanje tud nekje tak...če je bolj toplo pa seveda manj...elektriko sem nastavila na 35....jaz pa raje dam tisti poračun, pa konec...ker se pri obroku 5 al pa 10 pozna Očitno zmagam Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:44:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak da jaz upravitrlju plačam tam od 95 do 125€ s tem da je tu notri všteto še gretje. what????? Jaz obratovalne okol100...plin ogrevanje tud nekje tak...če je bolj toplo pa seveda manj...elektriko sem nastavila na 35....jaz pa raje dam tisti poračun, pa konec...ker se pri obroku 5 al pa 10 pozna Jaz pa z ogrevanjem tam do 125€. fulll odvisno res kje si... res zelo zelo ugodno Jap.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:44:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak da jaz upravitrlju plačam tam od 95 do 125€ s tem da je tu notri všteto še gretje. what????? Jaz obratovalne okol100...plin ogrevanje tud nekje tak...če je bolj toplo pa seveda manj...elektriko sem nastavila na 35....jaz pa raje dam tisti poračun, pa konec...ker se pri obroku 5 al pa 10 pozna Očitno zmagam Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad) okol 100...je ostopanje
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:45:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad) kolk pa ogrevanje?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:47:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad) kolk pa ogrevanje? Ogrevanje je 60€...no ja,če to odštejem,niti niso tako dragi obratovalni stroški
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:48:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad) kolk pa ogrevanje? Ogrevanje je 60€...no ja,če to odštejem,niti niso tako dragi obratovalni stroški itak kaj pa najemnina?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:48:28
|
|
|
|
sami0804
|
Nočko matcar in botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:49:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Skačem na RR, pa FB, pa recepte malo gledam, pa ... moj pa nogomet. Kake recepte?? eh,čisto sem božićno navdahnjena-iščem idealni recept za medenjake Imam enega (iz revije BIM BAM): 40 dag moke, 6 dag stopljenega masla 1 vel. žlica medu 15 dag sladkorja 2 jajci mala žlička sode bikarbone (jedilna soda) ščepec cimeta Pa si jih sprobala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:50:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad) kolk pa ogrevanje? Ogrevanje je 60€...no ja,če to odštejem,niti niso tako dragi obratovalni stroški itak kaj pa najemnina? Kredit...še 15 let 190€ trenutno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:52:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Skačem na RR, pa FB, pa recepte malo gledam, pa ... moj pa nogomet. Kake recepte?? eh,čisto sem božićno navdahnjena-iščem idealni recept za medenjake Imam enega (iz revije BIM BAM): 40 dag moke, 6 dag stopljenega masla 1 vel. žlica medu 15 dag sladkorja 2 jajci mala žlička sode bikarbone (jedilna soda) ščepec cimeta Pa si jih sprobala Nop.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 22:52:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Obratovalni stroški za 4 osebe cca 140€ (voda,smeti,skupna el.,kanalizacija,ogrevanje,zavarovanje,rezervni sklad) kolk pa ogrevanje? Ogrevanje je 60€...no ja,če to odštejem,niti niso tako dragi obratovalni stroški itak kaj pa najemnina? Kredit...še 15 let 190€ trenutno... No tu bom pa jaz kar verjetno zmagala. 300€ mesečno pa še naše nebo nikoli.
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?