matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! evo mene,da vam javim,kako in kaj pri nas špila.Stala pri P skoraj eno uro,naju je poslala v B,tam pa sma čakala do 3-h popoldan,ko so izvide dobili,ker so mu vzeli kri in rtg pljuč so mu naredli.Ja,kak te ne-pljučnica in to konkretna.Vročine je mel 39,7.Zdaj mu je padla,ker je svečko dobil.Pa metuljčka ima,ker dobiva AB direkt v žilo.Ja,krvni izvidi zelo-zelo slabi,CRP 155.Vglavnem,meša se mi že od teh bolnic.Jaz pa sem tudi porihtala vmes v Amb. za riz. nosečnost.Je bil Dr.Mujezinovič. Komaj po 22-tem t bojo vidli,ko bom imela morfo,kako in kaj z nadalnjimi pregledi, s tem,da mi bojo naredli že UZ trebučne stene,da vidijo,kolko je poškodovana po CR-jih.To je to zaenkrat.Šibam nazaj v B,se še zvečer tipkamo. Aja,kot ste iz vsega prebranega lahko ugotovile,mi ni ratalo do šefice prit,bom en drug dan mogla it povedat. Še tukaj en velik kup za Maksa,naj mu AB hitro prime! Pa trikrat hura za Mujezinoviča ,upam,da boš čimvečkrat naletela nanj v Amb.za rizično n. Ja,sem gledala urnik danes,kdo sploj je vse v tej amb.Pa bom kr za njega prosla,ko se bom ponovno mogla naročit.