|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
2.12.2010 22:57:44   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

majakla, si kupila za Nika tisti lepi kompletek, ko si enkrat dala slikico gor?

Neee, smo šli gledat, pa je čisto tankičko, bi zmrznil.

Na koncu bomo pa itak v bundah, plaščih, ... spodaj
pa bo imel srajčko, to pa tak že veš. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.12.2010 22:59:54   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

majakla, si kupila za Nika tisti lepi kompletek, ko si enkrat dala slikico gor?

Neee, smo šli gledat, pa je čisto tankičko, bi zmrznil.

Na koncu bomo pa itak v bundah, plaščih, ... spodaj
pa bo imel srajčko, to pa tak že veš. user posted image

škoda user posted image ker na slikici je lepi izgledal user posted image

ja, srajčko vem, tisto ki jo bom zlikala, ne? user posted image

mi smo tudi računali na to, kak bo vroče, ko bo šla T h krstu, pa je mogla pod oblekico met dolge rokave, pa žabice oblečene user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.12.2010 22:59:55   
majakla
Pa ki ste zaj,
še kar na oni strani slikico gledate,
no, jaz je tak nisem vidla. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.12.2010 23:00:19   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Majkomilo,ste občutljiveuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa nimam težav s ponaredki...ker sama full rada eksperimentiram v kuhinjiuser posted image
Pecivo ni nikoli iz istih sestavin,kot piše v receptuuser posted image ,predvsem pa ne štimajo količine,ker si v devetih letih lastnega gospodinjstva še vedno nisem uspela tehtnice kupituser posted image

Pa ne, saj na splošno je fajn eksperimentirat, samo ne mi prosim s sacher toritcouser posted image user posted image user posted image user posted image . ker to je meni tak res njamsi, da jooooj. in ko mi da tako sacher torto, da sploh nimam občutka, da je to to, pol je res user posted image

No,ja to se strinjam...če naročiš sacher torto,je že fajn,če ima okus kot sacherca in da ne najdeš kake čokoladne kreme noteruser posted image al pa še kaj hujšegauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.12.2010 23:00:27   
rina22

Pa ki ste zaj,

jaz tudi ne user posted image user posted image sem jo dala na IGNOR user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.12.2010 23:01:09   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image

Pa dober tekuser posted image

Kaj tega misliš??user posted image user posted image

user posted image user posted image hudobnica mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja,moram ga na naslednjo stran prenest...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.12.2010 23:02:23   
sami0804

Pa ki ste zaj,

Saj sem tu...samo po sendvič sem skočilauser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.12.2010 23:02:43   
rina22
glej jo, sami user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa tak ne vem, nič ne vidim, nič, nič user posted image user posted image user posted image pa sacher torto sem TUDI dala na ignor, TAK user posted image user posted image user posted image drugače bom si šla najprej naredila ono prvo, pol pa še drugo user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.12.2010 23:03:41   
majakla
Pridem nazaj,
neeeeeeeeeee, ne grem po sendvič. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.12.2010 23:03:57   
sami0804

glej jo, sami user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa tak ne vem, nič ne vidim, nič, nič user posted image user posted image user posted image pa sacher torto sem TUDI dala na ignor, TAK user posted image user posted image user posted image drugače bom si šla najprej naredila ono prvo, pol pa še drugo user posted image user posted image

Škoda...onih linških oči,ki sem jih prej pekla,pa ne znam gor prilimatuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.12.2010 23:04:05   
rina22

Pridem nazaj,
neeeeeeeeeee, ne grem po sendvič. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.12.2010 23:04:44   
rina22

Škoda...onih linških oči,ki sem jih prej pekla,pa ne znam gor prilimatuser posted image

to pa me ne gane user posted image user posted image user posted image ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image

aja: ne gane me, ne gane me, srce je kakor cuker (aja, kamenuser posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.12.2010 23:05:37 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.12.2010 23:07:58   
majakla

to pa me ne gane user posted image user posted image user posted image ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image

aja: ne gane me, ne gane me, srce je kakor cuker (aja, kamenuser posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.12.2010 23:10:17   
sami0804

Po kašlju sodeč,kateri prihaja iz sosednje sobe,bomo mi še drugi teden domauser posted image
mater,od sobote je bila zdaj prvič zunaj pa kašlja,kašlja,kašljauser posted image ,men se bo enega lepega dne samo scufalo in nas bom lepo zaprla v zmrzovalnik-do pomladiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.12.2010 23:10:49   
rina22

user posted image user posted image jooj, mi je res cuker padouser posted image najbolje, da grem spat user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.12.2010 23:11:49   
sami0804

user posted image user posted image jooj, mi je res cuker padouser posted image najbolje, da grem spat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.12.2010 23:12:03   
rina22

Po kašlju sodeč,kateri prihaja iz sosednje sobe,bomo mi še drugi teden domauser posted image
mater,od sobote je bila zdaj prvič zunaj pa kašlja,kašlja,kašljauser posted image ,men se bo enega lepega dne samo scufalo in nas bom lepo zaprla v zmrzovalnik-do pomladiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.12.2010 23:13:03   
rina22
nič, lepo čvekajta še naprej, jaz grem počasi spat user posted image

nočka user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.12.2010 23:14:12   
sami0804

nočka,rinauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.12.2010 23:21:45   
majakla
Lahko noč Rina

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.12.2010 23:22:18   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.12.2010 23:23:08   
arabela*
milomast...odprem pa se mi pokaže tak sočen sendvič....jaz pa ob rižoti s šunkouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.12.2010 23:23:23   
majakla
Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.12.2010 23:24:07   
majakla
Pa kaki sendvič, nič vidla. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.12.2010 23:24:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Meni pa sacher torta ni nic posebnega,bolj kot pecivo mi je,tak vsakdanjeuser posted image

Pa lahko noc...moj je sel na en tobak pol pa piciva ajat user posted image

Meni pa je ODLIČNA, ker ostalih ne maram preveč, ker nimam rada teh krem user posted image

lepo spita in nočka user posted image

meni so vse torte njami....čim več kreme in smetane..tem boljše..user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?