elevitka -> RE: Mariborčanke 16. del (16.12.2010 19:15:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka majakla... iz svojih izkušenj ti povem-sem ravno včeraj dobila odločbi iz MOM za vrtec- sam dala za znižanje plačila zarad odsotnosti (od 1.10.-31.10= pa je bil 4 dni v vrtcu- in so mi priznali za celi mesec ker je Pediater napisal datum, pa od 8.11.-13.12 in so mi priznali za celi mesec in je bil tudi v 11. mesecu 3 dni v vrtcu, ker pa sem ga 8.12. izpisala in je zdravniško potrdilo veljalo do 13.12. sem od 8-13.12 oproščena plačila) TAKO DA TI KR POJDI K SKOKOVI in ti naj napiše potrdilo od dne ko je bil nik prvič doma, pa glej da bo od prvega dne odsotnosti do zaključka 30 dni- recimo 2.12.2010-5.1.2011-potrdilo nesi Skokovi potrdit januarja, plačaš polno položnico, ko dobiš odločbo iz MOM ti vrnejo razliko preplačila Oj, HVALA, za odgovor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ker pa sem bolj "svetla", pa boljše, da te še to vprašam: bolniško sem dobila od 6. do 24.12., Nika bom dala komaj 3. januarja (če bo zdrav) v jasli. - kdaj moram it k Skokovi? Aja, Nik je doma že od 3.12. zaradi okic, tak da te pa bo, saj moja bolniška nima veze, ne? greš k skokovi z obrazcem iz vrtca (prej ga idi iskat v vrtec) tisti dan ko misliš da bo Nik zadnji dan doma... torej 3.1.2011 ji reči da naj ti napiše potrdilo od 3.12. ker je od takrat otrok doma, pa do 3.1. (preštej če je 30 dni) bolniška nima veze - ker je otrok bil doma že prej in še po tem ko si ti šla delat
|
|
|
|