majakla -> RE: Mariborčanke 16. del (16.12.2010 17:36:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka majakla... iz svojih izkušenj ti povem-sem ravno včeraj dobila odločbi iz MOM za vrtec- sam dala za znižanje plačila zarad odsotnosti (od 1.10.-31.10= pa je bil 4 dni v vrtcu- in so mi priznali za celi mesec ker je Pediater napisal datum, pa od 8.11.-13.12 in so mi priznali za celi mesec in je bil tudi v 11. mesecu 3 dni v vrtcu, ker pa sem ga 8.12. izpisala in je zdravniško potrdilo veljalo do 13.12. sem od 8-13.12 oproščena plačila) TAKO DA TI KR POJDI K SKOKOVI in ti naj napiše potrdilo od dne ko je bil nik prvič doma, pa glej da bo od prvega dne odsotnosti do zaključka 30 dni- recimo 2.12.2010-5.1.2011-potrdilo nesi Skokovi potrdit januarja, plačaš polno položnico, ko dobiš odločbo iz MOM ti vrnejo razliko preplačila Oj, HVALA, za odgovor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ker pa sem bolj "svetla", pa boljše, da te še to vprašam: bolniško sem dobila od 6. do 24.12., Nika bom dala komaj 3. januarja (če bo zdrav) v jasli. - kdaj moram it k Skokovi? Aja, Nik je doma že od 3.12. zaradi okic, tak da te pa bo, saj moja bolniška nima veze, ne?
|
|
|
|