|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
7.1.2011 20:47:09   
Rina2
punce, kako ste bile pridne na forumu! toliko spodbudnih besed! kaj bi me ena brez druge? 
najprej user posted image  nosečkam in user posted image  "plavkicam".
witch ko sem prebirala tvoj dolgi zapis... kot  da bi opisovala mene. našla sem se v vsaki tvoji besedi! zgleda, da smo se vse našle v tvojih besedah.
sem pa bila prepričana, da sem tu med starejšimi, pa smo vse nekje blizu :-) jaz jih štejem dobrih 32 in trudimo se za prvega bebija.
No upam, da nam vsem čimprej uspe.  držim pesti za nas!user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.1.2011 22:00:53   
lollypop
čer punce user posted image

opazovanje O sluzi je meni tudi znanstvena fantastika user posted image ... tako da jaz se na to ne zanašam preveč, po občutku glede na ciklus pač v sredini malo več user posted image čeprav se zadnje dva meseca kar trudiva, da večinoma na dva ali vsaj tri dni... no včasih tud vsak dan če tako zapaše user posted image

nisem še šla kupit O testov, pa jih ta mesec tudi ne bom... če ne bo + bom poskusila naslednji krog...

glede let... ma saj nas je kar nekaj tam okoli 30 tko da tud ta meja se je kar premaknila navzgor... jaz moram rečt, da se prej res nisem še počutila dovolj pripravljeno na user posted image , ko sem bila stara 30 (en teden kasneje) se nama je rodila prva punčka, pa mi ni nič žal, da se je tako "pozno"... čeprav, če bi prej vedela, da se je za nosečnost včasih treba toliko truditi, bi mogoče že prej začela planirat... v prvo nama je ratalo po dobrem letu, zdaj pa nama tudi že teče 7 krog... sam z leti se jaz res ne obremenjujem preveč... star si toliko kot se počutiš in jaz se že ene par let 23 user posted image

aTri: user posted image drži se že zaradi tvoje punčke... s tvojim se veliko pogovarjaj, ne zadržuj vsega v sebi in seveda upam da čimprej ponovno ugledaš user posted image in da se obdrži do konca user posted image

shilou: tudi tebi user posted image user posted image user posted image
in vsem ostalim, ki jih je obiskala user posted image

anonimna user posted image : zate še vedno držim pesti, da se konča z velikim pluskom... poskusi CB, ker ti bo najbolj točno pokazal in boš vedela pri čem si

čestitke pa seveda novim nosečkam user posted image   naj bo januar res roza mesec in naj nas čimveč zagleda ta tako željeni user posted image in da se nam res uresniči vsaj ta novoletna želja....

zdaj se grem pa mal k mojemu stisnit, me že čaka.... user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.1.2011 22:57:32   
Lineta
kdaj naj naredim test?
zadnja m: 10.12.2010
o: 31.12.2010
glede na m bi ga lahko naredila 8.1., glede na o pa šele 14.1.

kdaj mislite, da bi že kaj pokazal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.1.2011 6:42:43   
Anonimen
Nič ne bom delala testa. Danes so bili že majhni koščki na papirju. Po mojem je nosečnost bila, ampak šla naprej, mogoče tudi zaradi bolezni. Čakam, da se vlije user posted image .

auser posted image

(odgovor članu Lineta)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
8.1.2011 7:30:15   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

punce, kako ste bile pridne na forumu! toliko spodbudnih besed! kaj bi me ena brez druge? 
witch ko sem prebirala tvoj dolgi zapis... kot  da bi opisovala mene. našla sem se v vsaki tvoji besedi! zgleda, da smo se vse našle v tvojih besedah.
sem pa bila prepričana, da sem tu med starejšimi, pa smo vse nekje blizu :-) jaz jih štejem dobrih 32 in trudimo se za prvega bebija.

Tud jaz sem imela svojega sina pri 32 letih.....11 let nazaj, ampak takrat sem bila že kar "stara" nosečnica.......zdaj se mi zdi, da jih je ogromno okol 30......starostna meja se viša. Kar pa za samo zanositev in nosečnost ni Ok, ampak kaj čmo, življenje nas v to prisili, ane?

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.1.2011 7:31:33   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

kdaj naj naredim test?
zadnja m: 10.12.2010
o: 31.12.2010
glede na m bi ga lahko naredila 8.1., glede na o pa šele 14.1.

kdaj mislite, da bi že kaj pokazal?

Lineta pomoje je bolje, da še kak dan počakaš, da bodo bolj moćne črtice, da ne bo dilemuser posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.1.2011 7:32:40   
srečica17
shilouuser posted image ,
anonima - tudi izcedek je lahko znak nosečnosti........še malo poačakaj, pa bo vse jasno.....držim pesti!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.1.2011 9:29:22   
Rina2
srečica17 res je starostna meja se viša in pogosto nas življenjska situacija prisili v to.
mene je. vsaj zdelo se je tako. pa vendar, ko sem zaradi vseh teh težav z zanositvijo in nosečnostjo najbolj na tleh takrat pomislim, da mi čisto nič ne bi smelo biti izgovor. takrat sem res stroga do sebe. če bi živela še enkrat, bi si želela otroka že kmalu po 20 letu starosti. in imeli bi jih 3 ali 4.user posted image

Dum spiro, spero!

Neposredna povezava do sporočila: 458
8.1.2011 9:34:30   
Rina2
srečica17[/b] še eno vprašanje zate, če dovoliš: torej imaš 11 le starega otroka in sedaj ste se odločili še za enega? kako to ta da tako "pozno"? predvsem mislim razliko v letih. Če sem preveč radovedna me kar oslovi, bom razumela.user posted image

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.1.2011 9:35:53   
Rina2
uf, kaj pa sem tole vse poboldala... se opravičujem... smotana semuser posted image

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.1.2011 10:04:38   
witch
auser posted image mogoče pa vseeno nebo M. Jaz držim pesti user posted image user posted image user posted image včasih so izcedki in so punce vseeno noseče...

Tudi jaz sem si vedno želala imeti otroka zelo hitro. Hitro po dvajstem letu. Potem pa sem šla na faks in ugotovila, da bo bolje, da to zaključim in potem. Sva v začetku absolventa začela in evo absolventa je že zdavnaj konec jaz pa še niti nisem noseča. Pač bilo mi je super, da bi imela otroka pa si potem iskala dobro službo. Ker če čakam na službo in stanovanje in da je vse čim bolj urejeno bom čakala res do 40tega leta. Streho nad glavo imava, denarja bi bilo tudi za otroka dovolj. Pač nebi živeli v razošju. Trenutno sem zelo vesela da sem tako razmišljala. Ker če bi se s 35tim letom spravila sploh delat otroka... 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
8.1.2011 10:22:08   
dory
tudi pri nas je res ne pričakujemo januarja...in se selim malo nižje med septemberke :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 462
8.1.2011 10:32:01   
srečica17

srečica17[/b] še eno vprašanje zate, če dovoliš: torej imaš 11 le starega otroka in sedaj ste se odločili še za enega? kako to ta da tako "pozno"? predvsem mislim razliko v letih. Če sem preveč radovedna me kar oslovi, bom razumela.user posted image

Ko je imel moj sine 4 leta sem se ločila. Potem sva bila dolgo sama. Pred dobrim letom sem spoznala novega partnerja, super sva se ujela, po treh mesecih preselila skupaj. On nima otrok. Pa smo si rekl, dejmo poskusit. Lani maja sem zanosila (v prvem poskusu). Na prvem pregledu okoli 7 tedna je srček bil in veselo novico sem povedala tudi sinu (bil je presrečen). Žal se je konžalo konec julija v 10 tednu (ko sem prišla na drugi pregled srček ni več bil, pred tem so mi čez noč izginili vsi znaki nosečnosti).
Zdaj pa upamo, da bo ratalo še enkrat......začeli smo oktobra, pa do zdej ni bilo sreče. Mogoče pa ratauser posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 463
8.1.2011 10:34:08   
aTri
jutro!!

Najprej hvala za lepe besede...ja res bi se morala večkrat oglasit, pa bi mi bilo lažje. Samo kaj ko jaz tako težko komu jamram in govorim svoje problemeuser posted image user posted image Še dobro da imam doma podporo in user posted image ki me razumeuser posted image in se lahko z njim vse pomenim in tako rešujeva zadeve sproti.

Nisem še vsega prebrala zato ne vem točno katera je zagledalauser posted image ...Zato vse ki ste zagledale user posted image user posted image vam želim, da srečno na koncuuser posted image pa enega zdravega user posted image !!!

Vse ki pa vas je obiskal user posted image pa držim pesti, da ga naslednji mesec ne bo in da tudi ve okusite sladkosti pozitivnega testa, radosti prvega UZ-ja na koncu pa solze srečeuser posted image

Zdaj pa grem malo za nazaj prebrat,..ker ste bile kar dobre klepetuljeuser posted image

aja pozabla napisat user posted image stara sem pa bila pred kratkim 31

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.1.2011 10:41:50   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: dory

tudi pri nas je res ne pričakujemo januarja...in se selim malo nižje med septemberke :)

dory a prav razumem? user posted image čeeetitke user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim in zdravega user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 465
8.1.2011 10:44:11   
witch
aTri zato smo tukaj, da si pomagamo in poslušamo ena drugo. Nič ni narobe če kdaj pojamraš. Tudi jaz vem biti močna, ampak pojamrati pa tudi moram. In ve tukaj me 10000x bolj razumete  kot pa user posted image tak da ti se kar izpovej ko to rabiš user posted image

srečica držim pesti, da vama bo res hitro uspelo dati družbo vašemu fantiču user posted image Poznam kar dva primera, da imajo otroka z 11letno razliko. Pa se super razumejo user posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.1.2011 10:44:21   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: witch

dory a prav razumem? user posted image čeeetitke user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim in zdravega user posted image

prav ja...se vidimo med septemberkami :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 467
8.1.2011 10:45:41   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: amon

Meni se zdi, da odkar delam na drugemu, ne čutim več ovulacije. Pred tem pa sem imela izrazite znake ovulacije. Prav jezi me. Zdaj sem si kupila prvič te teste O iz mullerja. Danes sem porabila četrti tester in vsakič mi je test pokazal rahlo črtico. Kako je to možno, da že 4 dni kaže črtico?? Tako je res težko določit, kdaj imaš O.

sva na istem, prej imela izrazite znake za O, takoj zanosila-zdaj pa nič od tega. No razen zadnja dva meseca, ko pijem vse možno. Meni mi je rekla G, da po sej verjetnosti nimam več O. To se veliko njim zgodi po prvem porodu, da kar nekaj časa jo nimajo. Mi pa je predpisala klomifen, tako da če ta krog ne zagledam user posted image , bom začela z klomifenom.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 468
8.1.2011 10:47:06   
witch

Iz tvojih ust (rok) v božja ušesa user posted image   z veseljem pridemo med septemberke user posted image
Še enkrat... lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 469
8.1.2011 10:49:47   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

se podpišem. Jaz sem ga prebrala na delu in sem jokala...

Neposredna povezava do sporočila: 470
8.1.2011 10:51:02   
tedi2
no jaz sem stara 32 let in doma imava 2 leto staro punčko....

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 471
8.1.2011 10:53:51   
aTri

aTri zato smo tukaj, da si pomagamo in poslušamo ena drugo. Nič ni narobe če kdaj pojamraš. Tudi jaz vem biti močna, ampak pojamrati pa tudi moram. In ve tukaj me 10000x bolj razumete  kot pa user posted image tak da ti se kar izpovej ko to rabiš user posted image

Res je...ve veliko več razumete in dajete podporo in znate svetovat...vsaj v nekaterih primerih, ki jih naši moški ne bodo nikoli izkusili...

sem pa pozabla prej napisat tudi, da bi jaz mojega user posted image neskončno rada dočakala še januarja....pa ga zaenkrat še niuser posted image user posted image

dory...ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO, DO KONCA!!!!!

(moram kričatuser posted image user posted image )

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 472
8.1.2011 10:57:00   
tedi2

zato smo tukaj, da si tudi pomagamo in olajšamo bolečine.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.1.2011 10:59:12   
tedi2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 474
8.1.2011 11:04:22   
tedi2
pri meni pa je situacija naslednja: par dni nazaj sem imela spet povečano sluz in špikanje (oz kot da bi mi kislino dajalo gor-kar meni že 10 dni napoveduje user posted image ). Včeraj pa je vse to izginilo, bila sem tako vesela, danes tudi ni bilo tega-do sedaj zdaj ko sem začela pisat spet. No pa joški me malce spet bolijo (5 dni me niso). Ne vem, kaj bi rekla. V četertek sem vam že mislila napisat, da če prav je še 10 dni do user posted image  me lahko obarvate modro. Včeraj ko so vsi znaki za user posted image  izginili sem bila zelo vesela-do sedaj zdaj pa user posted image ...
BOMO VIDELI. Druagče pa sem te dni posvečala čas nakupovanju, predvsem za mojo gospodičnouser posted image ...

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?