|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
6.1.2011 17:02:39   
Anonimen
Evo, ste me čakale... Danes sem prvič za računalnikom, ker sem zbolela. Moje šraufanje po trebuhu se je prelevilo še v drisko, tako da sem ostala doma in v ležečem položaju. Najbrž kaka viroza. Test sem vseeno delala zjutraj in nič - isto kot prejšnjič, rahla črtica. Zdaj me še malo skrbi, ker je viroza baje precej zoprna stvar v zgodnji nosečnosti... Mogoče se je pa kaj začelo in tudi končalo, ker je prišla viroza. user posted image Tečke še vedno ni. Nimam kaj kot počakat še kak dan.

auser posted image

(odgovor članu Natka23)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
6.1.2011 17:04:10   
srečica17
aTri.......joj  še dobro da si zdej OK......Moraš večkrat sem gor prit, da se mal potožiš in da skupaj pojamramo pa bo bolje. Res se te ni držala sreča, mela si ogrmono smolo, ampak naj bo to leto veliko bolj srečno zate. Le pogumno naprej. Sploh pa, kot sem razbrala, imaš že eno malo deklico, ki te zelo zelo potrebuje.

Natka23 mogoče je še prezgodej.......še kak dan pa se bo prikazal+.......Držimo pesti!

Prav tako za vse ostale!!!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.1.2011 17:54:09   
witch
mladika in krisv hvala za nasvet user posted image že pridno pijem trpočev sirup user posted image

shasy user posted image user posted image user posted image user posted image da bo februar mesec, ko boš postala rozika.

agnes evo jaz sem stara 25 let. user posted image

dory user posted image user posted image user posted image da bo s službo vse ok.

aTri user posted image lepo, da ti je uspelo pregnati črne misli. Imaš razlog za življenje. Tudi če se s tvojim skregata, tudi če je cel svet proti tebi, še vedno, te ima nekdo rad in te potrebuje. In tvoja mala navihanka je razlog da se trudiš in boriš. Ona te zdaj in te bo vedno potrebovala. Mama je res samo ena. Hudo je ko jo izgubiš. Drži in vztrajaj zaradi svoje hčerkice in tudi dveh angelčkov, ki sestrico, mamico in očija čuvata in imata zelo rada. Jaz VEM da boš dobila tudi pikico, ki bo pri tebi ostala in ti čez par let živčke kravžlala in ti nagajala. Ampak te bo imela neizmerno rada. user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in tvojo družinico.

Natka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo plusek. Ker dokler je ni je še upanje. Mogoče je bil pa testek pprehitro narejen.

anonimna user posted image kaj pa če bi probala kakšen drugi test narediti? user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš.

Pri meni pa še ni bilo O user posted image ne vem kaj bo spet ta mesec. Tudi user posted image te dni nič. Ma me je ta kašel res zdelal. Upam, da bo kmalu boljše...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.1.2011 17:58:59   
Natka23
Hvala za tolažbo, sej upam še itakuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.1.2011 19:13:20   
Natka23
IN prišla še user posted image , tak da upanje umrlouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma zdaj vidim, da v bistvu ko planiraš in dejansko delaš na otroku, je čist druga zgodba in preveč čustveno, v bistvu si na enem vrtiljaku čustve veselja, pričakovanja, žalovanja, obupovanja in ponovnega upanja.Nisem si mislila, da bova rabila več kot 3 kroge, seveda nisem pričakovala, da nama bo v prvem ratalo.Tiste, ki ste že predolgo v teh krogih, vsaka čast res ste bojevnice, ma mene je 3 potokel.Se bom pobrala, sam zdej vem, da je čas da se mal odklopim in pozabim, morda bo to pomagal, mi je še moj rekel, da če bom taka nama ne bo nikol ratalo še enega imet.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.1.2011 19:22:02   
krisv
Natka23 user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.1.2011 19:31:39   
Anonimen
atri, bodi močna, tudi vam bo usojeno imeti še enega user posted image . Jst sem prav tako izgubila mojega avgusta, ampak gremo naprej. Ni še prišel tisti, ki nam je namenjen. user posted image

natka, user posted image user posted image tudi zate. Bodi optimistična in se potrudi ne preveč obremenjevati. Jst na mojega dojenčka čakam že skoraj eno leto, si ga želim. Vmes še SS in eni problemi... Ampak probam biti močna. In ta mesec ne bom tako razočarana, kot sem bila prejšnji, ko ni ratalo.

witch, test bom najbrž delala, ko se moje prebavne motnje malo uredijo, najbrž čez 2 dni. In skoraj sigurno ne bo isti. Sem prav pomislila, da vse govorite čez teste v DMu, ampak meni so do zdaj pokazali vedno v redu.

leta - zaenkrat še 29, kmalu 30. Imam pa doma punčko, staro 20 mesecev. user posted image

auser posted image

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
6.1.2011 19:32:28   
Lineta
Natka23 user posted image
mislim, da bo moja user posted image tudi vsak čas prišla... user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.1.2011 19:45:30   
žvegla
hej hej. vidim da ste se kar malo razpidale, da nisem sama.lepo. dr.pušenjaku sem pisala moje težave in mi je odpisal, da naj naredim test, možno, da sem noseča in zarad tega krvavitve,al pa da imam hormone pomešane. spet h gin.vsak mesec sem tam, počasi bom inventar.user posted image malo se hecam.
v glavnem danes je malo bolj obilna krvavitev, špika, pa prsi zelo močne. bomo videli kak in kaj. v pon. grem do gin. da vidim kdaj lahko prijem na pregled.
če ješ hormonske tablete, lahko zanosiš, al moraš čakat, nimam izkušenj s tem, tako da vsak nsvet dobroddošel, če pa katera ve, za kaj drugega pa mi naj pvoe, kak si naj pomagam.
hvala vam

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.1.2011 20:31:17   
mladika
Stara 22,maja bom 23,delama pa na 1. user posted image !!!!Jst pa za vikend pričakujem svojo M in potem grem novim zmagam naproti!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.1.2011 20:34:19   
Agnes27
Joj joj punce danes ste se pa razpisale. Po pravic povedan sploh ne sledim user posted image

user posted image user posted image za punce, ki se jim ni posrečilo oz. prčakujejo user posted image  Bo februarja bolje pa še tak mesec je z ljubeznijo nabit, ima da rata.

Za nas, ki je še upanje močno stiskam pesti. Drugače pa tut jaz čestitam vsem, ki magični user posted image  že dolgo čakate pa se še kar optimistično držite
naprej. Če bo meni tko hudo (zdaj sem še bolj na začetku) se bom spomnila na vas in mi bo lažje, saj smo v istem šmornu.

Drgače pa krisv, popolnoma se strinjam s tabo. Totalno težak dan je danes...pri meni v službi je blo porazno user posted image user posted image user posted image
Kar se pa službe tiče dory sem jaz podobni situaciji. Ni rožnato in zna biti da bom ob službo. Predolgo se že sekiram zarad službe zato ne mislim
odnehat s user posted image  za user posted image , ker pol lahko pa res kar čakam in čakam in kr skoz neki čakam, kdaj se bo vse uredilo ampak se mi zdi da v življenju ni nkol kr
vse urejeno.

Punce mejte se fajn...ne preveč tle gor viset pa pejte raj user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . Ja in taprava to govori, k grem ful dosket na dan čekiratuser posted image

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.1.2011 20:35:12   
Agnes27
Mladika jst bom pa maja stara 28.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.1.2011 22:18:36   
Nusyka
Napisala sem cel roman, pa mi je zmanjkalo povezave .
Skratka, razpisala sem se glede sluzi, o kateri je bilo zadnje dni veliko napisanega.
Naj povem, da sem prebrala nekaj literature o naravnem uravnavanju/ načrtovanju rojstev.
Zasledila sem več tipov opazovanja ženskega telesa (merjenje temp., sluz, m. vrat,..) in ravno
opazovanje sluzi pred in med ovulacijo, je najbolj zakomplicirano. Če se želi ženska zanašati na
sluz, se mora odpovedati spolnim odnosom in le na ta način lahko opazuje sluz kako se spreminja.
Čim pride do spolnega odnosa (najbrž zaradi semenske tekočine), sluz nima več prvotne oblike.

To sem sama dobro videla, ker sem sluz opazovala, ko nisva načrtovala otroka in sem se opazovala
preventivno . Od kar načrtujeva , in user posted image zelo pogosto, je sluz prisotna le še za vzorec.

Upam, da nisem preveč zakomplicirano napisala. Rada bi vam povedala, da  je včasih treba pogledati
tudi s pozitivne strani. In jaz verjamem, da nas bo večina zbranih na RR slej ko prej ugledalo user posted image .

Za enkrat imam še 24 let, vendar se mi izteka...

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 413
7.1.2011 0:17:36   
candi
Pozdravček!

Sem nova na forumu in želim da me dodate na  seznam.user posted image Na otročku delava drug mesec in tečke ne pričakujem 24.1. To bo najin prvi otroček, stara pa sem 28.

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.1.2011 4:08:22   
*žurerka*
ojla punce.....
jaz vas še vedno spremljam ...user posted image
natka23 user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo drug mesec bolje .....

anonimna user posted image ... jaz sem delala tisti test za 3 evre ,saj ne vem kako se mu reče in je bila taka črtica da če imaš očala jo ne vidiš...moj je ni videl jaz sem jo ,ma res tako bleda da si moral res buliti noter, kar neki časa da si neki videl...takoj tisto minuto sem tekla bo cb in seveda bil je plusek ,seveda fullll šibak ampak bil je bolje viden kot tista črtica...pol sem včeraj kupila še enkrat cb, ker itak še zdaj ne verjamem da je to to user posted image  in debela lepa navpična črtica user posted image  tak da naj ti gre partner po cb in boš sigurna v to...če je bila na testu črtica ( čeprav skoraj nič vidna )pol ni dvoma o user posted image   user posted image user posted image  srečno pa hitro ozdravi

za vse druge pa držim pesti!!!!!

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 415
7.1.2011 7:11:07   
sasek79
Dobro jutro!

Glede O sluzi tudi jaz mislim, da ni nujno, da je ni, če je ne opazimo. Meni se zdi, da je občutek v nožnici med spolnimi odnosi povsem drugačen v času ovulacije kot pa takrat, ko je ni. Verjetno je vse to posledica te sluzi in estrogena, ki spremeni vse skupaj. Tako, da punce ne se sedaj še zaradi tega sekirat, če ne opazite te sluzi. Saj je nima vsaka toliko, da kar teče, pa vseeno zanosijo.

Včeraj je minilo pa točno dve leti odkar sem zagledala user posted image  in konec avgusta 2009 rodila krasnega  fantka. user posted image user posted image

Anonimna user posted image : tudi jaz ti svetujem, da narediš CB z jutranjim urinom. Bo verjetno ceneje kot da narediš še ene tri trakce, kjer še vedno ne boš sigurna ali je to to.

Jaz sem zaenkrat stara še 31. Nas je pa kar nekaj bolj poznih tukaj. user posted image

Danes je pa čas za kakšno dobro novičko in malo roza barve na našem seznamčku.

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
7.1.2011 7:18:47   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo, ste me čakale... Danes sem prvič za računalnikom, ker sem zbolela. Moje šraufanje po trebuhu se je prelevilo še v drisko, tako da sem ostala doma in v ležečem položaju. Najbrž kaka viroza. Test sem vseeno delala zjutraj in nič - isto kot prejšnjič, rahla črtica. Zdaj me še malo skrbi, ker je viroza baje precej zoprna stvar v zgodnji nosečnosti... Mogoče se je pa kaj začelo in tudi končalo, ker je prišla viroza. user posted image Tečke še vedno ni. Nimam kaj kot počakat še kak dan.

auser posted image

Zaradi viroze se nosečnost prav gotovo obdrži, tako da brez skrbi anonimna, kar korajžno po CB in  želim ti en velik, dobro viden, debel plusek.Držim pesti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
7.1.2011 7:59:05   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Agnes27

Joj joj punce danes ste se pa razpisale. Po pravic povedan sploh ne sledim user posted image

user posted image user posted image za punce, ki se jim ni posrečilo oz. prčakujejo user posted image  Bo februarja bolje pa še tak mesec je z ljubeznijo nabit, ima da rata.

Za nas, ki je še upanje močno stiskam pesti. Drugače pa tut jaz čestitam vsem, ki magični user posted image  že dolgo čakate pa se še kar optimistično držite
naprej. Če bo meni tko hudo (zdaj sem še bolj na začetku) se bom spomnila na vas in mi bo lažje, saj smo v istem šmornu.

Drgače pa krisv, popolnoma se strinjam s tabo. Totalno težak dan je danes...pri meni v službi je blo porazno user posted image user posted image user posted image
Kar se pa službe tiče dory sem jaz podobni situaciji. Ni rožnato in zna biti da bom ob službo. Predolgo se že sekiram zarad službe zato ne mislim
odnehat s user posted image  za user posted image , ker pol lahko pa res kar čakam in čakam in kr skoz neki čakam, kdaj se bo vse uredilo ampak se mi zdi da v življenju ni nkol kr
vse urejeno.

Punce mejte se fajn...ne preveč tle gor viset pa pejte raj user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . Ja in taprava to govori, k grem ful dosket na dan čekiratuser posted image

idealnih pogojev ni in jih tud nikol ne bo...ampak vseeno je velka skrb...saj tudi jaz lahko dobim službo, ampak it v službo, ko veš da si mogoče noseča ali da delaš na otročku...ja okej, sej danes se tud delodajalci ne ozirajo kaj dosti na zaposlene, pa vseeno..nočem biti jaz tista, ki bi zarad nosečnosti koga zafrknila...kaj pa vem...mal sem v dilemi ta trenutek...no kakorkoli že,kakor je namenjeno, se bomo že znašli...imamo znanje in izobrazbo, nekaj bo že :)

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 418
7.1.2011 8:38:36   
Katte
anonimna user posted image , si že uporabila test danes? Ne bom preveč produktivna v službi, če bom non stop visela tukaj gori in čakala na novičke, pa imam ful gužvo user posted image .
dory, user posted image  za službo. No, naj te to ne ustavi pri planiranju user posted image , saj nikoli ni vse popolno, pa se že izide. Midva sva kar čakala, ker sva hotela biti na svojem, imeti stalni službi (jaz sem se zaposlila šele pri 29, pri 30 dobila za nedoločen čas), še malo uživati sama. Saj mi ni žal, zdaj bi pa že res rada user posted image . Pa tudi še ni vse poštimano. Moj nima službe, pa še diplome ni niti začel pisati. Stanujeva pa v malem najetem enosobnem stanovanju. Ampak bo že, samo da bo user posted image  user posted image .
Nas je pa kar nekaj okrog 30 in čez tukaj, vidim.
aTri, kolikor ti je hudo, tvoja punčka te ima brezpogojno rada in bi zelo trpela, če bi ostala brez mamice. S svojim se pa kar pogovarjaj. Pogovor pomeni ogromno, sploh, če je hudo. Pa user posted image  za nove boje user posted image .
Natka23 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj veš, obup bo minil, potem je pa spet na vrsti upanje v novem krogu. Saj bo.
candi, dobrodošla med nami borkami. Upam, da 24.1. zagledaš user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.1.2011 8:41:33   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.

sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)

5.1.
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

NOSEČK: 1

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

< Sporočilo je popravil Katte -- 7.1.2011 8:42:16 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.1.2011 8:43:08   
Anonimen
Živim precej v majhnem kraju, tako da tja že ne pošljem mojega po CB. user posted image Tečke še vedno ni, jst sem bolje. Je pa spet malo rjavega izcedka danes zjutraj. user posted image Sem vsa nervozna, samo na to še mislim. Pojma nimam, kaj me čaka. Če se misli pokazat user posted image , naj že pride in me ne pušča v tej negotovosti in z dvema rahlima črticama na testkih. user posted image

srečica, jst tudi upam, da viroza ne vpliva na plod. Čeprav me je dr. včeraj malo prestrašila. Sem jo klicala zaradi bolniške. Ker ve, da delam na nosečnosti, mi je rekla, da je driska lahko nevarna za plod, če sem noseča. Seveda sem ji rekla, da nisem oz. vsaj ne vem, če sem. Potem sem jo pa še 1x vprašala, kaj, če bi bila... In je rekla - ne, sej ni hudega, tudi če bi bila. user posted image Mora mojega poslat po CB in jutri delat z jutranjim urinom test.

Že od predvčerajšnjim ne jem. user posted image Za zajtrk sem v sredo imela burek, potem pa zvečer eno banano in en mandarin. Včeraj mi je dr. rekla, naj držim strogo dieto, tako sem bila na kruhu, vodi in nesladkanemu čaju. Danes isto. Se moram pazit. Mogoče pazim na 2. user posted image

auser posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
7.1.2011 8:46:02   
dory
hvala punce vsem za lepe misli...vsaki posebej eno veliko user posted image za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.1.2011 8:47:34   
sover
anonimna user posted image , it's not over, until it's over.... Dokler ne bo user posted image  je še vedno možnost. Ampak kapo dol - jaz bi na tvojem mestu že 3x šla po CB user posted image , ko sem vedno tako neučakana ...

Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.1.2011 8:48:50   
Anonimen
candi, dobrodošla in čim prej user posted image !

katte, nič mene čakat dans! Skor sigurno bom do jutri počakala, ker testa še nimam doma. In glede na to, da sem bolna, bom mogla mojga poslat v lekarno. Kje se jih še drugje da kupit?
Moj tudi še ni diplomiral. user posted image

dory, upam, da se ti porihta s službo. Ampak nič čakat za dojenčka. Midva sva najprej čakala, da bi imela mala dva dve leti narazen. Potem je ratalo takoj, je sledil SS. Zdaj je v firmi kriza, bi najraje šla proč... Pa ne bom, ker bi potem spet morala čakat za user posted image . Se tolažim, da če danes izvem za nosečnost, delam le še kakih 5 mesecev max. En mesem prej bi me G skor sigurno dal na bolniško, ker se vozim vsak dan v eno smer 60km, imam še za 1 cel mesec dopusta, en mesec prej je pa itak porodniška. To je moja tolažba.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
7.1.2011 9:07:56   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

candi, dobrodošla in čim prej user posted image !

katte, nič mene čakat dans! Skor sigurno bom do jutri počakala, ker testa še nimam doma. In glede na to, da sem bolna, bom mogla mojga poslat v lekarno. Kje se jih še drugje da kupit?
Moj tudi še ni diplomiral. user posted image

dory, upam, da se ti porihta s službo. Ampak nič čakat za dojenčka. Midva sva najprej čakala, da bi imela mala dva dve leti narazen. Potem je ratalo takoj, je sledil SS. Zdaj je v firmi kriza, bi najraje šla proč... Pa ne bom, ker bi potem spet morala čakat za user posted image . Se tolažim, da če danes izvem za nosečnost, delam le še kakih 5 mesecev max. En mesem prej bi me G skor sigurno dal na bolniško, ker se vozim vsak dan v eno smer 60km, imam še za 1 cel mesec dopusta, en mesec prej je pa itak porodniška. To je moja tolažba.

auser posted image

CB sem jaz kupila pred cca. tremi tedni v DM-ju. Imajo jih tam pri kondomih in ostalih testih. V Mullerju jih sigurno nimajo. Tega imam jaz še vedno varno spravljenega doma in čaka, da bo pokazal +. V zadnjem ciklusu ga nisem potrebovala, ker je user posted image  prišla že 27. dan. Uporabit ga imam namen, ko bo user posted image  zamujala vsaj dva dni - če bom zdržala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?