|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
5.1.2011 19:23:51   
krisv
Trpotčev sirup. Pa čim prej ozdravi!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.1.2011 19:24:55   
krisv
Kje je kaj Sashy? Kako se drži?

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.1.2011 20:03:13   
mladika
Januarčice moje,jst držim pesti za vas,da bo mesec bolj rozkast kot je bil december!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.1.2011 20:53:16   
sashy
Hoj

Evo mene, tukaj sem, hvala za skrb krisv! Malo sem se odklopila ta dva dni pa še izvedela zelo veselo novico, da je moja teta , po dolgoletnih mukah, ker je imel stric na modih raka in sta skupaj prestala precej težke čase. Tako, da grem z optimizmom naprej, moja je tudi že odšla tako, da greva lahko z počasi v nove boje.

Tukaj bom pa ostala kot navijačica in navijala, da jih čim več zagleda ti dve magični in pa seveda čestitke že prvi

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.1.2011 22:29:06   
lakaya
hej bejbike

Žurerka ISKRENE ČESTITKE, želim ti čudovito user posted image

Anomimna user posted image  tebi pa tudi po moje že lahko čestitam user posted image , tudi če je user posted image  čisto bleda je to user posted image  tko da user posted image

Witch včeri si krasno napisala in js verjamem, da če si nekdo nekaj zares in iz srca želi, to tudi slej ko prej dobi user posted image  

Lepo pančejte*

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.1.2011 22:39:15   
Agnes27
5.1.
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

Pepa in Natka23, kaj je pa pri vama? Je že kaj novega?

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 381
5.1.2011 23:11:02   
amon
žurerka.. jupi jupi jupi jeeeeeeeeeeeeee user posted image
anonimna... ti pa nam čimprej še uradno potrdi user posted image . To je ukaz user posted image .

Glede sluzi.. sedaj pa sem malo prestrašena. Kot piše v tistem linku, brez te sluzi semenčica preživijo le nekaj ur. Torej brez te sluzi ne pomaga sexat vsak drug dan, ker se lahko zgodi, da je zamudiš ovulacijo, ker semenčice preživijo le enkaj ur. Vedno sem mislila, da preživijo vsaj 3 dni, če ne več, ne glede na sluz. Uffff... Mislim, da mi je bilo lažje diplomirat na faxu kot pa tole z ovulacijo. Sem že zmešana od vsega user posted image .
Najboljše, da si nabavim inekcijo in vsake tolko ur brizgam... ne bom nadaljevala, ker se mi že čist meša, ahahaha... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.1.2011 23:27:57   
Agnes27
Punce povejte (k sem firbec user posted image ) koliko ste kaj stare? Jaz sem 27.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.1.2011 6:48:46   
srečica17
Dobro jutro.Čakamo na nove pluske.user posted image

Agnes27 jaz pa nisem stara 17, ker sem srečica17user posted image .
Jaz sem ena, ki lovi zadnji vlak, če se ji mogoče posreči.........42user posted image .

Lep dan vsem. Jutri je pa spet peteeeekuser posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.1.2011 7:09:24   
Katte
Torej je danes ta mali petek user posted image . Dobro, da gre tako hitro teden, sploh, ker se nam mudi zagledati user posted image .
Jaz pa sem stara 32.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.1.2011 7:12:11   
dory
Jaz sem stara 32, doma imamo že navihanega 7 letnika...držim pesti za vse in hkrati se veselim s tistimi, ki jim je že uspelo...

Sem pa včeraj izvedela,da mi v aprilu ne bodo podaljšali pogodbe...tako,da sem precej zmedena, kako bo sedaj še morebitna nosečnost sovpadala s tem...user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.1.2011 7:26:34   
anity_1
Auč, dory, upam, da se boš lahko kako znašla glede službe..
jaz sem pa stara 23.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.1.2011 8:01:53   
lollypop
dobro jutro...

anonimna user posted image  - navijamo user posted image  user posted image  user posted image  da danes pokaže en lep velik +

no moji dnevi O se bližajo (vsaj približno glede na M), nekih znakov jaz niti nimam user posted image  tako da bomo pridno user posted image

moja starost... 32 user posted image

Carpe diem

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.1.2011 8:04:04   
lollypop
a je katera tu z gorenjske? Radovljica ali Jesenice.... katero G priporočate? jaz sem se ravno dobro preselila in imam G še v Kranju, me je sicer vodila že v prvi nosečnosti, pa nisem preveč zadovoljna z njo in bi rada po možnosti še zamenjala preden zanosim, ker baje v nosečnosti ni ravno enostavno menjati G...

Carpe diem

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.1.2011 8:12:25   
sover
Jaz sem 29, delava na prvem user posted image .

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.1.2011 8:34:19   
jolika
Evo punce, js sem nazaj iz dopusta. Veselo, zdravo in roza obarvano Novo leto vsem, ki nestrpno čakamo na plusek. upam, da se je zdaj kaj prijelo...
Samo js tudi mislim, da je moj poglavitni problem v sluzi, ki pri meni res nikoli ni podobna beljaku... Pač taka bela tekoča pa vedno vonj po kislem ph-ju, po M manj, po O toliko bolj. Ker drugače bi pomoje že davno učakalauser posted image , glede na to da res vsak dan user posted image . Drugače sem pa stara 31 let...

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.1.2011 8:36:10   
jolika
Pa poleg tega sem tudi jaz ful zbolela, vročina pa hud kašelj, upam, da to ne bo kaj vplivalo na to, če se bo že kaj prijelo... 

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.1.2011 8:50:14   
žvegla
dobro jutro, punce, kako ste kaj? opažam, da po starem tak kot jaz, kljub temu, da imam še kar probleme, sedaj je že 3 mesec po laparoskopiji in moja je dolga skoraj 14 dni, sem vmes bila na pregledu pri gin. in mi je rekla, da je to ok, sedaj jo že imam danes 10 dan, in to ne zelo čisto malo, na začetku rahlo obarvan roza izcedek, včasih maallo zjutraj kako kapljico dve, pol cel dan in noč nil, pol spet malo, vmes so čisti mali strdki, po moje se mi še čisti. oziroma sumim, da imam hormone zaj. pardon besedi. pa saj bo, sem ful pozitivna. komaj čakam da zagledam ta plusek . kaj vi mislite ostale, zakaj imam tako čudno  ?sedaj jo imam normalno na 28 dni, prej je nikoli nisem imela ok, razen ko sem jemala KT, teh pa ne jem že 1 leto. nikakor pa se noče prijet. 
upam da bo leto 2011 moje, mam tak občutek kot da mi bo meseca marca uspelo, ne vem skoz že, pa da bom decembra rodila, vem da si mislite koza nora, ampak ne vem, ponavai me občutki ne varajo, bomo vidli, pustimo se presenteiti
stara sem 27 let in nimam otrokuser posted image

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.1.2011 9:25:32   
aTri
Dobro jutrouser posted image user posted image

Se nisem nič oglašala, ker sem za praznike imela ogromno krizo, pa še z mojim sma se neki spičla. Sem postala prav depresivna in ko sem šla do doktorja so mi po mislih hodile same mračne misliuser posted image user posted image user posted image Sem se hotla kar nekam zabit, da bi blo že enkrat vsega konc...Pa sem pomislila na mojo punčko in me je minilo, da bi se kam zabilauser posted image Pa še z mojim sem se mal pomenla, povedala sem mu kaj se mi plete po glavi pa me je potolažil in stisnil v objem in rekel, da naj mi kaj takega ne pride več na misel, da me ima rad in da me potrebuje ob sebi in najini punčkiuser posted image

Polovica leta 2009 in Leto 2010 sta bila zame najbolj kruta in dvakrat se mi je zgodilo, da sem dobila za RD najlepše darilo...Plus na CB in vedno se je zgodba zaključila v 10 tednuuser posted image user posted image Najbolj potrlo me je to, da so mi vsi želeli vse najlepše in najboljše za praznike in RD, kar pa me je še bolj potrlo. Sploh nisem hotela nič praznovati, pa so me prepričali, da bi mi to samo koristilo, da malo pozabim na težave.

Novo leto in RD sem preživela z mojimi in njegovimi starši in moram povedati, da mi je družba res dobro dela. Že celi teden hodim v družbo in uživam s prijatelji, ter z mojo navihankouser posted image user posted image user posted image Pozabila sem na mračne misli in uživam življenjeuser posted image

Jaz še vedno veselo navijam za vse vas in čakam na mojo tečkouser posted image , da lahko z mojim greva v nove boje za katere upam, da mi bo uspelo prilesti do koncauser posted image

Vsem ki vas je obiskal user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da bo pa naslednjič vaš čas in vas user posted image ne bo obiskaluser posted image

novi srečki user posted image (žurerka) pa ČESTITAM IN SREČNO do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.1.2011 9:35:04   
Natka23
OJ!

Stara sem 25let in imam že 22 mesečno nedobudnicouser posted image

M še ni, testa nisem še delala ga bom jutri ali pa za vikend, odvisen pač raje vidim M, če nisem noseča, ko pa še en minus.
Imam pa povečan beli tok, rahlo slabost, špikanje spodaj, ki sem ga imela prve 3 mesece prve nosečnosti, mah upanja polna, občutek tudi tak, groza razočaranjauser posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.1.2011 9:44:51   
Lineta
Natka23, ti mi zgledaš sumljiva za user posted image  user posted image user posted image

kje je pa Anonimna user posted image ? Danes nam more user posted image naznanit...

Pri meni so bolečine v jajčnikih praktično izginile, drugih znakov pa tudi ni.. sicer je pa še čas - itak je šele 6. dan po O.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.1.2011 12:01:58   
benji
user posted image  user posted image  user posted image  žurerka,

kako se pa kaj ostale borke ? Jaz predvidevam da je O že mimo, nisva bila ne vem kako pridna, že par dni imam tak čuden občutek, kot da bi imela švoh krče, jajčnik me vsake toliko ščipa kot ob O, ampak kot sem že rekla, sva bol na 3 kot na 2 dni, tako da user posted image  user posted image . Prazniki, pa kup obiskov,...ni zneslo user posted image .
Mislim da je vse po starem,..pričakujem da mi začne jutri rasti prsni obseg (kot vsak mesec), pa občutljivos...ponavadi traja kakih 5 dni potem pa počasi odneha in ostanem z - in žalostjo v modrcu, ...ampak ima pa vsaj (zaenkrat)nesojenega očka ene par dni veselja na mesec, malo za tolažbo  user posted image  user posted image .
Punce ostanite pozitivke, držim pesti za vse.

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.1.2011 15:56:05   
Natka23
Jaz sem naredila test in je negativen, tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <Moram se mal zbrat ker tokrta sem pa res imela filing da je tro to, pač znaki in vse zdej sem pa čist uničenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.1.2011 16:16:45   
krisv
Natka23 user posted image A si delal test z jutranjim urinom (se mi zdi da nisi)? Mogoče je pa vrednost hormona še prenizka. Dokler ne pride M je še vedno upanje, ne obupaj! user posted image

Jaz sem stara 28, in prav tako delava na najinem prvem user posted image .

Mater je danes en težek dan!user posted image A se še komu tako zdi? Jaz grem zdaj za kako urco kr v mižale.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.1.2011 16:24:07   
Natka23
Ne nisem delala z jutranjim, pa tudi znakov prihajajoče user posted image  nimam.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?