žvegla
|
dobro jutro, punce, kako ste kaj? opažam, da po starem tak kot jaz, kljub temu, da imam še kar probleme, sedaj je že 3 mesec po laparoskopiji in moja je dolga skoraj 14 dni, sem vmes bila na pregledu pri gin. in mi je rekla, da je to ok, sedaj jo že imam danes 10 dan, in to ne zelo čisto malo, na začetku rahlo obarvan roza izcedek, včasih maallo zjutraj kako kapljico dve, pol cel dan in noč nil, pol spet malo, vmes so čisti mali strdki, po moje se mi še čisti. oziroma sumim, da imam hormone zaj. pardon besedi. pa saj bo, sem ful pozitivna. komaj čakam da zagledam ta plusek . kaj vi mislite ostale, zakaj imam tako čudno ?sedaj jo imam normalno na 28 dni, prej je nikoli nisem imela ok, razen ko sem jemala KT, teh pa ne jem že 1 leto. nikakor pa se noče prijet. upam da bo leto 2011 moje, mam tak občutek kot da mi bo meseca marca uspelo, ne vem skoz že, pa da bom decembra rodila, vem da si mislite koza nora, ampak ne vem, ponavai me občutki ne varajo, bomo vidli, pustimo se presenteiti stara sem 27 let in nimam otrok
|