|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se ti lahka vse zgodi.......
5.8.2005 13:24:49   
Micy
Aja pa tudi moj oče je slovenc pa je bil pijanc, pretepal mamo in še marsikaj drugega, ene že vejo ker sem že velikokrat pisala o mojem življenju.

Hotela sem samo pomagat.

Lep pozdrav.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.8.2005 13:29:53   
tinčica
moj :love: je pa na pol bosanec pol pa hrvat, pa ni boljšega človeka pod soncem, kaj on vse naredi za mene in najinega :duda:.

res kapo dol. ljubim ga z vsem srcem.

lp

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.8.2005 13:30:50   
Pupica
o šit tinčica, to pa ne privoščim nobenemu:((
Sam šit je k nič ne moreš, dokler sama ne uvidi, da on ni za njo, je vse brez veze.
Vseen želim enga:angel:da jo bo čuval:(

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.8.2005 13:32:03   
mammika
naj post ostane namenjen temi za katero je bil odprt..

LP

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.8.2005 13:34:00   
tinčica
aja še to mi smo pa itak ena tipična slovenska družina ( janezi), niti kaplje druge krvi, pa je bilo od začetka kar težko da so se ga navadili, zdej je pa ok.

pa ne se kregat glede narodnosti da ne bo spet šlo iz teme, vsak človek je sam človek, pa naj bo čefur al nemec al slovenec, tud med 1 milijon slovencev je odstotek bedakov in psihičev.

lp

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.8.2005 13:37:19   
Micy
No me veseli. To je kr neki, hočeš pomagat, potem pa pač ena vidi besedo musliman je pa že vse narobe.

A še enkrat povem.

NIČ SLABEGA NISEM HOTELA POVEDAT O NIKOMER, hotela sem pomagat Tinčici.

Bom pa Še to povedala hodila sem pa z hrvatom, srbom zdej mam pa slovenca, pa z nobenim ni blo nč narobe.

ADIJO!!!!!!!!!!!!!!!:grrr:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.8.2005 13:42:01   
mammika
ok sej ti ni treba zdej tolk razpredat....papa

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.8.2005 13:47:55   
tinčica
oj pupica, to se je zgodilo malo po tem ko sva si nehale dopisovat.

grozA!!!!!

LP

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.8.2005 14:13:48   
Katyj
Te popolnima razumem. Pred kar nekaj leti si je moj stric vzel življenje. Pa sedaj ni važno kako. Uglavnem uspelo mu je. Doma je pustil štiri leta staro punčko za katero sta se z ženo matrala veliko let. Pa to ni preprečilo tragedije, da bi očka obdržali pri življenju.
Pol sem zvedla od mojga očija, da je hotel tut naredit samomor, da je imel že vse pripravljeno.
Ma. Sem mislila, da me bo takrat v tistih štirinajstih dneh pobralo od skrbi in od žalosti.
Nisem prišla k sebi.
Moj oče je šel potem na PHP v LJ in so mu full pomagali. Vem, da je sedaj punci zelo težko.
Toda jaz bi se skušala z njo pogovarjati in še enkrat pogovarjati, da prideš do bistva samega problema, zakaj tako misli.
Tudi mi nismo nikoli izvedeli vzroka zakaj-pri stricu.
Mogoče malo labilen človek kaj pa vem.
Moj oči je zdaj - trkam - OK. Je pa tle pomagal samo pogovor in to odkrit.
Je pa hudo.
Ker men je tut en tip težil, da se bo ubil, če ga pustim. S tem me je samo še bolj odbijal od sebe.

Je pa hudo, da tako mladi vidijo izhod iz stiske samo s smrtjo, kot pa se soočiti s problemom.

Jaz bi rekla, da naj se nekdo pogovori z njo oziroma naj sama pove s kom bi se najlažje pogovarjala.

LP K

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.8.2005 14:14:54   
štumf
ne pametnikujte, stojte ji ob stani, dajte ji vedeti, da ji boste pomagali

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.8.2005 14:24:40   
Anonimen
Zanimivo je, da dejansko niso samo okoliščine vedno krive, da prihaja do samomorov. V resnici je lahko tudi gensko pogojeno.

Pri naših sosedih so si vzeli življenje že stari oče, njegova dva sinova, nečakinja in pred nekaj meseci še vnuk. Sosed pa je že nekaj mesecev na lastno željo v Begunjah in prihaja domov, potem pa ga lepega dne popade totalna depresija in prosi, naj ga peljejo v Begunje, drugače da se bo obesil.

Groza za njegovo ženo in otroke.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.8.2005 15:37:04   
tejč
Tinčica, odlično si se odrezala! Samo to lahko rečem...:bravo:

Upam, d abo mala prišla k sebi, rabi pomoč strokovnjakov, definitvno.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.8.2005 16:25:10   
tinatona
Haj!

bravo zate!!! :bravo::bravo::bravo: Res si dobro odreagirala.
Drugače pa v Ljubljani na PHP in podobnih ne anredijo prav dosti. Jaz sem lani enga znanca peljala tja ker je grozil da bo naredil samomor, pa ga nihče ni resno jemal. So ga domov poslal... Tko da...

LP Tina

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.8.2005 18:07:02   
Anuš
Čao Tinčica!

To kar se je vaši družini zgodilo sem doživela in vem, da je zelo hudo. Samo pri mojem primeru se ni končalo srečno. Žal. Najprej ti povem, da si mela srečo, da ti je ratal pomagat- men pač ni. Še dons, pa je 6 let od takrat se sprašujem okrog tega.
Ampak potem kasneje smo izvedeli, da je že prej to poskušala, pa ni ratalo. In najhuje, samomor je bil zanjo kot je napisala kot da bi ugasnil luč. To mi je dal mislit, da tudi, če bi ji takrat pomagal, bi verjetno? to naredila čez 1 mesec, 1 leto ali pa 10 let. Se mi zdi, da je bila zelo občutljive sorte in jo je lahko malenkost vrgla iz tira, da se je pol cele dneve v svoji sobi grizla. Sama. Navzven pa je delovala vsem- tudi nam ful srečna oseba!!! Naredila fax, dobila dobro službo, mela velik prijateljev, potovala, šport, žuri... Nikol si ne bi mislila.
Z agresivno pomočjo mislim, da dolgoročno ne boste nič dosegli. Z nasilnim pogovorom tudi bolj malo. Poskušajte se dejansko postavit v njeno kožo in probite stuhtat kaj bi bilo ZANJO najbolje. Ne pozabit na njene starše, saj vem, da je za njih to noro boleče in tudi rabijo pomoč.
Glede fanta se mi zdi brez veze, da se z njim ukvarjate. Takih je na svetu malo morje, tko da je na ta način ne boste ravno dobro zaščitili. Takih se bo našlo še cel kup.
Seveda pazite tudi na strokovno pomoč, ki je v mojem primeru zatajila. In za povrhu še mislila, da gre na bolje...
Upam, da bo mala našla en smisel v življenju, ki ji bo dal nov zagon. Do takrat pa bo za vse verjetno precej trnova pot.
VELIKO SREČE!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.8.2005 20:40:13   
tinčica
hvala vsem za iskrene odgovore, jaz bom dala vse od sebe da ji pomagam, prisežem pri moji pokojni mami da naredim vse za njo, ker ima punca še celo življenje pred sabo.

vsem veliko lepih dni in veselja še naprej.

lp

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.8.2005 16:21:15   
Anonimen
Nekomu zelo zelo blizu mene je že skoraj uspelo narediti samomor, pa je bila punca tudi zadnji moment rešena. Kar bi ti lahko jaz svetovala je, da naj se nekdo, ki ga ona zelo upošteva in ji je za zgled, resno pogovori z njo, naj jo postavi na realna tla, ampak brez grobosti, očitanj...
Mogoče bi bilo dobro, da bi se jo spravilo v nekaj, kar ima ona zelo rada, v nekaj, kar bi ji dajalo občutek odgovornosti, da je nekaj odvisno od nje. Ok, čisto za primer, ta punca ima zelo rada pse in kmalu po poskusu samomora je dobila kužka, ki jo je še marsikdaj kasneje obvaroval takih poskusov, ker ga je imela tako zelo rada in vedela je, da brez nje temu kužku ne bo tako dobro kot z njo, da je ravno zaradi njega uspela prebroditi marsikaj, kar jo je še hudega čakalo, da danes stoji trdno na svojih nogah.
Ne vem, kaj bi lahko bilo to v vašem primeru, tinčica, ampak če najdete kaj, bi bilo fajn.
Vsi ti psihiatri, psihologi in skupine pa ne pomagajo kaj dosti. Tej "moji" punci so takoj naslednji dan, ko je poskušala samomor s tabletami, spet predpisali tablete, da bi se pa kdo zares pogovarjal z njo, se pa ni. Halo? Prva stvar, na katero je pomislila, je bila, da jih bo vse požrla, ko jih dobi iz lekarne. Niti je niso nikamor "zaprli", ne na PHP ne kam drugam. Mogoče bi ji pomagala edino skupina zaprtega tipa, ali pa če bo imela srečo, da bo našla terapevta, ki ji bo pisan na kožo. Pomoje bo edino v teh dveh primerih uspela razviti dovolj zaupanja, da bo tam napredovala.
Fanta pa čimdlje stran od nje, ker bo samo še slabše.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?