|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se ti lahka vse zgodi.......
5.8.2005 11:53:31   
tinčica
zgodilo se je včeraj, nisem vedla ali naj napišem ali ne, pa sem mislila da moram to delit z vami.

najprej vam bom povedala malo stvari da boste razumele zakaj se je to zgodilo.

imam sestrično staro 18 let, punca je izredno lepa ima temno olivno polt, lase do riti, joške do koroške u glavnem punca in pol.
ampak punca, kako bi rekla, ni samostojna lahka se jo vrti okoli prsta, živi en svoj svet, imela je kar nekaj fantov ampak vse je sama zapustila.

potem pa je prišel on, ne dela šole doma leži in jo vrti okoli prsta, ona mu je dajala denar, ki so ji ga dajali doma za razne stvari ampak vsota niti ni bila majhna, doma naredila račun za telefon 80.000 sit, ker je vsak dan klepetala z njim.
on jo je čito zmešal ona kar plava v oblakih on jo pa veselo vrti, ji je rekel da je debela ona je bila 1 teden samo na vodi itd. ne bom zdaj razlagala naprej ker lahka pišem do jutri.

naj povem da je njena sestra čisto nasprotje, pridna, šolo končala z odliko, dela fax.

no naj povem bistvo zakaj se gre, ona že skoz govori da bi rada umrla, ker jo njen fant skoz nekaj prca, pa 100x ji je dal konc itd.
včeraj me kliče njena sestra, ki dela z mami skupaj v službi, da se mala ne javi na telefon da ji je dal fant konc in da je rekla da bi rada umrla in odloži slušalko potem se ne javi več.
doma je bila sama.

sestra joka na telefon naj letim k njim, jaz hitro pokličem :love: da naj čuva :duda:, pridem k njim vse zaklenjeno doma skoz zvoni telefon jaz zvonim na zvonc, nič, letim na teraso kjer ima sobo jo vidim na tleh negibno, razbijam po vratih, nič, hkrat kličem rešilca 112 in se javi en kot da komaj živi in izdavi prosim in nič več, namesto da bi rekel prosim reševala postaja, pravim kaj je zdej to, on pa, ja a ne veste kam ste klical, se mi ni dal prepirat ker sem se tresla ko šiba na vod, povem v čem je problem mi dajo rešilca na linijo in zdravnika, povem kako in kaj da ne morem not in da trkam, so že na poti.

sem tok razbijala da je dvignila glavo, vidla sem da ima čisto mrtve oči, jaz jokam jo prosim naj odpre končno mi uspe da se priplazi do vrat in jih do pol odpre potem pade na tle. jaz sem tok udarjala po vratih da sem jih odprla na silo.

mala čisto odsotna jo dam na bok, sprašujem kaj je vzela, pravi da je pila in da hoče umret, kliče mojo pokojno mami, marinka kje si zakaj te ne vidim, moja mami je umrla tragično pred 5 leti, jaz jokam v glavi premišlujem če bom znala dat umetno dihanje, zdravnik ki je bil na liniji je rekel naj jo dam sam na bok.

mala si je spredaj razbila zobe bila je vsa pobruhana, imela je peno na ustih bila je ko cunja.

pride njena mami in sestra, za njo pa že rešilec, jo odpeljejo v bolnico potem pa na zaloško kjer imajo za mladino en tak center.

ampak kokr je prišla hitro k seb je že govorila da on ne bo govorila pred nobeno skupino in da gre jutri domov.

v glavnem hotla si je vzet življenje kar je vstrajno govorila pred zdravnico, da želi umret, naj jo pustijo na miru.

jaz sem še čist pretresena in sam jokam, ker kaj takega se mi še ni zgodilo, ker sem se počutila tako NEMOČNO, kaj če mi umre na rokah, jaz nisem vedla kaj ji je, aje vzela še kake tablete, parkat so si ji oči ustavile in sem jo začela trest da se je zbudila.

ne vem več kaj naj še napišem ker mi misli begajo sem in tja, u glavnem bistvo sem napisala.
lp vsem in lepši jutri želim vsem skupaj. :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.8.2005 11:59:34   
zoya_
Sploh ne vem, kaj naj rečem... :(

Včeraj mi je ena kolegica povedala, da si je 12 let stara punca hotela vzeti življenje in je popila Calgon, njena starša se ločujeta... :(

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2005 12:05:18   
bebika
Tud jest sem brez besed. Upam, da se bo vse dobro izteklo in da se bo punca postavla nazaj na noge. Ma ni ga za katerega bi si blo vredno vzet življenje. Upam, da bo sama prišla do tega.
Tebi pa želim, da bi čimprej pozabila vse skupej1 Srečno!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2005 12:07:02   
Anonimen
O, bog, tinčica! Res grozno. Kaj pa zdravniki zdaj pravijo? Ti si že veliko naredila, več v tem trenutku ne bi mogla. Če si ne bo pustila pomagati ... ne vem.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2005 12:12:49   
mammika
O matr tole me je pa zdej zrukal.Jaz vseeno mislim da ne bo smela domov ker če si že enkrat tko da si že vzameš življenje pa ti ne uspe potem greš najprej na zdravljenje.
Upam da se bo vse dobro razrešilo pa da bo vse ok...

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2005 12:13:17   
SKORPION
:rozica:
Saj pravzaprav ne vem kaj ti naj napišem, da te malo umiri, saj se še sama tresem :(

Verjetno se zavedaš, da si ji rešila življenje ampak to je bilo tokrat. Lahko pa se ponovi, ljudje to večkrat poskušajo.

Poskušaj se malo umirit, ne moreš vedet kako bo naprej. Sedaj je v okolju, ki ji bo skušalo pomagat. In vsi vedo, da je to sposobna narediti.:zmeden2:
Verjetno bo potrebovala kakšno zdravljenje in nadzor.

Upam in želim ti, da se zadeva uredi in pomiri!

V mislih s teboj!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2005 12:13:45   
African queen
Joj grozno,čist brez besed sem:(

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2005 12:13:54   
Anonimen
Hudooooo!!!
počakaj da gre najhuje mimo,sedaj ji ne moreš prav nič pomagat na vrsti so strokovnjaki.
Kasneje pa boš ti na vrsti,da ji ponudiš podporo,seveda če bo hotela,na silo nič ne pomaga.
Upam da se bo vse lepo izteklo in da bo dekle našlo pravo pot in pamet.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2005 12:14:31   
india
Tinčica, ogromno sis torila s tem, kar si naredila včeraj, sedaj ne moreš trenutno nič! Zdrži inupaj, da ji bodo lahko strokovnjaki in mama in sestra poleg tebe še kako pomagali!
Fantu pa bog ne daj pustit več blizu!
Revica, upam,da se ji pokaže sonček, saj je toliko lepih trenutkov,ki jo še čakajo!
:miska:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2005 12:15:18   
mamsi
Od mojega soseda sin si je teden dni nazaj vzel življenje zaradi neizpolnjene ljubezni, nepil se je in se obesil. Zato ti povem, da so lahko svojci zelo srečni, da si se ti tako potrudila, jo rešila in da ona še živi. Zato naj dajo vse od sebe, pa če ona hoče ali če noče, in jo spravijo nekam, kjer ji bodo pomagali pošlihtat glavo.

Dobra si, sigurno je tak stres, da si sploh ne morem predstavljat. Dala si vse od sebe, sedaj pa je na družini, da ji pomagajo. :rozica: Zate.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2005 12:18:46   
puncica
O marička božja kr trese me tle, pa vse dlake so se mi pokonc postavle. Šit no, joj, ne vem kako ti pomagat a mislim nate. Upam da bo jutri boljši dan, pa da bo punca premisla. Joj, kr ne morem verjet:((:((:((:((:((
Tebi pa bravo da si tako hitro postopila in jo rešila:bravo:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2005 12:23:07   
anajmad
O groza:((:((:((:((.Dobra si,da si tako pomagala.Samo punca rabi pomoč.Vem,da ji boste stali ob strani,sploh pa občudujem tebe.Drži se mi.
en lp:morje:D.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2005 12:23:31   
Jančika_
Tinčica, vsaka čast za hitro reakcijo in zavzetost. Ne morem si predstavljati, kako se počutiš, grozljivka:(. Močno upam, da se bo punca pobrala in si pustila pomagati.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2005 12:27:38   
tinčica
ja zdravniki nimajo kaj če sama ne želi pomoči, to je naredila en dan potem ko je dopolnila 18 let.

do fanta bovi šle pa jaz in njena sestra, ker starši ne vem če so zmožni kaj v bistu verjetno se jim bo strgalo ko ga zagledajo.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2005 12:34:03   
Anonimen
Ojoj, a tako je naredila? Hudo gledati tako mladega človeka, kako usiha. Ubogi. Ja, pojdita k femu tipu, čeprav ne vem, kaj mu bosta rekli.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.8.2005 12:36:40   
Tiki
Res pretresljivo :(. Ne znam ti dat pametnega nasveta, samo upam, da se bo dobro končalo. Ti si naredila vse kar si lahko, bo pa morala sama pri sebi razčistiti, kajti drugače ji nihče ne more pomagat.
Tudi jaz sem imela zelo luštno, energično in bistro sestrično, pa še dobra prijateljica mi je bila povrhu in ji nihče ni mogel pomagati. Pri sedemnajstih, ko v šoli ni več blestela in je bila nesrečno zaljubljena, je začela govorit, da bo kar umrla. Potem je poskusila prvič - tablete, so jo rešil, sledilo je zdravljenje, drugič je neke kemikalije pila, so jo spet rešili... v petem poskusu pri 22ih je ni mogel nihče rešiti, je skočila čez balkon :((:((:((.
Ti ji lahko samo stojiš ob strani.
Želim, da se ji vrne sreča v življenje :rozica:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.8.2005 12:40:37   
Anonimen
Uf, hudo.
Kaj naj napišem? Stojte ji ob strani, ne je obsojat, poskušajte jo prepričat, da je vredno živet, pa dobro je nadzirajte, da ne bo spet kaj poskušala.
Upam na najboljše.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.8.2005 12:46:42   
Maček Muri
Groza, res. Vsa čast, da si tako hitro ukrepala.
Jaz k tipu ne bi hodila - ne vem, zakaj bi. Če že, bi ga poklicala in zahtevala, da ji ne hodi več blizu.Če jo je x krat pustil, potem ti je jasno, koliko mu je do nje.
Upam, da bo vse v redu!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.8.2005 13:08:34   
Micy
Hojla.
Tole je res hudo, zate,za vse ki so ob njej, samo razumet morate tudi njo. Je 18 letnica ki je noro zaljubljena v fanta, ki jo izkorišča in dela budalo iz nje, ko bo to spoznala se bo punca postavla na noge in mu bo svoje povedala in šla, če je le vredu punca. Sm pa tudi zasledila da je nasprotje sestre, naj vas opozorim Tinčica, da ne tega omenjat pred njo to jo bo še bolj potlačlo, ti si ogromno naredila že da si ji pomagala, zdaj pa če sta v dobrih odnosih, se pogovarjaj z njo naj ti začne zaupat, stvari ki se dogajajo v njej, naj ne drži tega v sebi , ona vse težave drži v sebi zato hoče umreti. Joj kr na jok mi gre ker imam občutek kot da bi sama o sebi pisala. Namreč jaz sem imala isti problem kot ga ima ona, hodila sem z nekim muslimanom, ki me je izkoriščal na polno jaz pa trapa zalublena v njega do konca sveta in istih let sem bla kot ona.
No pustmo mene hočem tu povedat, da naj nekomu zaupa svoje težave, ker bo drugače utonila v njih. Veliko se pogovarjajte, upam da ima vsaj kako prijateljico ali pa sestra naj ji pomaga. Jaz hvala bogu sem imela prijateljico, ki me je spravila k pameti.

Lep pozdrav, pa šopek rožic za tvoj pogum.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.8.2005 13:11:11   
urši*
o , sranje:((

svaka ti čast, res ....
upam, da bo prišla k sebi in zaživela normalno življenje...
:angel::angel::angel:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.8.2005 13:11:25   
bini
tudi sem imela sestrično pri kateri se je taka zgodba končala tragično - v tretjem poizkusu...
lahko jo vzamejo domov starši, ampak če bodo videli da ni stabilna jo je bolj pametno peljati v psihiatrično bolnišnico (tam jo morajo vzet se mi zdi).. sliši se grozno, ampak včasih je to edina rešitev.. vseeno so tam strokovnjaki in ker bo pod nadzorom ne bo imela možnosti ponovno poskusiti... če je seveda ne bodo prehitro vzeli domov kot se je to zgodilo pri moji sestrični - na lastno pobudo so jo vzeli domov po skoraj letu od zadnjega poizkusa...zdravniki so odsvetovali, starši so vztrajali, čez cca 1 teden se je doma zgodila tragedija. :((.
veliko sreče in poguma tej deklici in vsem ki ste okoli nje :rozica:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.8.2005 13:13:49   
Micy
To sem pozabila ne hodite k tipu, ker to ne bo pomagalo on jo bo če je tak kakršen si napisala samo še bolj poniževal, in se ji smejal, če je tak idiot, mu bo vseeno tudi če se punca uniči zaradi njega.
Fant se ima za full frajerja in bo vsem okrog razlagal da se je punca hotla ubit zarad njega, njemu se bo full fajn zdelo ko bo pa njej na ušesa prišlo bo pa zanjo še hujš. Res ne hodite k njemu.

Jaz sem svojga kretena poslala v pič.. mat... kar je nekaj najhujega kar sem lahko naredila sem mu jeb.... m..... kar je za muslimana groza, od takrat naprej sem imela mer čeprav sem veliko prejokala zaradi njega.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.8.2005 13:15:34   
Anonimen
Ne vem, kako pa je lahko še hujše?

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.8.2005 13:18:19   
mammika
Pa kaj za :hudicek: Micy tolk uporabljaš tega muslimana?? a mislš da če je pa slovnc al pa hrvat al pa ne vem kaj da se ti pa to ne more zgodit......
pa brez zamere

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.8.2005 13:23:07   
Micy
To sploh nima veza kaj kdo je in nisem hotla zdej kle o tem kar si ti začela razpravlat, oprostite no, se bom drugač izrazla.

Sem imela fanta druge vere. A je zdej uredu. Pa nisem nč s tem hotla povedat da ne boš mislna. Sem imela sosedo ki je imela Slovenca ki jo je pretepal 2 leti pa se ga ni mogla rešit. Neštetokrat je prijokala k meni, enkrat celo z zlomljenim nosom.

In prosim ne napadaj me brez veze nisem hotla nič slabega, ker če bi mela kaj proti drugi veri nebi hodila z njim. Pa še to ti povem, celo življene sm preživela z ljudmi druge vere in nimam nič proti nobenemu, ne vem pa zakaj vidite ene v enih postih samo kreg.

Hvala pa tudi ti ne zameri.:rozica::rozica:

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?