ivanamdb
|
papua tudi od mene uh mi smo imeli pestro noc, vceraj popoldan je zacela kasljat, en tak suhi kaselj, in of course, je slabo spala. jaz sem neki prevajala, ampak ko se ob polnoci zbudila ni bilo sanse da jo ati potolazi, je blo samo mami mami, tko da sem prevajala skupi z njo. potem se je seveda spet budila in smo potem vsi skupaj spali, ampak bolj ne kot da... mah...bo fajn, itak nima vrocine, to je najpomembnejse ellyy- ze so ti petra in koala ze rekle fajn za pocitnice in se totalno strinjam (res je da jaz imam samo eno majhno huliganko). pa tud ena prijatelca iz domzal vsako leto gre v ne vem kateri hotel v sibenik, pa ima dve majhne punce, in je taka razlika kot pri tebi. in je povedala da je fajn, da so family friendly in da je zelo lepo, da se tud ona mal sprosti in relaksira. jaz mislim je da bisvto v tem da jih se cimprej navadi na avto, na potovanja (tudi ce so manjsa), na drugacno hrano. D je prvic bla v restauraciji ko je bila stara 1 mesec, a letalo ko je bla 2 meseca, a od PO do Splita (mislim da je vse skupi 6 ur) s 3 mes. zdaj ze lahk gremo na vecje distance - od tasce do karlsruhe imamo 7 ur (ok, seveda se ustavimo na autogrill, pojemo neki, se zaigra v tem koticku za otroke), pa ko sve midve same sle od PO do tasce (okrog 4 ure) bi se vsakic vsatavile v ikei kaj pojest, in vsi ti ful pomagajo. tko da res, moj nasvet je tudi - navadit jih cimprej, in ne prevec panike delat, moras bit "zen" - jst sm prej vedno vlekla eno ogrooooomno torbo (kot 24 urno) vsakic ko smi nekamor sli, zdaj vse dam v en majhen rusak (tudi moje stvari). majana - a kaj ste spet doma?!?!? uh upam da bo to novo odstevanje cim manjse!!!! Tanja - ja voltaren je res dober ko je visoka vrocina, nam nikoli paracetamol ne prijame. zoja - uh tvoja tasca HB da skrinja dobr dihta! hm...zlata metlica...to se nisem vidla, to pomeni da moram se enkrat it v kik v inspekcijo
|