ivanamdb
|
ku kuc spet jaz. ziva - uh ja vem da ti je tezko, in zdaj imas baby blues, tko da glih zarad tega ne smes prevec stvari delat!!!! postojncanke - fous za vecerjo! (jaz pridem enkrat marca, ne vem tocno kdaj, pa se oglasim!) drugac, mi smo imeli nemski sistematski, v bivstvu nic drugacen od slovenskega. moram rec to da je ambulanta ful lustna, v cakalnici so lepe igrace in knjige, noben ni oblecen v belo. bile sve narocene ob 14.45, prisle ob 14.40 in sle direkt notr v ordinacijo, nobenega cakanja, nobene gnece. vprasajo te ista vprasanja, in vse iste stvari naj pokaze - naj da skodelce eno na drugo, dojencku pit, pa je se nekaj moj picasso risal... a ja...to moram rec, da sem bla ful happy ker je prvic v zivljenju bila fino pridna!! ni bil jok in stok, nobenega rolanja po tleh. tud stehtat se je sla sama, in se dr.u pustila pregledat ful mirno, na koncu ko se sve sel ven, je dr.u tud ruko dala.... aha, ja tuki je obvezno cepljenje za varicello, tko da sve narocene za to, ker je dr. rekel da je boljse ne imet skupaj pregled in cepljenje, ker to potem lahko travmatizira. aha pa je ful odsvetoval cepljenje proti klopnem menengitisu, je rekel, da ce zelimo 2. dozo, potem ko bo stara 2 leta, nic prej. uuuuuuhhhh utrujena danes! mislim da grem kavcat. v stanovanju bejrut, mah...who cares....
|